LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

manolinio7

Established Member
3 July 2013
165
Καλησπερα, ηθελα να ρωτησω τι γνωμη εχεται γιαυτο το μοντελο της lg και αν οντως αξιζει το nano full led πανελ της σε σχεσει με τα μοντελα της sony kai samsung (w905 kai f8000) αντιστοιχα.. προσωπικα βλεπω να πηγαινω για σονυ διοτι το μονο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα εικονας και η πιστοτητα των χρωματων... ευχαριστω

φαινεται οτι υπερεχει η σονυ με πιο καλα και φυσικα χρωματα....επιπλεον εχει μικρυνει η διαφορα σε κινηση και multimedia που η samsung ηταν πολυ δυνατος παικτης....παρολ αυτα θα σου προτεινα να τις δεις απο κοντα αν και αυτο ειναι πολυ σχετικο...ειναι πολυ διαφορετικα στο σαλονι σου με χαμηλο φωτισμο....παντως πιο πολυ κοιταξε για προβληματα clouding kai banding ιδιαιτερα αν πας σε μεγαλες ιντσες...ελπιζω να σε βοηθησα!!

Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

Ευχαριστω φιλε για την απαντηση, δεν την εχω δει ακομα απο κοντα την w905 αλλ πιστευω οτι σε εικονα 2D και input lag υπερεχει απο τη samsung και ειναι και τα μονα που με ενδιαφερουν.. δε με νοιαζουν καθολου οι smart λειτουργειες και παρολο που υποστηριζω πολυ samsung γενικα, τωρα που εχει γινει υπερ κολοσος εχει αρχισει τα κολπα και τους εντυπωσιασμους (design,ultra slim,smart-motion κτλ....) και αφηνει τη ποιοτητα σε δευτερη μοιρα.. εχω κολλημα με την ποιοτητα της εικονας και τις πολλες ιντσες και δε λεω να εχει και ωραιο ντιζαιν.. το οριο για το συνθετο μου ομως ειναι μεχρι 55 ιντσες.. τωρα θα μου πειτε παρε plasma αλλα αυτη η τεχνολογια παλι εχει αλλα κουσουρια..περισοτερα κακα παρα καλα θα ελεγα.. η λυση ειναι η oled αλλα οι τιμες ειναι απλησιαστες, οποτε μαυτες θα ασχοληθω σε καμια 5ετια..αυτα προς το παρων..αν καποιος εχει δει τη sony απο κοντα και γνωριζει το αθλημα περιμενω εντυπωσεις..

Ευχαριστω φιλε για την απαντηση, δεν την εχω δει ακομα απο κοντα την w905 αλλ πιστευω οτι σε εικονα 2D και input lag υπερεχει απο τη samsung και ειναι και τα μονα που με ενδιαφερουν.. δε με νοιαζουν καθολου οι smart λειτουργειες και παρολο που υποστηριζω πολυ samsung γενικα, τωρα που εχει γινει υπερ κολοσος εχει αρχισει τα κολπα και τους εντυπωσιασμους (design,ultra slim,smart-motion κτλ....) και αφηνει τη ποιοτητα σε δευτερη μοιρα.. εχω κολλημα με την ποιοτητα της εικονας και τις πολλες ιντσες και δε λεω να εχει και ωραιο ντιζαιν.. το οριο για το συνθετο μου ομως ειναι μεχρι 55 ιντσες.. τωρα θα μου πειτε παρε plasma αλλα αυτη η τεχνολογια παλι εχει αλλα κουσουρια..περισοτερα κακα παρα καλα θα ελεγα.. η λυση ειναι η oled αλλα οι τιμες ειναι απλησιαστες, οποτε μαυτες θα ασχοληθω σε καμια 5ετια..αυτα προς το παρων..αν καποιος εχει δει τη sony απο κοντα και γνωριζει το αθλημα περιμενω εντυπωσεις..

για ψαξε το λιγο καλυτερα γιατι η sony εχει καλυτερα χρωματα ισως πολυ λιγο καλυτερο μαυρο αλλα δεν εχει τοσο σταθερο μαυρο αν ειναι κατι ασπρο διπλα οσο η samsung αλλα και δεν ειναι τοσο φωτεινη και εχει προβληκμα στην πληρη λευκη εικονα .. οποτε αν δεν θελεις pick αλλα σταθερες αποδοσεις πας σε samsung
direct led πολυ καλο μαυρο αλλα γκριζαρει ευκολα αν εχει κατι αλλο διπλα αν και εγω εχω πιο παλαια εκδοση

Αυτο το γκριζαρισμα που λες το εχεις δει στη δικια σου sony που οπως ειπες ειναι προηγουμενο μοντελο η το εχεις δει και στην w905? Κι αν επιτρεπεται τη τηλεοραση εχεις?

Αυτο το γκριζαρισμα που λες το εχεις δει στη δικια σου sony που οπως ειπες ειναι προηγουμενο μοντελο η το εχεις δει και στην w905? Κι αν επιτρεπεται τη τηλεοραση εχεις?

Δεν έχω Sony έχω LG lh9000 direct led και Samsung f8000 αυτά που σου λέω για την Sony μπορείς να τα βρεις στο avforum.com

Samsung 55 f6740 Η sony 55 w805..?

Οποιος τις εχει δει και τις 2 παρακαλω να μου πει τη γνωμη του και αν αξιζουν σαν τηλεορασεις κι αν υπαρχει μεγαλη διαφορα σε σχεσει με τις ναβαρχιδες της η καθεμια.. παντως η w805 που την εχω δει απο κοντα σε σχεσει με την samsung f6740 μου φανηκε καλητερη στα χρωματα και γενικα σαν εικονα αναρωτιεμε αν αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για να παρω την f8000 η την w905 (τη συγκεκριμενη δεν την εχω δει ακομα).. υποψιν θελω να μου πειτε τη γνωμη σας μονο για την ποιοτητα εικονας, οχι smart λειτουργειες κτλ.. Α' και κατι τελευταιο..120hz kai 240hz ποση διαφορα εχει στην πραξη? Μπορω να καταλαβω διαφορες?

Last edited:
Έγινε συγχώνευση των 2 νημάτων αγοράς τηλεόρασης που άνοιξες πρόσφατα. Καλό είναι να συνεχιστεί η συζήτηση σε ένα νήμα για να μπορέσεις να καταλήξεις ευκολότερα στην βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σου.

Οποιος τις εχει δει και τις 2 παρακαλω να μου πει τη γνωμη του και αν αξιζουν σαν τηλεορασεις κι αν υπαρχει μεγαλη διαφορα σε σχεσει με τις ναβαρχιδες της η καθεμια.. παντως η w805 που την εχω δει απο κοντα σε σχεσει με την samsung f6740 μου φανηκε καλητερη στα χρωματα και γενικα σαν εικονα αναρωτιεμε αν αξιζει να δωσω παραπανω λεφτα για να παρω την f8000 η την w905 (τη συγκεκριμενη δεν την εχω δει ακομα).. υποψιν θελω να μου πειτε τη γνωμη σας μονο για την ποιοτητα εικονας, οχι smart λειτουργειες κτλ.. Α' και κατι τελευταιο..120hz kai 240hz ποση διαφορα εχει στην πραξη? Μπορω να καταλαβω διαφορες?

παρε ενα usb hd or flash βαλε μερικες ταινιες μεσα και πηγαινε σε κοτσοβολο η πλαισιο που τις εχει ανοιχτες και δοκιμασετες βεβαια στο πολυ φως το καυρο θα φαινεται πολυ μαυρο δοκιμασε και απολυτος μαυρες εικονες να προβαλεις στο πλαισιο στην αργυρουπολη τις εχει σε σχετικα σκοτεινο σημειο..μπορεις να δοκιμασεις το ιδιο βιντεο σε panasonic vt60 που εχει τελειο μαυρο και σε απολυτο σκοταδι

Εγω φιλε ειμαι απο χανια οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να τις δω ολες μαζι σε ενα σημειο.. ασε που δε φερνουνε εδω σχεδον καθολου πλασμα.. απλα ηθελα να γνωριζω αν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να παρω ενα μοντελο απο τις ναβαρχιδες της καθε εταιριας η να αρκεστω στα ποιο κατω οπως ειναι η w805 kai f6740 τα οποια τα εχω δει και να πω την αληθεια μου αρεσουν σαν εικονα και ποιο πολυ η εικονα τις w805, παρολο που δεν εχω δει την w905 για να παρω μια ιδεα για τη τεχνολογια triluminous που εχει .. και το αλλο ερωτημα μου ειναι κατα ποσο διαφορα υπαρχει στη πραξη με τα hz (120hz - 240hz)

Η W805 έχει μεγαλύτερη γωνία θέασης και παθητικό 3D αλλά μικρότερη αντίθεση σε σκοτεινό χώρο λόγω πάνελ IPS σε σχέση με την F8000.

Γενικά αφού την είδες και σου άρεσε για εμένα προτίμησε την Sony.

Re: Απάντηση: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

Εγω φιλε ειμαι απο χανια οποτε δεν εχω τη δυνατοτητα να τις δω ολες μαζι σε ενα σημειο.. ασε που δε φερνουνε εδω σχεδον καθολου πλασμα.. απλα ηθελα να γνωριζω αν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα για να παρω ενα μοντελο απο τις ναβαρχιδες της καθε εταιριας η να αρκεστω στα ποιο κατω οπως ειναι η w805 kai f6740 τα οποια τα εχω δει και να πω την αληθεια μου αρεσουν σαν εικονα και ποιο πολυ η εικονα τις w805, παρολο που δεν εχω δει την w905 για να παρω μια ιδεα για τη τεχνολογια triluminous που εχει .. και το αλλο ερωτημα μου ειναι κατα ποσο διαφορα υπαρχει στη πραξη με τα hz (120hz - 240hz)

και εγω φιλε μου απο χανια ειμαι...πηγαινε κωτσοβολο την εχει την f8000 και ο σκορδυλακης εχει την 805......

Μια χαρα, χαρηκα.. θα περιμενω απο βδομαδα που μπαινουν οι εκπτωσεις μπας και πετυχω καμια καλη τιμη να παρω την w905..αν και δεν το κοβω απο τωρα να την ριξουν αρκετα.. μαλλον το φθινοπωρο.. διοτι αυτη τη στιγμη ειναι υπερτιμημενες.. φιλε yperion το πιο λογικο ειναι αυτο που λες και σιγουρα θα επιλεξω sony αλλα ποια απο τα δυο μοντελα δε ξερω.. υπαρχει και αυτη η διαφορα των 900 ευρω, καταλαβαινεις

Για την lg la960v nano ξερει κανεις τιποτα? Την εχει δει κανεις απο κοντα? Αν και εχω καταληξει κατα 90% στην w905, θα ηθελα να ξερω αν εχει καποιο πλεονεκτημα λογω full led... η περσινη full led δεν πηγε καλα απο οτι ξερω, φετος μηπως εχει αλλαξει κατι?

Re: Απάντηση: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

Για την lg la960v nano ξερει κανεις τιποτα? Την εχει δει κανεις απο κοντα? Αν και εχω καταληξει κατα 90% στην w905, θα ηθελα να ξερω αν εχει καποιο πλεονεκτημα λογω full led... η περσινη full led δεν πηγε καλα απο οτι ξερω, φετος μηπως εχει αλλαξει κατι?

πολυ φρεσκο μοντελο για να πει κανεις τι κουσουρια εχει...πιστευω οτι εχει το ιδιο πανελ με περυσι ....λιγες οι διαφορες και αυτες μεσω software..μακαρι να βγω ψευτης

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

πολυ φρεσκο μοντελο για να πει κανεις τι κουσουρια εχει...πιστευω οτι εχει το ιδιο πανελ με περυσι ....λιγες οι διαφορες και αυτες μεσω software..μακαρι να βγω ψευτης

Κι εγω το ιδιο πιστευω αν και κανονικα επρεπε να υπερτερει λογω full led.. τωρα πως τα καταφερε περυσι να την κανει χειροτερη απο τις ακριβες edge led δεν μπορω να το καταλαβω.. παντως της sony το μοντελο που εβγαλε περυσι (HX950) ειχε πολυ καλες κριτικες κι απο θεμα εικονας και καλο μαυρο αλλα δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα απ οτι ξερω..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

Κι εγω το ιδιο πιστευω αν και κανονικα επρεπε να υπερτερει λογω full led.. τωρα πως τα καταφερε περυσι να την κανει χειροτερη απο τις ακριβες edge led δεν μπορω να το καταλαβω.. παντως της sony το μοντελο που εβγαλε περυσι (HX950) ειχε πολυ καλες κριτικες κι απο θεμα εικονας και καλο μαυρο αλλα δεν ηρθε ποτε στην ελλαδα απ οτι ξερω..

να δοκιμασω ετυχε μονο την 920...πολυ καλη εικονα βαθυ μαυρο φυσικα χρωματα (για led) αλλα και banding αρκετο...πιστευω επισης οτι η σονυ ειναι και ενα κλικ πιο αξιοπιστες..βεβαια η 905 με την 805 τελειως αλλο πανελ (τεχνολογια και κατασκευαστη) οποτε οτι δεις στην μια θα ειναι διαφορετικο στην αλλη

έχουμε μείνει πίσω παιδιά... Samsung UE55F9000, Sony KD-55X9005 4500 χιλιάρικα κι εμείς παλεύουμε με Full HD;;;
xaaxaxaxaxaxaxax αστειάκια...

έχουμε μείνει πίσω παιδιά... Samsung UE55F9000, Sony KD-55X9005 4500 χιλιάρικα κι εμείς παλεύουμε με Full HD;;;
xaaxaxaxaxaxaxax αστειάκια...

εεεμ..ο καθενας παλευει με οτι εχει και οτι μπορει!!!ολοι θα θελαμε μια σουπερ ντουπερ ultra hd oled 500 ιντσων απο ολα με κρεμμυδι αλλα.....