Εγω εχω αυτο http://www.skroutz.gr/s/410102/Logitech-MK220.html αρα πιστευω οτι δεν θα εχεις προβλημα.αυτο http://www.logitech.com/el-gr/product/wireless-touch-keyboard-k400r?crid=26
το εχει δοκιμασει κανεις να μου πει αν δουλευει κανονικα με την tv?
Καλημέρα από εχτές είμαι και εγώ κάτοχος της 50αρας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι
έχει και δορυφορική γιατί και στο μενού το έχει και από πίσω έχει είσοδο για την κεραία?
Παιδιά ,μια ερώτηση. Μάλλον αύριο θα παραγγείλω την 47αρα 620s . Είναι μειονέκτημα και πόσο στο ότι στα χαρακτηριστικά της TV στο PVR Ready είναι ΟΧΙ... Ευχαριστώ .
Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει με τη συγκεκριμένη 42αρα tv.
Κάθε εβδομάδα η τιμή στα multirama,plaisio κτλ γνωστά καταστήματα αλλάζει ξαφνικά από τα 543 ευρώ στα 649 ευρώ και πάλι πίσω.
Καλημερα κι απο μενα. Καινουριος χρηστης ειμαι και σκεφτομαι πολυ σοβαρα για την αγορα της συγκεκριμενης τηλεορασης σε 42αρα εκδοση. Ενα φιλαρακι που μιλησα ομως μου ειπε να μην βιαστω καθως υπαρχουν θεματα με το τι μορφες αρχειων βιντεο μπορει να παιξει. Γενικα βλεπω πολλες ταινιες και επειδη παντα ημουν στην πατεντα για να δω ενα mkv αρχειο,θελω μια τηλεοραση η οποια να παιζει απλα τα παντα!!! Για τις LG ακουσα οτι καποια mkv δεν τα παιζει. Ισχυει? Για τις samsung ακουω οτι παιζουν τα παντα! Μιλαμε για κατευθειαν ετσι? οχι να μπλεκομαι με προγραμματα μετατροπης βιντεο-ηχου κλπ γιατι με εχει κουρασει αυτο! Επισης κατι ακομα που ακουσα ειναι οτι οι samsung εχουν διπυρινο επεξεργαστη αρα μιλαμε για πιο γρηγορα μενου??? Η LG εχει μονοπυρινο?
Περιμενω τις απαντησεις σας! Ευχαριστω!
1. παιζει τα παντα και mkv και 3d και σχεδον τα παντα απο στικακι η σκληρο δισκο
2. εχει διπυρηνο επεξεργαστη και πολυ καλο μαλιστα και ρολλαρει πολυ καλα σε ιντερνετ και στις εφαρμογες του σμαρτ κομματιου της τηλεορασης
1. Τα παντα ή σχεδον τα παντα? Εχει πολυ μεγαλη σημασια για μενα γιατι πραγματικα εχω κουραστει να κανω πατεντες για να μετατρεπω τα mkv επειδη για τον οποιοδηποτε λογο μπορει να μην παιζουν!
2. Οντως διπυρηνο εχει? Φανταστηκα μονοπυρηνο επειδη δεν αναφερει καν τι εχει,ενω η samsung το λεει οτι εχει διπυρηνο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.