LG eg910v ή ec930v

Bender

New member
19 May 2007
21
Διαβάζοντας αρκετά θετικά για oled TVs ήθελα να ρωτήσω μεταξύ των αναφερόμενων μοντέλων ποιο προτείνετε.. Το 910 σαν πιο καινούριο;
Επισης επειδη πρόκειται για τις πιο οικονομικές oled μήπως ειναι αρκετά "πίσω" απο τις υπόλοιπες ή η διάφορα των άλλων ειναι η ανάλυση 4k;

Πάρε όποια από τις 2 βρεις φτηνότερα. Τις έχω δει από κοντά και τις 2 δίπλα-δίπλα. Η εικόνα τους είναι ακριβώς η ιδια και στα χαρακτηριστικά τους επίσης σχεδόν ολόιδιες. Εμφανισιακά το παλιό μοντέλο θεωρώ πως έιναι καλύτερο, το καινούριο έχει πιο νέο software αλλά γενικά είναι μικροδιαφορές. "Πίσω" σε εικόνα δεν είναι από καμία icd 4K, ούτε και από αυτές που κοστίζουν 5χίλιαρο και πιάνω. Οι 4Κ είναι πίσω πολύ!

Απάντηση: Re: LG eg910v ή ec930v

Πάρε όποια από τις 2 βρεις φτηνότερα. Τις έχω δει από κοντά και τις 2 δίπλα-δίπλα. Η εικόνα τους είναι ακριβώς η ιδια και στα χαρακτηριστικά τους επίσης σχεδόν ολόιδιες. Εμφανισιακά το παλιό μοντέλο θεωρώ πως έιναι καλύτερο, το καινούριο έχει πιο νέο software αλλά γενικά είναι μικροδιαφορές. "Πίσω" σε εικόνα δεν είναι από καμία icd 4K, ούτε και από αυτές που κοστίζουν 5χίλιαρο και πιάνω. Οι 4Κ είναι πίσω πολύ!

Σχετικα με το software, θυμαμαι να ειχα διαβασει καπου οτι η lg θα εδινε το νεο software και στους κατοχους της προηγουμενης σειρας μεσω update. Εχει μαθει κανεις κατι επ'αυτου?

Υποθέτω οτι σε θέματα υποστήριξης mkv, mp4, υποτιτλων κτλ δεν υπαρχει κανένα θέμα ε

Έχω εγώ την 930ν και εδώ και κάνα δυο μήνες έχει πάρει σε update το νέο software web os 2 (κάπως έτσι λέγεται νομιζω).Αν σε ενδιαφέρει και το gaming η 930v έχει και χαμηλότερο input lag από την 910.

Στο site του Κωτσόβωλου στην 930v αναφέρει
"η μοναδική OLED με pixel 4 χρωμάτων"
προφανώς το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αναφέρεται ότι είναι μοναδικό πριν βγει η 910v και οι υπόλοιπες "νεότερες";

Τελικά πήγα είδα και γύρισα με την 910 :) (δεν βρήκα την 930). Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Έφαγα ένα 20λεπτο να την τοποθετήσω γιατί δεν ήξερα από που να την πιάσω! :D

Τελικά πήγα είδα και γύρισα με την 910 :) (δεν βρήκα την 930). Μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος και με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις! Έφαγα ένα 20λεπτο να την τοποθετήσω γιατί δεν ήξερα από που να την πιάσω! :D

Μεγειά και καλοθέατη !!! :ernaehrung004:

Παρακαλώ μια βόλτα από εδώ για κατάθεση εντυπώσεων... :silly: