LG GGC-H20L ?

Καλά Ντινάκο, πιασ' το αυγό και καντο ομε(λε)τά και άσε την ομερτα γιατί είσαι πολύ πίσω σε σειρά προτεραιότητας backorder :p

Απάντηση: Re: LG GGC-H20L ?

Καλά Ντινάκο, πιασ' το αυγό και καντο ομε(λε)τά και άσε την ομερτα γιατί είσαι πολύ πίσω σε σειρά προτεραιότητας backorder :p

Τι , παραγγελνουμε φωτοτυπικα η μελανοταινιες ????:p

(νομιζω οτι επανερχετε το χιουμορ μου....):award:

Εσυ τωρα μου την "λες" ???

Το μονο που εγραψα ειναι "οτι μολις παραγγελθηκε ενα".

Ουτε οτι θα το εχει αυριο μεθαυριο, ουτε τιποτε αλλο.

Το οτι πρωτος θα το παρεις εσυ (μιας και αυτος που το παρηγγειλε ειναι πολυ πισω - σε σχεση με εσενα), το πολυ πολυ να σου εξασφαλισει το χρυσο αυγο*

*απο την ομε(λε)τά"

@ Χρήστος: Έτσι, είδες λίγο τσίγκλισμα θες μόνο για να επανέλθει η φόρμα σου. :p

@ Ντίνος: Εσύ τώρα τι έπαθες πάλι; Παρεξηγήθηκες; Έλα Παναγία μου, το είδαμε και αυτό. :p

Ρε συ, τι δεν κατάλαβες από το αστείο; Εννοούσα απλώς ότι έχει μεγάλο πρόβλημα διαθεσιμότητας και ο θεός κι η ψυχή του πόσοι και πότε θα πάρουν (αυτά από Αμέρικα ακόμα).

Βασικα δεν παρεξηγηθηκα, μιας και ο τροπος σου ειναι τετοιος...
Απορησα μονο.

Επι του LG, tο οτι εχει προβλημα διαθεσιμοτητας το ξερω (ναι! ακομα και εγω)

Δεν νομίζω ότι είναι φόβος.

Απλώς είναι νέο προιόν, παράγεται μόνο από την LG, με μεγάλη ζήτηση και πρόβλημα διαθεσιμότητας.

Να δωσω και μια αλλη εξηγηση.....

...πρεπει να ξεστοκαρουν τα writer μοντελα πρωτα !!!!!!!!

Παίζει και αυτό (προφανώς εννοείς τα παλιά BR only μοντέλα).

Αν και στην Αμερική δεν ξέρω αν ισχύει πλέον ή / και γενικά αν δουλεύουν με αυτή την λογική.

Το δικό μου (το GGW τελικά - δεν άντεξα την αναμονή :p) είναι στον δρόμο. :)

Γκουντ φορ γιου. Αυτα βρισκονται λιγο ποιο ευκολα γιατι τα βγαλαν πρωτα.

Σε ενδιαφερει η εγγραφη σε br?

Παιδιά μήπως τα έχουμε (ή τα έχω) μπερδεύσει λίγο με τις ονομασίες? Το GGC-Η20L είναι writer, αλλά δεν γράφει σε BD παρα μόνο σε κανονικά DVD,CD κλπ. Το Ν γράφει και σε BD. Εσείς τι λέτε και τι είναι το GGW?

Παιδιά μήπως τα έχουμε (ή τα έχω) μπερδεύσει λίγο με τις ονομασίες? Το GGC-Η20L είναι writer, αλλά δεν γράφει σε BD παρα μόνο σε κανονικά DVD,CD κλπ. Το Ν γράφει και σε BD. Εσείς τι λέτε και τι είναι το GGW?
Δεν νομίζω ότι έχουμε μπερδευτεί εμείς αλλά μάλλον εσύ.

Αν θες τσέκαρε το και στο net και αν βρεις κάτι διαφορετικό postαρε το εδώ.