LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλως σας βρηκα στο forum. Mετα απο πολυ διαβασμα εδω μεσα και ψαξιμο στα μαγαζια,κατεληξα στην συγκεκριμενη tv.Η αλλες επιλογες ηταν η 42 G30 και η
40 ''SAMSUNG D6100 .Την παρελαβα προχθες απο το πλαισιο. Πρωτες εντυπωσεις θετικές! Εντυπωσιακο design.Τηλεοπτικο σημα εχω μεσω Νova αλλα δε μπορω να κρινω λογω απειριας.Μια 32 crt sony bravia υπηρχε πριν. Προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος.
Παλι καλα που πηγα στις 47 ''. Οι 42 τελικα θα ηταν λιγες οσο και αν επεμενε η <<κυρια του σπιτιου>>.

Μερικες αποριες εχω:
1)Τα 400HZ χρησιμοποιούνται συνεχεια ή χρειαζεται να ενεργοποιω το truemotion στο υψηλο.
( Οταν βλεπω Νova και παταω το κουμπι info γραφει 4:3 576i 50hz σε ολες τις ρυθμισεις εικονας.Ελπιζω να μην ρωταω βλακειες....)

2) Πως μπορω να δω ταινιες με ηχο dts; πρεπει να μετατρεψω τον ηχο σε ac3 ή σε κατι αλλο; Πως γινεται αυτό;
H αλλη επιλογη είναι ενας media player;

3)Για να συνδεθω στο internet υποθετω οτι χειαζεται usb stick.Υπάρχει καποια σημαντικη ανανεωση στο λειτουργικο της που πρέπει να κανω ή να το αφησω για αργοτερα;

Το μονο που με ενοχλει λιγο ειναι η αντανακλαση της οθονης γιατι βρισκεται διπλα σε μπαλκονοπορτα.

Το 3d δεν το δοκιμασα ακομη. Περιμενω να κατεβει το Avatar......

Ευχαριστω οσους με βοηθησαν εμμεσα να διαλεξω τηλεοραση.

Last edited:
καλησπέρα και από μένα..και εγώ την παρήγγειλα πριν μερικές μέρες από το πλαίσιο και απ ότι είδα σήμερα οποιος πρόλαβε τον κύριο είδε γιατί η προσφορα δεν ισχύει πλέον..ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος εδώ που μπορεί να δώσει τα optimal settings για το συγκεκριμένο μοντέλο? calibration με λίγα λόγια...thanks

Παρέλαβα χθες την τηλεόραση απο το Πλαίσιο. Σε γενικές γραμμές πολύ ευχαριστημένος (είχα πριν μια Samsung 32'). Το μοναδικό πρόβλημα που έχω είναι όταν παίζω ταινίες απο το xtreamer. Συγκεκριμένα, οποιαδήποτε ταινία και να βάλω, δεν υπάρχει σωστός συγχρονισμός εικόνας και ήχου. Δοκίμασα διαφορετικά καλώδια HDMI, δεν άλλαξε κάτι. Με την προηγούμενη τηλεόραση δεν είχα πρόβλημα, οπότε υποθέτω οτι κάτι έχει να κάνει με την TV.

Εχει κανείς άλλος παρόμοιο πρόβλημα?

Την πηρα χθες μαζι με το bx580
2 πακετακια μαζι με ενα φιλο με τα bd players ειναι κουκλακια :firstprize:
θελω και εγω τα settings για καλυτερη εικονα
επισεις θελω να μου πειτε ποιες ταινιες υπαρχουν σε real 3d
γιατι εχθες νοικιασα 3 και ηταν μουφα 3d απο αυτα με τα γυαλια τα πρασινα και κοκκινακαι δεν μπορουσα να δω με τα γυαλια της lg
παντως σε 2d η tv τα σπαει ειδα τους τιτανες σε hd και επαθα πλακα
Τα χρωματα της ειναι πολυ καλα και τολμω να πω πολυ φυσικα σε σχεση με την d8000 που ειδα την περασμενη βδομαδα στο media marct σε 55' μετα απο 4 με 5 λεπτα παρακολουθησης με πονουσαν τα ματια ηθελα να κανω εμετο.Μου ειπαν οτι ειχαν το contrast λιγο πανω
Εμενα γενικως οι samsung μου φαινονται λιγο ποιο σκληρες και ποιο contrast σε χρωμα σαν φωτογραφος αυτη ειναι η γνωμη μου.
Απο clouding δεν ειδα καθολου τουλαχιστον δεν παρατηρησα εχθες θα ξανατσεκαρω παλι.
ευχαριστω ολους για τις συμβουλες τους και την βοηθεια τους.:SFGSFGSF:
για περισσοτερες εντυπωσεις σε λιγες μερες,αυτο παντως με τα settings και
3d ταινιες αν γινετε να με συμβουλεψετε θα ηταν καλο ευχαριστω και παλι

Καλησπερα παρελαβα και εγω εχτες μετα την ταλαιπωρια μου! Και εχω να πω οτι για τα λεφτα που εδωσα νομιζω οτι τους εκλεψα! Επισης οσοι δεν προλαβατε το πλαισιο την εβγαλε και το σατουρν στα 999!!! Τρεξτε αξιζει...

Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σούπερ.Το μόνο που με χαλάει είναι ότι είναι led!
Άλλο πράγμα οι plasma!

Κ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ LED!!

θα ποσταρεις κανενας καμια φωτο κλπ να δουμε κ εμεις τπτ?
επισης το 3d της πως σας φαινεται?

LG HX995TZ (5.1) 3D Set Home Cinema

καλός συνδυασμός? πως τον κρίνετε? έχει πάρει κανεις αυτό το set? κάποιο review ίσως? thanks

Απέκτησα και εγώ ένα από τα τελευταία κομμάτια της προσφοράς από το πλαίσιο.

Πολύ ευχαριστημένος μόνο που έχω μείνει με την απορία πόσο καλή είναι στο 3D μιας και δεν έχω 3D Blue-Ray player.

Υπάρχει τρόπος να δει κανείς 3D από άλλη πηγή? Για παράδειγμα κάποιο rip από BR σε mkv??

Ότι 3D video βρήκα στο δίκτυο είναι “anaglyph” τα οποία προφανώς δεν κάνουν.

Ευχαριστώ...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ firmware update Κ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΑΡΧΟΝ?ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΑ(PS3,PC GAMING)K TO 3D ME TO GT 5 MOY ΑΡΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ(ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ ΝΙΩΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!).ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ Κ ΜΕ ΖΑΛΙΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΜΕΣΑΩΡΟ.ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΡΑΜΙ,ΠΙΤΑ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ,BANDING ΚΑΘΟΛΟΥ Κ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ,ΟΧΙ ΤΕΛΕΙΑ.ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΑΝ Κ ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ Κ ΤΟ ΕΡΤ HD ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΙΚΟ CL ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΙ Ο ΠΟΥΓΙΟΛ Κ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ.ΑΥΤΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΗΝ TV ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ FIRMWARE UPDATE ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ USB ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ?

Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΡΤ HD ΑΥΤΕΣ Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
Energy Saving: ON
Picture Mode: Expert1
Backlight:(ΑΥΤΟΜΑΤΟ)
Contrast: 88
Brightness: 47
H Sharpness: 75
V Sharpness: 75
Color: 55
Tint: 0
Expert Control
Dynamic Contrast: Off
Noise Reduction: Off
Digital Noise Reduction: Off
Black Level: Low
Real Cinema: OFF
Color Gamut: ΕΥΡΗ
Edge Enhancement: Off
Color Temp: Warm
Gamma: 2.4
Method: 2-Point (DEFAULT)
TRUMOTION-ΧΡΗΣΤΗΣ(JUDDER 10,BLUR 10)
OΠΙΣΘΙΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ-ΕΝΕΡΓ/ΝΟ

Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ ΗΤΑΝ 2 ΜΕΤΡΑ Κ Ο ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ(ΧΑΜΗΛΟΣ)

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Last edited:
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ:

ΣΥΝΔΕΣΑ TO PC (DESKTOP) ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΕ HDMI..

ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΗΧΟ..
ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΙΝΑΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΠΑΙΞΑ ΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΗDMIA INPUT ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΗΧο ?
-bye-

Re: Απάντηση: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΕΡΤ HD ΑΥΤΕΣ Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!!!ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ

Γενικα εφοσον βλεπουμε HD που ηδη εχει οξυτητα το κραταμε αρκετα πιο χαμηλα (κοντα στο 50).

Επισης το judder 10 μαζι με Blur 10 ειναι κακος συνδυασμος εφοσον σε ποδοσφαιρο δεν υπαρχει judder οποτε το αντιστοιχο ρυθμιστικο μπορει να ειναι στο μηδεν.

Αυτα σε θεωρητικες γραμμες βεβαια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικα εφοσον βλεπουμε HD που ηδη εχει οξυτητα το κραταμε αρκετα πιο χαμηλα (κοντα στο 50).

Επισης το judder 10 μαζι με Blur 10 ειναι κακος συνδυασμος εφοσον σε ποδοσφαιρο δεν υπαρχει judder οποτε το αντιστοιχο ρυθμιστικο μπορει να ειναι στο μηδεν.

Αυτα σε θεωρητικες γραμμες βεβαια.

ΜΑΛΛΟ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ Κ ΕΧΑΝΕ ΣΕ ΚΙΝΗΣΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΚΥΛΟΥΣΕ Η ΜΠΑΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ.Η ΟΞΥΤΗΤΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΗ ΣΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΤΟ 70-75 ΕΙΔΑ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΑΥΤΑ ΠANTA ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΜΑΤΙΑ Κ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤV.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ

Οταν προσθετουμε οξυτητα που δεν υπαρχει αρχικα τοτε αλλοιωνεται η εικονα.

Αυτο ειναι το σωστο αλλα αν εσενα σου αρεσει παραπανω βεβαια περι ορεξεως...