LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εμένα με βολεύει πάρα πολύ ο ενσωματωμένος δορυφορικός δέκτης ο οποίος σε θέματα ευαισθησίας είναι καταπληκτικός!

το μόνο πρόβλημα είναι ότι καμμιά φορά δεν συνεργάζεται με τον διακόπτη DIsceq και ακόμα χειρότερα μου διαγράφει τα κανάλια στα οποία δεν έχει λάβει σήμα!!!

μήπως υπάρχει κάποια βελτίωση;

Έχω ΟΤΕ τβ , αλλα με τον ενσωματωμένο δεκτη, ποια κανάλια βλέπεις;

Re: Απάντηση: Re: LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε john κάνω ακριβώς όσα λένε τα tutorials που παραθέτεις αλλά 3d υπότιτλοι δεν παίζουν με τπτ
έχω την 50la620s
έχεις να προτείνεις τπτ ????

Re: Απάντηση: Re: LG LA620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γεια σας! Γράφω πρώτη φορά στο Thread αν και το παρακολουθώ εδώ και καιρό! θα ήθελα να απευθήνω μια ερώτηση προς τους κατόχους αν είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένοι από την τηλεώραση και αν αξίζει!
Είμαι ανάμεσα σε αυτήν σε 47" και στην samsung F6400 σε 46", αν μπορούσα να ανέβω σε budget ίσως να σκεφτόμουν την Sony W8.
Την θέλω για κύρια τηλεώραση στο σαλόνι, η απόσταση του καναπέ είναι περίπου 3μ, η κύρια χρήση της θα είναι ταινίες (AVI MKV) και Nova (Nova cinema, όχι Sport), από αθλητικά πέρα από CL και μόνο αυτά που δείχνει στα ελεύθερα δεν με ενδιαφέρει κάτι άλλο αφού τους αγώνες που με ενδιαφέρουν τους παρακολουθώ στο γήπεδο.
Πήγα πρόσφατα σε ένα κατάστημα και τις είδα live, και σύμφωνα με όσα γράφουν και εδώ μέσα πράγματι το 3D της LG είναι πολύ ξεκούραστο και διαυγές, σε αντίθεση με της Samsung που με ζάλιζε λίγο, από εικόνα δεν μπόρεσα να καταλάβω διαφορά μιας και το μάτι μου δεν είναι τόσο έμπειρο (μέχρι τώρα έχουμε μια LG 32" LCD), ίσως της Samsung να είχε ελάχιστα ποιο έντονα χρώματα.
Επίσης μια ακόμη ερώτηση, ο πωλητής του καταστήματος είπε πως για τηλεόραση να περιμένω το mundial μιας και τότε θα είναι η περίοδος που θα υπάρχουν πολλές προσφορές και εκτώσεις σε αρκετά μοντέλα, γνωρίζετε αν αυτό ισχύει;

Καλη σας μερα! Εχω το εξης προβλημα. Εαν κουνησω ελαχιστα το καλωδιο της κεραιας (εξωτερικη) που καταληγει στην τηλεοραση, οι μπαρες ισχυς και ποιοτητα σηματος των καναλιων αυξομειονονται τρελα!! Να σημειωσω οτι το καλωδιο δεν εχει τσακισει καπου και σε αλλη τηλεοραση που εβαλα πανω του ειναι μια χαρα! Τι μπορει να φταιει?

Μπορεί να έχει ξεκολλήσει η επαφή στη βάση του βυσματος της τηλεόρασης ή του καλωδίου

Μπορεί να έχει ξεκολλήσει η επαφή στη βάση του βυσματος της τηλεόρασης ή του καλωδίου

Μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο ή πρεπει να την στειλω για φτιαξιμο?

Μπορω να κανω κατι εγω γι αυτο ή πρεπει να την στειλω για φτιαξιμο?
Αρχικά δοκίμασε να τη συνδέσεις με ένα άλλο καλώδιο. Αν κάνει τα ίδια τότε είναι το βύσμα της τηλεόρασης. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και αυτό να είναι. Αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και μόνος, αν όχι φώναξε ένα τεχνικό δεν είναι κάτι σοβαρό.

Πιανουν τα χερια μου αλλα ηλεκτρονικος δεν ειμαι. Για πες τι πρεπει να κανω για να παρω μια ιδεα για το αν μπορω να το κανω εγω.

Αρχικά δοκίμασε να τη συνδέσεις με ένα άλλο καλώδιο. Αν κάνει τα ίδια τότε είναι το βύσμα της τηλεόρασης. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και αυτό να είναι. Αν πιάνουν τα χέρια σου το κάνεις και μόνος, αν όχι φώναξε ένα τεχνικό δεν είναι κάτι σοβαρό.

EDIT : Τελικα δοκιμασα μια κεραια εσωτερικη και οι μπαρες σχεδον φουλαρανε αρα μαλλον κατι πρεπει να παιζει ειτε με την κεραια στην ταρατσα,ειτε με το καλωδιο που κατεβαινει απο την κεραια μεσα απο τους τοιχους και μεχρι το σπιτι. (τρεχα γυρευε δηλαδη)

EDIT : Τελικα δοκιμασα μια κεραια εσωτερικη και οι μπαρες σχεδον φουλαρανε αρα μαλλον κατι πρεπει να παιζει ειτε με την κεραια στην ταρατσα,ειτε με το καλωδιο που κατεβαινει απο την κεραια μεσα απο τους τοιχους και μεχρι το σπιτι. (τρεχα γυρευε δηλαδη)
Το καλό είναι ότι δεν έχει πρόβλημα η τηλεόραση. Άλλο καλώδιο δοκίμασες να συνδέσεις από την μπρίζα στη τηλεόραση;

Το καλό είναι ότι δεν έχει πρόβλημα η τηλεόραση. Άλλο καλώδιο δοκίμασες να συνδέσεις από την μπρίζα στη τηλεόραση;

Δεν δοκιμασα αλλο καλωδιο,διοτι το σπιτι ειναι παλιο (του 75') και δυστυχως στον τοιχο δεν υπαρχει βυσμα κεραιας ωστε να συνδεσεις καλωδιο(αρα να μπορω να δοκιμασω και αλλο) αλλα βγαινει κατευθειαν το καλωδιο μεσα απο τον τοιχο.

Δεν δοκιμασα αλλο καλωδιο,διοτι το σπιτι ειναι παλιο (του 75') και δυστυχως στον τοιχο δεν υπαρχει βυσμα κεραιας ωστε να συνδεσεις καλωδιο(αρα να μπορω να δοκιμασω και αλλο) αλλα βγαινει κατευθειαν το καλωδιο μεσα απο τον τοιχο.
Ωραία τότε σε πρώτη φάση άνοιξε το ακροφύσιο του καλωδίου που έρχεται από την κεραία και δες μήπως έχει κουνηθεί κάτι εκεί ή καλύτερα αν μπορείς άλλαξέ το, δε κοστίζουν τίποτα και τα βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ακόμα και σούπερ μάρκετ.

Ωραία τότε σε πρώτη φάση άνοιξε το ακροφύσιο του καλωδίου που έρχεται από την κεραία και δες μήπως έχει κουνηθεί κάτι εκεί ή καλύτερα αν μπορείς άλλαξέ το, δε κοστίζουν τίποτα και τα βρίσκεις σε οποιοδήποτε κατάστημα ακόμα και σούπερ μάρκετ.

Το εκανα πριν κανα μισαωρο αυτο. Ηταν σε μετρια κατασταση μετα απο τοσα χρονια και το εφτιαξα(αυτο το ξερω ευτυχως εδω και χρονια) αλλα και παλι δεν αλλαξε κατι στις μπαρες.

Δες και τις ενώσεις πάνω στη κεραία την εξωτερική της ταράτσας. Αν δε γίνει τίποτα και από εκεί ή αλλάζεις καλώδιο από ταράτσα και κάτω, ή γιατί δεν αφήνεις μία εσωτερική κεραία με ενισχυτή ( έβαλα πρόσφατα στους γονείς μου μια πολύ ωραία και μικρή 25 € ) και τέλειωσες.

Το να αλλαξω καλωδιο απο ταρατσα και κατω το βλεπω λιγο δυσκολο καθως περναει μεσα απο τους τοιχους. Θα τσεκαρω και τις ενωσεις στην κεραια και βλεπουμε.

Το να αλλαξω καλωδιο απο ταρατσα και κατω το βλεπω λιγο δυσκολο καθως περναει μεσα απο τους τοιχους. Θα τσεκαρω και τις ενωσεις στην κεραια και βλεπουμε.
Αν χρειάζεται αλλαγή το καλώδιο και θέλεις, μπορείς να το κατεβάσεις εξωτερικά, αν ασχοληθείς λίγο και το καρφώσεις όμορφα όροφο όροφο ( το είχα κάνει και γω παλιά στο πατρικό μου που αντιμετώπισα ίδιο πρόβλημα, το κατέβασα από τη ταράτσα 6 ορόφους κάτω στο δεύτερο ) θα είσαι μια χαρά. Αλλιώς σκέψου και αυτό με την εσωτερική κεραία.

Θα το ψαξω το θεματακι. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου και τις απαντησεις!! :)

Καλησπέρα αγόρασα σήμερα την εν λόγω τηλεόραση και έχω το εξης πρόβλημα..βάζω τους υπότιτλους μέσα στον ίδιο φάκελο με την ταινία και έχουν το ίδιο όνομα αλλά και παλι δεν τους παιζει..επίσης αυτό που με απασχολεί κυρίως είναι οτι κατα την διάρκεια της ταινίας παταω στις ρυθμίσεις αναπαραγωγής βίντεο και δεν μ επιτρέπει να αλλάξω τπτ..υπότιτλοι γλώσσα κώδικας κτλ..πως μπορω να το κάνω αυτό;ευχαριστώ πολυ