LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερώτηση. Σε κανάλια και επιλογή 3d το real cinema είναι ενεργοποιημένο, αλλά αντιθέτως σε media player της tv αλλά και σε εξωτερικό media player με HDMI είναι πάντα απενεργοποιημένο χωρίς δυνατότητα ενεργοποίησης. Τα αρχεία είναι mkv και δεν ξέρω αν παίζει ρόλο το είδος του αρχείου. Συμβαίνει και στις δικές σας ή έχω εγώ πρόβλημα ????????????

κανείς δεν μπορεί να το τσεκάρει ??????????????

Απάντηση: Re: LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έτσι είναι και σε μένα φίλε, κανένα πρόβλημα δεν έχει η τηλεόραση! :-)

Re: Απάντηση: Re: LG LA690S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έτσι είναι και σε μένα φίλε, κανένα πρόβλημα δεν έχει η τηλεόραση! :-)

Ευχαριστώ που το τσέκαρες :2thumb22sup:

Σημερα το απόγευμα την εφερα σπιτι. Πολυ καλη τηλεόραση από τα λίγα που ξέρω. Στην αρχή ψιλοτρομαξα με τα χρώματα και την φωτεινότητα αλλά μετά από μια μικρή ρύθμιση πήρα αυτό που ήθελα. Πάλι καλα.

Μια ερώτηση, αυτό το κόλπο που ζωγραφίζεις ας πουμε το 5 στον αέρα και αλλάζει κανάλι το έχει η συγκεκριμένη τιβι;

Ναι το έχει. Νομίζω ότι κρατάς πατημένο το ροδάκι και σχηματίζεις τον αριθμό στον αέρα.

Δες και αυτό...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Οχι δεν ειναι αυτο. Περιεργο παντως γιατι στο βιντεο το δείχνει μεν αλλά δεν λέει πως το κάνεις. Ίδιο remote έχει.

Τελικα αυτο ειναι αλλα δεν λειτουργεί αμεσως. Πρέπει πρωτα να εμφανισεις το pointer και μετα να ζωγραφισεις.

Μιαν άλλη ερωτηση προς τους ιδιοκτητες :) Πως στελνω την εικονα στο κινητο μου; προσπαθησα σε ενα galaxy note 2 και ενα xperia tablet z φιλου και εγραφε αυτη η συσκευη δεν υποστηριζεται.

Δεν το εχει κανει κανεις ε; Μοιαζει καλη περιπτωση παντως. Το ψάχνω και θα ενημερωσω αν τύχει και βρω κάτι.

Αλλη ερώτηση. Με τους 3d υπότιτλους έχω πρόβλημα τους δείχνει κομμένους. Παίζω απ ένα media player ένα boxee box. Μήπως παίζει κατι από εκεί; από που κατεβάζετε υποτιτλους;

καλημέρα, ψαχνω να βρώ ποιες οι διαφορές της 690s με την 660s αλλά μου φαίνονται ιδιες σε τεχνικά χαρακτηριστικά. Το έχει ψάξει κάποιος;

Ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να στειλει κάποιο κανάλι σε κινητο η ταμπλετα; οχι απαραιτητα lg.

Ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να στειλει κάποιο κανάλι σε κινητο η ταμπλετα; οχι απαραιτητα lg.

Εύκολα σε iPhone! Κατεβαζεις την εφαρμογή της lg και παίζει!

Σε android;

Σε ipad παίζει εχεις δικιο αν και δεν βλεπεται γιατι παει σπαστα πολυ με αρκετα κολλήματα αλλα παιζει.

Σε xperia tablet z ομως και ενα note 2 ειναι αδυνατον να βγαλει εικονα. Καμια ιδεα;

Last edited: