Re: Απάντηση: Re: LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Γεια σας! Γράφω πρώτη φορά στο Thread αν και το παρακολουθώ εδώ και καιρό! θα ήθελα να απευθήνω μια ερώτηση προς τους κατόχους αν είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από την τηλεώραση και αν αξίζει!
Είμαι ανάμεσα σε αυτήν σε 47" και στην samsung F6400 σε 46", αν μπορούσα να ανέβω σε budget ίσως να σκεφτόμουν την Sony W8.
Την θέλω για κύρια τηλεώραση στο σαλόνι, η απόσταση του καναπέ είναι περίπου 3μ, η κύρια χρήση της θα είναι ταινίες (AVI MKV) και Nova (Nova cinema, όχι Sport), από αθλητικά πέρα από CL και μόνο αυτά που δείχνει στα ελεύθερα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο αφού τους αγώνες που με ενδιαφέρουν τους παρακολουθώ στο γήπεδο.
Πήγα πρόσφατα σε ένα κατάστημα και τις είδα live, και σύμφωνα με όσα γράφουν και εδώ μέσα πράγματι το 3D της LG είναι πολύ ξεκούραστο και διαυγές, σε αντίθεση με της Samsung που με ζάλιζε λίγο, από εικόνα δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά μιας και το μάτι μου δεν είναι τόσο έμπειρο (μέχρι τώρα έχουμε μια LG 32" LCD), ίσως της Samsung να είχε ελάχιστα ποιο έντονα χρώματα.
Επίσης μια ακόμη ερώτηση, ο πωλητής του καταστήματος είπε πως για τηλεόραση να περιμένω το mundial μιας και τότε θα είναι η περίοδος που θα υπάρχουν πολλές προσφορές και εκτώσεις σε αρκετά μοντέλα, γνωρίζετε αν αυτό ισχύει;