Lobo10 Supreme Member 23 May 2012 3,964 29 January 2022 #121 Stranger said: Καλησπέρα, καλιμπράρισμα πως έκανες αν επιτρέπεται; GX εδώ, εξαιρετική τηλεόραση, φουλ ευχαριστημένος! Click to expand... Έφερε επαγγελματία στο σπίτι Reactions: sofnik69
Stranger said: Καλησπέρα, καλιμπράρισμα πως έκανες αν επιτρέπεται; GX εδώ, εξαιρετική τηλεόραση, φουλ ευχαριστημένος! Click to expand... Έφερε επαγγελματία στο σπίτι
S sofnik69 Established Member 3 March 2011 276 29 January 2022 #122 Stranger said: Καλησπέρα, καλιμπράρισμα πως έκανες αν επιτρέπεται; GX εδώ, εξαιρετική τηλεόραση, φουλ ευχαριστημένος! Click to expand... Έφερα επαγγελματία !
Stranger said: Καλησπέρα, καλιμπράρισμα πως έκανες αν επιτρέπεται; GX εδώ, εξαιρετική τηλεόραση, φουλ ευχαριστημένος! Click to expand... Έφερα επαγγελματία !
S Stranger New member 5 June 2016 21 31 October 2022 #123 Παιδιά μετά τα τελευταία updates συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην υβριδική τηλεόραση (κόκκινο κουμπί) σε όσα κανάλια το υποστηρίζουν; Έχω την GX και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στα κανάλια η επιλογή... Sent from my SM-G996B using Tapatalk
Παιδιά μετά τα τελευταία updates συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην υβριδική τηλεόραση (κόκκινο κουμπί) σε όσα κανάλια το υποστηρίζουν; Έχω την GX και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στα κανάλια η επιλογή... Sent from my SM-G996B using Tapatalk
billdanos Established Member 31 March 2008 214 1 November 2022 #124 Stranger said: Παιδιά μετά τα τελευταία updates συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην υβριδική τηλεόραση (κόκκινο κουμπί) σε όσα κανάλια το υποστηρίζουν; Έχω την GX και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στα κανάλια η επιλογή... Sent from my SM-G996B using Tapatalk Click to expand... Δοκίμασες ένα full restart στην τηλεόραση?
Stranger said: Παιδιά μετά τα τελευταία updates συνεχίζετε να έχετε πρόσβαση στην υβριδική τηλεόραση (κόκκινο κουμπί) σε όσα κανάλια το υποστηρίζουν; Έχω την GX και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται στα κανάλια η επιλογή... Sent from my SM-G996B using Tapatalk Click to expand... Δοκίμασες ένα full restart στην τηλεόραση?