LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους. Παιδιά την πήρα και εγώ απο saturn εχθές και ελπίζω να έκανα καλή κίνηση. Θηρίο η t.v στο τσάκ χώρεσε στο αυτοκίνητο. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με την t.v γιατί έπρεπε πρώτα να μοντάρω και να στηρίξω την κεραία και να συνδέσω και τον ενισχυτή για digea. Έβαλα λίγο τηλεοπτικό και με αυτό που έπαθα πλάκα ήταν η μεγάλη γωνία θέασης που έχει, έβλεπα τελείως πλάγια και ήταν λές και ήμουν ακριβώς μπροστά στην t.v. Για περισσότερα τις επόμενες μέρες.

Καλησπερα. Παρελαβα και εγω την πεμπτη την τιβι απο το πλαισιο.
Οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Φοβερο design, πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, εντυπωσιακη εικονα. Εχει το καλυτερο μαυρο που εχω δει σε lcd. Σε 3d ειδα μονο ενα ολιγολεπτο demo της lg και μπορω να πω πως ηταν αρκετα καλυτερο απο οτι περιμενα.

Στα αρνητικα τωρα. Δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την κινηση. Βαζοντας το true motion βελτιωνεται η κινηση αλλα η εικονα δειχνει ψευτικη σαν να εχει τραβηχτει με βιντεοκαμερα της πλακας. Ισως ομως να φταινε οι ρυθμισεις μου. Το δευτερο μειον ειναι ο ηχος της, που κατα την γνωμη μου ειναι κατω του μετριου.

Αυτα προς το παρον. Θα επανελθω μολις την ψαξω λιγο καλυτερα.

@ akis tsia & SAKI

Παρακαλώ να γράφετε με μικρά γράμματα και όχι κεφαλαία. Τα κεφαλαία στον γραπτό λόγο υποδηλώνουν ότι φωνάζετε.

Ευχαριστώ.

Δεν ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την κινηση. Βαζοντας το true motion βελτιωνεται η κινηση αλλα η εικονα δειχνει ψευτικη σαν να εχει τραβηχτει με βιντεοκαμερα της πλακας. Ισως ομως να φταινε οι ρυθμισεις μου...

Δεν φταίνε οι ρυθμίσεις σου. Αυτή η ψεύτικη αίσθηση εικόνας είναι επακόλουθο της χρήσης αλγόριθμων frame interpolation όπως το true motion της LG.

Φτιάχνουν την κίνηση αλλά χαλάνε την εικόνα......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG INFINIA LX9500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μάλλον δεν το κατέχεις το θέμα με τις τεχνολογίες οκ.

Ευτυχωσ το κατεχεισ εσυ

Δεν στο είπα με κακό αλλά και εγώ το 2008 το Μάιο που πήρα την πρώτη μου plasma από εδώ μέσα και επηρεάστηκα και δεν μετάνιωσα και βοήθησα με τη σειρά μου και άλλους να πάρουν plasma και τώρα με ευγνωμονούν.

LG HX995TZ (5.1) 3D Set Home Cinema

καλός συνδυασμός? πως τον κρίνετε? έχει πάρει κανεις αυτό το set? κάποιο review ίσως? thanks

... το έχω και είμαι ευχαριστημένος (ήταν προσφορά μαζί με την tv).
Η εμφάνιση ταιριάζει με την τιβι. Παίζει 3d. Ήχος γενικά αξιοπρεπής, ο οποίος απογειώνεται σε dts. Εικόνα σε bd καταπληκτική. Παίζει σχεδόν τα πάντα, βλέπει το ασύρματο δίκτυο (dlna)... Και το κυριότερο η εμφάνιση και το μέγεθος δεν ενοχλεί την κυρία του σπιτιού...

το παλιό μου home cinema της panasonic δήλωνε 1400 watt και έβγαζε 1000...από τα καλύτερα που είχα ποτε αν και πολύ καλώδιο ρε αδερφέ

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα την TV μέσω saturn και αντικατέστησα μια Scarlet 42άρα που είχα πριν...
Γενικά δεν το έχω ψάξει πολύ σε θέμα ρυθμίσεων αλλά δεν μου αρέσει η εικόνα σε SD, ενώ η πιο καλή ρύθμιση σε blu ray φαίνεται να είναι η "Cinema"...
Το έχει παρατηρήσει κανένας ή επειδή η απόσταση θέασης είναι 2-2,5m γίνομαι περίεργος;
3d δεν έχω δοκιμάσει ακόμα...

παιδιά παρέλαβα την tv σήμερα..μια ερώτηση μοναχα...η tv είχε 2 πακέτα με βίδες, 4 μικρές και 4 μεγάλες..οι μεγάλες πάνε στη συναρμολόγηση της βάσης και οι μικρές στην πλάτη της tv για να ενωθεί με την βάση σωστά? στο manual δεν βγάζεις άκρη

Οι καταστάσεις,δυστυχώς,με έφεραν προ τετελεσμένου γεγονότος.
Η 29αρα crt μου "τελείωσε". Εδώ και τρία χρόνια που παρακολουθώ
την αγορά διαβάζοντας,συζητώντας και βλέποντας,δεν πείσθηκα(εκτός
2-3 περιπτώσεων) για τη αντικαταστάτριά της.
Την Παρασκευή 27/5 αγόρασα από το SATURN σταθμού Λαρίσης, την
47 LX 9500 στην προσφορά (είναι ??) των 999 ευρώ. Την αγόρασα
με "μισή καρδιά" που λένε (και πιο κάτω) και με αρκετή δυσπιστία.
Η LG δεν ήταν-και ούτε τώρα έγινε- ούτε πρώτη,ούτε δεύτερη, ούτε καν
τρίτη επιλογή μου στις tv.....
H θέασή της σε digea μόνο,μέχρι στιγμής,με κάνει να πω πως είναι
ικανοποιητική (έτσι δεν λένε και στα reviews όταν "κωλόνουν" και
"φοβούνται" να πουν άλλες λέξεις??)

Φρόντισα,βέβαια,να της επεκτείνω την εγγύηση στα 5 χρόνια (+120 ευρώ).
Τώρα είμαι σε αναζήτηση του bdt 310 (αν το βρώ-υπάρχει έλλειψη) και σε
αναζήτηση ενισχυτή-ηχείων (pioneer vsx 820 - magnat monitor 1000 μάλλον)
έτσι ώστε να με ικανοποιεί,περισσότερο τουλάχιστον, το περιβάλλον της......
Αν, πάλι, δεν καταφέρω να "δέσω" τη χημεία μας, εντός ολίγου, ίσως, θα
ανακοινώσω το διαζύγιό μας (στο νήμα των μικρών αγγελιών)....:nounder:

ΥΓ. Άσε που αυτό που πάντα πίστευα (είναι η προσωπική μου γνώμη)
ότι δηλαδή οι 47αρες είναι τεράστιες για τηλεοπτικό στα 3,2 μέτρα,
τελικά ισχύει.Είναι κουραστική και με ζαλίζει...... :vollkommenauf::vollkommenauf:

Επίσης, αν και lcd, τη ραντίζω καθημερινά με φάρμακο,
γιατί κάπου άκουσα πως μαδάνε τα φίλτρα.... :flipout::flipout:

παιδιά παρέλαβα την tv σήμερα..μια ερώτηση μοναχα...η tv είχε 2 πακέτα με βίδες, 4 μικρές και 4 μεγάλες..οι μεγάλες πάνε στη συναρμολόγηση της βάσης και οι μικρές στην πλάτη της tv για να ενωθεί με την βάση σωστά? στο manual δεν βγάζεις άκρη

Aυτές που έχουν πάνω τους την κόντρα (οι μικρές αν θυμάμαι καλά)
βιδώνουν στην πλάτη της. Όντως το manual είναι :guitarist:
Καλορίζικη και καλές θεάσεις, εύχομαι.