LG GGC-H20L ?

Ναι ρε συ Στρατο. Πως τα πετας ετσι ? Υπεγραψε και μια υπευθυνη δηλωση.....:flipout:

Re: Απάντηση: LG GGC-H20L ?

Πόσο; :eek: Μήπως μιλάς για δολάρια;
Αυτή είναι η επίσημη λιανική του στην Ευρώπη (σε Ευρώ φυσικά).

Λογικά θα παίζει και φθηνότερα.

Μηπως δεν ειναι το 20L αλλα καποιο αλλο 20 που παιζει στην αγορα τωρα προσφατα? Δεν θυμαμαι τον ακριβη τυπο τωρα (LBR κατι τετοιο) , αλλα το εχει παρει το ματι μου σε ευρωπαικα site με τιμη γυρω στα 300 ευρω!

Και όμως υπάρχει ήδη στην Ελλάδα...

Και μάλιστα στην Κρήτη!!!!!

Σήμερα το απόγευμα πέρασα από το κατάστημα του Πλαισίου στο Ηράκλειο να πάρω έναν σκληρό για το PC μου και ξαφνικά στο απέναντι ράφι τι να δώ;
Ένα μαύρο κουτάκι με τον μαγικό κωδικό LG GGW-H20L !!!!!
Λέω δε μπορεί...Δεν βλέπω καλά. Ζήτησα από τον πωλητή και μου έδωσε το κουτί ...Και καλοί μου φίλοι ήταν αυτό που περιμένουμε όλοι εδώ μέσα...
Στο Πλαίσιο Κρήτης...Απίστευτο!!! Ο πωλητής μου είπε ότι παρέλαβε ένα μόλις χθες το μεσημέρι και μάλιστα αναρωτιόταν τι να κάνει αυτό το drive και κοστίζει τόσο ακριβά!!! Δεν του άφησα τη δυνατότητα να ανακαλύψει τι εστί βερύκοκο ...αφού δεν άντεξα στον πειρασμό (Χριστούγεννα έρχονται δικαιολογούνται κάποιες υπερβολές ή καταχρήσεις) και το χτύπησα!!!!!
Η τιμή βέβαια ήταν μια όχι τόσο ευχάριστη έκπληξη αφού ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη...399 Ευρώ με ΦΠΑ!!!!!:furious3::furious3::furious3:
Το έχω τώρα απέναντι μου αφού λόγω ανακαίνισης του καταστήματος μου θα αργήσει λίγο να πάρει τη θέση που του αξίζει...μοιάζει με ειρωνεία της τύχης αλλά δυστυχώς ο χρόνος μου αυτή την εποχή και για καμμιά βδομάδα ακόμα είναι από μηδενικός έως ανύπαρκτος.

Στην συσκευασία τώρα περιλαμβάνεται το drive, ένα καλώδιο SATA και ένα τροφοδοσίας, το CD-ROM με το POWER DVD για BLU-RAY KAI HD-DVD και ένα άδειο επανεγράψιμο δισκάκι BLU-RAY.
Ημερομηνία παραγωγής του είναι 17/11/2007 και ο κωδικός είδους για όσους πιστούς σπεύσουν στο ΠΛΑΙΣΙΟ είναι: 1044753.

Πάντως ο πωλητής μου είπε ότι σε όλα τα μαγαζιά υπάρχουν λιγότερα από 10 συνολικά...

ΥΓ: Ακόμα δε μπορώ να το πιστέψω ότι έψαχνα παντού και το βρήκα στην Κρήτη όπου για να πάρεις οτιδήποτε πρέπει να το παραγγείλεις και να το περιμένεις μέχρι να βγάλεις άσπρα μαλλιά...ή κέρατα :antlers::antlers::antlers:

GGW, όπως λεει και το link.

Γιατί τα μπλέκουμε; GGW ειναι το Writer, GGC το Reader.

Απάντηση: Re: LG GGC-H20L ?

GGW, όπως λεει και το link.

Γιατί τα μπλέκουμε; GGW ειναι το Writer, GGC το Reader.

Ποιος εμπλεξε τι φιλος? Για δες τον τιτλο του θεματος :ernaehrung004:

Δεν εννοώ ότι τα έμπλεξες εσύ Χρήστο.

Απλώς, όπως ρώτησες και δεδομένων προηγούμενων ερωτήσεων από μέλη που τα είχαν μπλέξει αλλά και το γενικότερο κομφούζιο με τα W, C, L, εσωτερικά, εξωτερικά κλπ κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, είπα να το ξεκαθαρίσω λίγο.

Αnyway, περιμενουμε εντυπωσεις !

Ποσα πηρες ? (για να μην ξεχνιομαστε :flipout::flipout::p)

Τι εντυπώσεις περιμένεις από ένα drive;

Απλώς παίζει μια χαρά ότι δισκάκι έχω δοκιμάσει.

Από ταχύτητα έναρξης ανάγνωσης είναι πάνω κάτω τα ίδια με το LG H10 και το PIONEER BR που είχα πριν.

Γράψιμο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

ΥΓ ''Δεν ξεχνώ'' (tm), UHU (tm)

Απάντηση: Re: LG GGC-H20L ?

Τι εντυπώσεις περιμένεις από ένα drive;

Απλώς παίζει μια χαρά ότι δισκάκι έχω δοκιμάσει.

Από ταχύτητα έναρξης ανάγνωσης είναι πάνω κάτω τα ίδια με το LG H10 και το PIONEER BR που είχα πριν.

Γράψιμο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.

ΥΓ ''Δεν ξεχνώ'' (tm), UHU (tm)

Βασικα θα με ενδιεφερε ο θορυβος του κατα την διαρκεια της αναπαρωγης, κι αν μπορει να διαχειριστει την ταχυτητα του το anydvd !

Re: Απάντηση: Re: LG GGC-H20L ?

Βασικα θα με ενδιεφερε ο θορυβος του κατα την διαρκεια της αναπαρωγης, κι αν μπορει να διαχειριστει την ταχυτητα του το anydvd !
ΟΚ, θα τα κοιτάξω και θα σε πω (το 1ο δεν προλαβα να το προσέξω (το μηχάνημα είναι ακόμα ''ανοικτό'', το 2ο το είχα στο μυαλό μου όταν είχα το παλιό drive και το είχα ξεχάσει).

Θενκς (αρα κατι μπορει να περιμενω να διαβασω για καποιο drive ;))

Last edited:
Re: Απάντηση: LG GGC-H20L ?

(αρα κατι μπορει να περιμενω να διαβασω για καποιο drive ;))
Μόνο ''κάποιο'', εδώ μιλάμε ότι έφερα 15 ντουζίνες πράμα.

Μην ξεχνιόμαστε (tm)

:p