LG GGW-H20L Super Multi blue (Retail)

To TSMuxer! Στην παρούσα έκδοση δε μπορεί να πλέξει/αποπλέξει σωστά το Dolby TrueHD. Απόδειξη είναι ότι τα scans με το eac3to δείχνουν σχεδόν πάντα προβλήματα..

Τα software players/PS3 είναι ανεκτικά και επιτρέπουν την αναπαραγωγή παρά τα λάθη, τα standalone όχι..

Υπάρχουν κάποιες (μικρές) ελπίδες για την καινούργια έκδοση του TSMuxer που θα κυκλοφορήσει σύντομα..

Eχω ενα blu-ray rip π.χ 43 gb απο το internet και εχω ενα αδειο bd 50gb, για να το γραψω χρειαζομαι μονο ενα αντιγραφικο προγραμμα π.χ nero,ashampoo burning rom ή θελω και anydvd hd ,tsmuxer ..... κ.τ.λ - και γιατι δουλευουν ολοι το imgburn ;Αρχισα να το ψαχνω λιγο σιγα σιγα....

Απάντηση: Re: LG GGW-H20L Super Multi blue (Retail)

To TSMuxer! Στην παρούσα έκδοση δε μπορεί να πλέξει/αποπλέξει σωστά το Dolby TrueHD. Απόδειξη είναι ότι τα scans με το eac3to δείχνουν σχεδόν πάντα προβλήματα..

Τα software players/PS3 είναι ανεκτικά και επιτρέπουν την αναπαραγωγή παρά τα λάθη, τα standalone όχι..

Υπάρχουν κάποιες (μικρές) ελπίδες για την καινούργια έκδοση του TSMuxer που θα κυκλοφορήσει σύντομα..

Ωπα! Έχω αρκετά τέτοια αρχεία και τα έχω φτιάξει με tsmuxer. Τα βλέπω με powerdvd. Χάνω κάτι σε ποιότητα ήχου ή το powerdvd είναι ανεκτικό και δεν χάνω κάτι...? Αν αργότερα βγει η έκδοση του tsmuxer που λες, θα μπορώ να τα περάσω πάλι από το tsmuxer ή θα χρειαστώ την πηγή για να το κάνω από την αρχή...?

Αμφιβάλλω αν τα λάθη είναι ακουστά..

Για το δεύτερο, δε γνωρίζουμε καν αν η νέα έκδοση θα διορθώσει το πρόβλημα, υποθέσεις μόνο γίνονται..

Κάποιοι αναφέρουν ότι ενδεχομένως το πρόβλημα λύνεται με επεξεργασία του Dolby TrueHD track με το Sonic Scenarist..