LG Infinia LE8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν. Εδώ δεν συμφωνούμε βλέπωντας ζωντανά τηλεοράσεις... :flipout:

Εμένα πάντως μου άρεσαν οι φωτογραφίες, κι ας είναι από κινητό. Ήδη προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν αυτά που έγραφε το fullhd για τα IOP και τα τετραγωνισμένα ίχνη του τοπικού φωτισμού...

Αντε μεγεια.

Οντως απο τις φωτογραφιες δεν βγαινει ιδιαιτερο νοημα.

Μαλλον ποσο καλος ειναι ο φωτογραφος παρα η τηλεοραση φαινεται.

Πάντως διαφωνίες πάντα θα υπάρχουν. Εδώ δεν συμφωνούμε βλέπωντας ζωντανά τηλεοράσεις... :flipout:

Εμένα πάντως μου άρεσαν οι φωτογραφίες, κι ας είναι από κινητό. Ήδη προσπαθώ να καταλάβω τι ήταν αυτά που έγραφε το fullhd για τα IOP και τα τετραγωνισμένα ίχνη του τοπικού φωτισμού...

Για να ειμαι ειλικρινης επειδη επαιξα λιγο με το playstation αυτο που εγραφε το fullhd με το iop και τα πλακιδια δεν το εχω παρατηρησει και μου κανει εντυπωση!!!Θα το ψαξω ομως και με υπολογιστη για να δω τι παιζει!!Σιγουρα απο τις φωτο ειναι δυσκολο να καταλαβεις αλλα παιρνεις μια ιδεα!!!Παρτε και αλλες λιγες λιγο καλλυτερες..
http://www.avclub.gr/forum/attachme...ent.php?attachmentid=60640&stc=1&d=1288556311

Attachments

• P311010_17.13.jpg
    P311010_17.13.jpg
    47.5 KB · Views: 59
  • P311010_17.15.jpg
    P311010_17.15.jpg
    44.8 KB · Views: 48
  • P311010_17.24_[01].jpg
    P311010_17.24_[01].jpg
    43.3 KB · Views: 66
  • P311010_17.25.jpg
    P311010_17.25.jpg
    32.9 KB · Views: 39
  • P311010_17.26.jpg
    P311010_17.26.jpg
    35.9 KB · Views: 37
  • P311010_21.49.jpg
    P311010_21.49.jpg
    37.4 KB · Views: 38
  • DSC00034.JPG
    DSC00034.JPG
    80.3 KB · Views: 50
  • DSC00035.JPG
    DSC00035.JPG
    62.6 KB · Views: 42
  • P311010_21.55.jpg
    P311010_21.55.jpg
    26.5 KB · Views: 30
  • P311010_21.54.jpg
    P311010_21.54.jpg
    28.8 KB · Views: 36
αυτο που εγραφε το fullhd με το iop και τα πλακιδια δεν το εχω παρατηρησει και μου κανει εντυπωση!!!Θα το ψαξω ομως και με υπολογιστη για να δω τι παιζει!!

Εμ, εγώ τα λέω, κάθε φωτογραφία λέει κάτι... Είδες που από τις πρώτες φωτογραφίες ακόμα και με κινητό, αμέσως βρήκαμε θέμα συζήτησης; :flipout:

Μην τον ακους φιλε Κατσικ , ειναι παλιοχαρακτηρας....:p

Φροντισε να χαρεις οσο μπορεις την LE8500 και μην ακους αυτα που λεει , θα σε βαλει να ψαχνεις για σπασιματα στην κινηση, νερουλιασματα, halo κτλ. και θα σου καταστρεψει την καλη εικονα που εχεις για την τηλεοραση σου.:Banane0:

Μην τον ακους φιλε Κατσικ , ειναι παλιοχαρακτηρας....:p

Φροντισε να χαρεις οσο μπορεις την LE8500 και μην ακους αυτα που λεει , θα σε βαλει να ψαχνεις για σπασιματα στην κινηση, νερουλιασματα, halo κτλ. και θα σου καταστρεψει την καλη εικονα που εχεις για την τηλεοραση σου.:Banane0:
Μπαααα.. δεν νομιζω μωρε..Η καλη εικονα δεν καταστρεφεται με τιποτα...αλλωστε ειμαι και εγω αρκετα ψιρας με αυτα οποτε τον καταλαβαινω...Να σκεφτεις οτι η γυναικα μου ουτε τηλ μπορει να δει μαζι μου γιατι συνεχεια ειμαι με το κοντρολ στο χερι και κανω ρυθμισεις......αστα θα φαμε ξυλο..:slapface:.Παντως αυτο που εχω να πω ειναι οτι η τηλεοραση για αυτα που σου προσφερει ειναι πολυ καλη αγορα και πιστευω μια απο τις best για φετος...

απο οτι ειδα εισαι ικανοποιημενος το εχεις συνδεσει με ps3 (σε καποια forum ειπαν οτι τρεμοπαιζει )και καποια αλλα τετοια προβληματα ?

ειμαι μεταξυ lg 42 8500 - sony 40nx700 - samsung UE 40C6500
θελω tv κυριως για bluray -ps3 την lg την εχω δει ζωντανα και ειναι
πολυ ωραια αλλα εχω διαβασει για αυτο το μοντελο τα καλυτερα και τα χειροτερα στα διαφορα forum ...και εχω τελειως μπερδευτει ....????

Τα χειρότερα είχαν να κάνουν με τα προβλήματα που βγάζει το συγκεκριμένο μοντέλο και όχι με τη ποιότητα της εικόνας

πολυ ωραια αλλα εχω διαβασει για αυτο το μοντελο τα καλυτερα και τα χειροτερα στα διαφορα forum ...και εχω τελειως μπερδευτει ....????

Κοιτα να δεις εγω την τηλεοραση την εχω καμια βδομαδα πλεον και ειμαι ενθουσιασμενος παρολο οτι ειμαι αρκετα ψηρας σε αυτα τα θεματα...Δεν εχω το παραμικρο προβλημα και παιζω ανελιπως παιχνιδια στο ps3...Να φανταστεις χθες επαιζα star wars που ειναι ενα σκοτεινο παιχνιδι και ηταν τελειο..Οπως και fifa pro κλπ...Το μονο κακο ειναι οι αντανακλασεις που εχει...

σε περιπτωση που παρουσιασει καποιο απο ολα αυτα τα προβληματα που λενε ...φανταζομαι στο βγαζει απο την αρχη μετα εχειs να κανεις με την lg
η με το καταστημα που το αγορασες τις πρωτες μερες που το αγοραζεις?

σε περιπτωση που παρουσιασει καποιο απο ολα αυτα τα προβληματα που λενε ...φανταζομαι στο βγαζει απο την αρχη μετα εχειs να κανεις με την lg
η με το καταστημα που το αγορασες τις πρωτες μερες που το αγοραζεις?

Καθαρα εχεις να κανεις με την lg...Παντως εχουν αρκετα εξυπηρετικο service...αν χρειαστει...

Απάντηση: Re: LG Infinia LE8500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για απαντήσεις σχετικά με την LE8500, θα μπορέσουν να σου απαντήσουν στο παρών νήμα, για συγκρίσεις όμως με άλλες τηλεοράσεις είναι καλύτερα να ανοίξεις κάποιο νήμα στην κατηγορία Αγορά νέας τηλεόρασης, ώστε να έχεις όλες τις πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν συγκεντρωμένες σε ένα μέρος....

...από το Ευρετήριο νημάτων τηλεοράσεων μπορείς να βρεις τα νήματα κατόχων συγκεκριμένων μοντέλων που ίσως να σε ενδιαφέρουν.

η αποσταση μου ειναι 3μ η 42 LE8500 θα ειναι ικανοποιητικη σαν μεγεθος?
βλεπω και τηλεοραση και ps3 και bluray

η αποσταση μου ειναι 3μ η 42 LE8500 θα ειναι ικανοποιητικη σαν μεγεθος?
βλεπω και τηλεοραση και ps3 και bluray

Θεωρω οτι σιγουρα πρεπει να πας στην 47αρα γιατι η 42αρα ειναι πολυ μικρη για αυτην την αποσταση...μη σου πω να παρεις την 55αρα που ειναι ιδανικη σε αυτη την αποσταση....!!!!Τωρα εσυ εχεις το χρημα εσυ αποφασιζεις...

την ειδα διπλα σε samsung 6500 στον κωτσοβολο και υπερτερουσε η samsung στην εικονα και δεν το περιμενα με τα χαρακτηριστικα που
εχει η lg 8500

την ειδα διπλα σε samsung 6500 στον κωτσοβολο και υπερτερουσε η samsung στην εικονα και δεν το περιμενα με τα χαρακτηριστικα που εχει η lg 8500

Σε μια τηλεοραση μετραει η εικονα και οχι τα τεχνικα χαρακτηριστικα.

Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη.