LG GT400 ταλαιπωρία ...

blitzNikos

Established Member
29 November 2009
160
Νέα Σμύρνη
Παίδες ιδού τι έχω πάθει :furious3: ...
Η μικρή μου κόρη ήθελε να πάρει το LG GT400. Μπήκα στο Skroutz και το βρήκα στο bird phone, που τυχαίνει να είναι κοντά στο σπίτι μου, στα 98 ευρώπουλα, πετάχτηκα προχτές και το πήρα ...
Το τηλέφωνο δούλεψε αλλά όταν έφτασε η ώρα να συνδεθεί με το pc τα πράγματα στράβωσαν. Το πρόβλημα είναι ότι η LG δεν παρέχει CD με λογισμικό ούτε καλώδιο usb για σύνδεση με το pc :huh2:. Και καλά καλώδιο βρήκαμε εύκολα αλλά από λογισμικό ...
Δεν είμαι και ειδικός αλλά κατέβασα από το διαδίκτυο το LGMobile update, όμως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των τηλεφώνων που υποστηρίζονται :flipout:. Βρήκα και το pcsuite3, που είναι υποτίθεται το πρόγραμμα της LG για τη διαχείριση της σύνδεσης κινητών με το pc. Κάτι έγινε αλλά δυστυχώς η σύνδεση είναι ...περιπτωσιακή και καθόλου καλή, το ψιλοαναγνωρίζει - δεν το αναγνωρίζει (παίζει τον "παπά") :damnyou:!
Από ότι βρήκα στο διαδίκτυο, στα ξένα, υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα, πρέπει να υπάρχει θέμα driver. Μήπως κανένας σας μπορεί να μου προτείνει κάποιον driver μπας και γίνει το θαύμα :nounder:!?
Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια ... -bye-

Τελικά βρήκα λύση με την αντικατάσταση της πρόσθετης flash memory (Toshiba 4gb) με μια Apacer 4gb και επανεγκατάσταση των προγραμμάτων της LG. Το συγκεκριμένο flash memory, ενώ φαινόταν να παίζει κανονικά είχε κάποια ασυμβατότητα :fight: με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και μπλόκαρε τη σύνδεση με το pc, ενώ σε άλλο τηλέφωνο που τοποθετήθηκε παίζει κανονικότατα!
Το συμπέρασμα είναι ότι όποιος έχει αυτό το συγκεκριμένο μοντέλο κινητού τηλεφώνου, ας απόφύγει να βάλει flash memory Toshiba!
Ευχαριστώ το forum για την φιλοξενεία αλλά και όσους ενδιαφέρθηκαν να διαβάσουν για το προβληματάκι μου!-bye-

Μπραβο φιλε που μας ενημερωσες και για την λυση που βρηκες.
Αν και δεν ελαβες καμμια βοηθεια,ειναι απειρως χρησιμο να λεμε και τις λυσεις που βρισκουμε για να βοηθαμε ο ενας τον αλλο.