LG Fino

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,202
ΑΘΗΝΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ...!!!

πηρα στην γυναικα μου το fino.
ειναι σουπερ για την χρηση που του κανει και καλο σε μεγεθος για γυναικεια χερια.
το μονο αρνητικο του,ειναι η μικρη ενσωματωμενη μνημη,η οποια αμεσως με 9,10 εφαρμογες,αφησε υπολοιπο γυρω στα 300 mb..!
βλεπω οτι μου δινει περιπου 1,5 gb αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως αυτες οι εφαρμογες εφαγαν τοσο χωρο,ειδικα απο την στιγμη που-οσες μπορεσα και μου εδιναν το δικαιωμα-τις μετεφερα στην εξωτερικη sd.
υπαρχει καποιος τροπος να αδειασω και αλλο χωρο και οτι υπαρχει να το μεταφερω στην sd?

Απάντηση: LG FINO

Αν εχεις φωτογραφιες η μουσικη θα μπορουσες να τα μεταφέρεις και αυτα στην sd.
Παντως πιο καλα ειναι να γινεται η εγκατάσταση καποιων εφαρμογων ( για οσες δεν υπάρχουν απαιτήσεις ταχύτητας) κατευθείαν στην sd παρα να μεταφέρονται απο την εσωτερικη στην εξωτερικη.
Στην μεταφορά συνηθως μένουν στην εσωτερική αρκετα kb απο την πρωτη εγκατάσταση.
Επισης εάν έχεις βαλει καποιο σπασμένο παιχνίδι καλο ειναι να το βγαλεις η ακομα να κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Re: LG FINO

ευχαριστω Ανδρεα αλλα το τηλεφωνο εβγαλε προβλημα στον δεκτη και αφου ειχα την ευκαιρια να παρω καποιο αλλο,κατεληξα στο motorola G 2gen.

μονο εφαρμογες ειχε και δεν εχω βρει επιλογη στο μενου του googleplay που να μου τις εγκαθιστα κατευθειαν στην καρτα.
τον ενοχο βεβαια που ειχε φορτωσει την ενσωματωμενη τον βρηκα,(navigon)αλλα και παλι 600-700 Mb που εμεναν,ηταν πολυ λιγα.

Δεν μπορείς με lollipop να βάλεις εφαρμογές στην sd.
Την καλύτερη δυνατή επιλογή έκανες πάντως.

σε 4.4.2 ηταν το fino.για την lolli το διαβασα κι`εγω-δυστηχως..
το G το ειχα στο νου μου απο την αρχη αλλα φοβομουν το γυναικειο χερι.
το μονο που με ξενερωσε,ειναι οτι δεν περιεχει φορτιστη και ακουστικα..