LG HELLAS Αναξιοπιστία στο μεγαλείο της

Re: Απάντηση: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

εσεις μπορειτε να λετε οτι θελετε.εγω απο την προσωπικη μου εμπειρια το service lg ειναι το χειροτερο και το προιον της χαλασε.κακες περιοδοι δεν υπαρχουν .αλλα στο elada βασιλευει η ανευθυνοτητα

Ο ορισμός του "κακού" πελάτη.

Απάντηση: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

το θεμα απο εμενα κλεινει.σιγα μην κατσω να κανω αντιπαραθεση και διαλογο με τον καθενα .πιστευω να βοηθησα μελλοντικους αγοραστες να μην την πατησουν.

Re: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

40 ημέρες δεν είχαμε φορτηγά??? 8/4 έδωσε το κινητό, 5/5 ξεκίνησαν οι απεργίες. 1 μήνα τι έκαναν??? Πέρα του ότι δεν του έδωσαν άλλο κινητό για 40 ημέρες όπως μας λέει ο τύπος ότι όφειλαν να κάνουν. Πάλι οι φορτηγατζήδες φταίνε??? 40 ημέρες δεν είχαν κινητό να του δώσουν???

Για τα φορητά (laptops) το service της LG το έχει μόνο μια εταιρία (..και ΣΙΑ ΟΕ) στη Θεσσαλονίκη. Φαντάσου φίλε να είχες φορητό και να σου χάλαγε.
Με την απεργία κλπ θα το έπαιρνες του χρόνου...

Μπορεί το θέμα του service της LG να είναι όπως τα λέει ο druuna, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Από εκεί κ πέρα, κρίμα που γράφει με τον τρόπο που γράφει...το elada κ τα άλλα κοσμητικά επίθετα όχι μόνο δεν τιμούν τον ίδιο, αλλά προσβάλουν κ όσους τον διαβάζουν...συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν είναι κ αυτοί που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω για να βοηθήσουν αυτόν τον τίμιο τόπο, απλά γκρινιάζουν...

"Από μπουρ**ο σε μπουρ**ο έχει αστική χρέωση". Για πιο λόγο βγήκε αυτό το ανέκδοτο, αλλά και άλλα παρόμοια??? Μήπως κάποιος με απλά λόγια αποκάλεσε την Ελλάδα, μπουρ**ο??? Μήπως αυτός ο κάποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας??? Πόσοι άλλοι πολιτικοί μας, έχουν στολίσει την Ελλάδα με παρόμοιους χαρακτηρισμούς???

Όσο για το τίμιο αυτό τόπο που λες, για άνοιξε καμιά τηλεόραση για να δεις πόσο τίμιος είναι. Και στην τελική ο druuna έκανε κάτι για αυτό. Μας προειδοποίησε για την Omnitech. Εσύ τι έκανες??? Υπερασπίστηκες έναν απ' τους λόγους που η Ελλάδα έχει καταντήσει μπουρδ**ο όπως είπε ο πρωθυπουργός?

Καλό είναι να μην κλείνουμε τα μάτια μας και να βλέπουμε την σκληρή πραγματικότητα όσο και ας πονάει.

Με αυτά τα μυαλά ΜΑΝΟΣ δεν πάμε πουθενά δυστυχώς...δεν υπερασπίζομαι κανέναν πρωθυπουργό κ κανέναν πολιτικό...δεν με ξέρεις για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα άλλωστε...για να γίνει όπως λες μπουρ**ο μια χώρα απαιτεί μεγάλη προσπάθεια από όλους μας...

Εγώ πάντως η Druuna ξέρω ότι είναι η πιο hot γκόμενα σε κόμικ. Γιατί λοιπόν όλοι απαντάτε σαν να είναι άντρας????

Ακριβώς γιατί είναι μια hot γκόμενα απαντάμε σαν να είναι άντρας. Πιο πιθανό είναι να είναι άντρας παρά γυναίκα. Σκέψου τώρα να έγραφε "Pamela Anderson". Το μυαλό μου σε άντρα θα πήγαινε κατευθείαν. :p

Απάντηση: Re: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Φίλε μου αυτό είχα γράψει...τι θες να πεις κ το έβαλες πάλι ;
Θεωρώ πράγματι ότι έπεσε σε κακή περίοδο με τις απεργίες των φορτηγών...κ μάλλον κ σε κακή εξυπηρέτηση...από όσο γνωρίζω όμως το service της LG είναι υποδειγματικό...

druuna εφόσον είχε απεργία, είναι λογικό να πηγαίνουν κάποια πράγματα πίσω...τι να κάνουμε δλδ που δεν στο άλλαξαν αμέσως ; Λογικό δεν είναι ; Κάνε λίγο υπομονή...
Το service της LG είναι από τα καλύτερα εν Ελλάδι...έπεσες σε κακή περίοδο προφανώς...

MANOS said:
Υπερασπίστηκες έναν απ' τους λόγους που η Ελλάδα έχει καταντήσει μπουρδ**ο όπως είπε ο πρωθυπουργός
δεν υπερασπίζομαι κανέναν πρωθυπουργό κ κανέναν πολιτικό...δεν με ξέρεις για να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα άλλωστε

Δλδ αν έπαιρνε το κινητό μετά από 30 ημέρες (δλδ πριν την απεργία των φορτηγατζήδων) αντί για 40 ημέρες που πέρασαν για να το πάρει (μόνος του, χωρίς να τον πάρουν τηλ, αφού δεν το είχαν επισκευάσει και ούτε του είχαν δώσει νέο κινητό!), τι θα έλεγες τότε??? Ότι έπεσε σε κακή περίοδο, γιατί τότε κάνανε κατάληψη στα σχολεία??? :p

Εγώ πάντως 5/5 (δλδ την ημέρα έναρξης των απεργιών των φορτηγατζήδων) λίγο πριν κλείσει το support της APC (βασικά το support έκλεινε 18:00 και ο υπάλληλος έκατσε να με εξυπηρέτηση κανονικά μέχρι της 18:10-18:15) ζήτησα νέο UPS, λόγο προβλήματος του παλιού. 7/5 το πρωί μου έστειλαν το νέο από το εξωτερικό και μετά από 2 ώρες πήραν το παλιό UPS. Φαντάσου δλδ η APC ή η UPS ή η ΤΝΤ (όλες οι εταιρίες που συμμετείχαν στην αλλαγή του παλιό UPS με καινούργιο) να μου έλεγαν δικαιολογίες επί 40 ημέρες του τύπου, μα έχουν απεργίες τα φορτηγά, μα απεργούν και οι τελωνιακοί, μα, μα... Θα τους έβριζα. Τώρα σκέψου ότι του τύπου του καθυστέρησαν το νέο κινητό, ενώ δεν του έδωσαν ούτε καν άλλο όπως όφειλαν, για 40 ημέρες!!! Δεν τους θάβεις τότε??? Δεν μιλάμε για μικρή καθυστέρηση, αλλά για μεγάλη. Πέρα του ότι δεν του έδωσαν και νέο κινητό!!! Δλδ για 40 ημέρες είχαν έλλειψη από κινητά??? Μήπως πρέπει να το κλείσουν το κατάστημα τότε???

Last edited:

Έχεις σκεφτεί να είχαν έλλειψη από το μοντέλο του κινητού αυτού κ να έρχονταν την εποχή που άρχιζε η απεργία ;;; Σαν σενάριο πάντα...
Τέλος πάντων, το service κάποιων εταιρειών είναι υποδειγματικό στην Ελλάδα, τώρα αν έπεσε στην περίπτωση καλά έκανε κ το είπε, όπως είπα κ παραπάνω. Τα σχόλια όμως είναι περιττά όμως σε ότι αφορά το elada κτλ. Εκεί εγώ αντέδρασα, είμαι ευαίσθητος σε αυτά από ότι φαίνεται...
Αν αυτό θεωρείς ότι είναι υπεράσπιση πολιτικών κ εγώ δεν ξέρω τι άλλο, τότε δεν μπορώ να σου αλλάξω άποψη...δικαίωμά σου...καμία σχέση όμως...

Δεν αξίζει να συνεχίσουμε την συζήτηση. Τα σχόλια σου είναι άκυρα.

Re: Απάντηση: LG HELLAS ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ

Μπορεί το θέμα του service της LG να είναι όπως τα λέει ο druuna, δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Από εκεί κ πέρα, κρίμα που γράφει με τον τρόπο που γράφει...το elada κ τα άλλα κοσμητικά επίθετα όχι μόνο δεν τιμούν τον ίδιο, αλλά προσβάλουν κ όσους τον διαβάζουν...συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν είναι κ αυτοί που δεν κάνουν τίποτα παραπάνω για να βοηθήσουν αυτόν τον τίμιο τόπο, απλά γκρινιάζουν...

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:

Μία οθόνη υπολογιστή είχε εξαρχής 2 καμμένα πίξελ. Τηλεφώνησα και σε 2 (!!!) ώρες είχε αντικατασταθεί. Αυτή την εμπειρία είχα, αυτή καταθέτω.

αλλο οθονη υπολογιστη και αλλο τηλεοραση.
καμια σχεση τα 2 service της lg.....:ears:

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά εγώ πιστεύω ότι η LG κοροϊδεύει τον κοσμάκη.
Εγώ αγόρασα στις 15/4 ένα renoir κινητό το οποίο αποδείχθηκε ελλατωματικό. Το επέστρεψα για έλεγχο αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα δηλαδή 6 μέρες μετά και μου είπαν ότι θα μου το αντικαταστήσουν. Σήμερα είναι 21/5 και δεν μου έχουν πάρει ένα τηλέφωνο να με ενημερώσουν τι γίνεται. Όσο για φθηνές δικαιολογίες τύπου: απεργίες, μεταφορικές κ.λ.π. λέγονται μάλλον απο κάποιους που είτε εργάζονται είτε έχουν όφελος απο την συγκεκριμένη εταιρία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων. Η LG ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ.