LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

έχουμε μείνει πίσω παιδιά... Samsung UE55F9000, Sony KD-55X9005 4500 χιλιάρικα κι εμείς παλεύουμε με Full HD;;;
xaaxaxaxaxaxaxax αστειάκια...

Αχρειστη ανάλυση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη τηλεοραση η να βλέπεις από το 1 μέτρο.. χωριά ότι δεν παίζει από usb αυτές τις ανάλυσης και δεν υπάρχουν και ταινίες.. εδώ τώρα αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πάντα σε 1080p και καμία φορά κατεβάζουμε και 720p λόγω χρόνου

Αχρειστη ανάλυση πρέπει να έχεις πολύ μεγάλη τηλεοραση η να βλέπεις από το 1 μέτρο.. χωριά ότι δεν παίζει από usb αυτές τις ανάλυσης και δεν υπάρχουν και ταινίες.. εδώ τώρα αρχίσαμε να βρίσκουμε τα πάντα σε 1080p και καμία φορά κατεβάζουμε και 720p λόγω χρόνου

Συμφωνω.. εδω και τα παιχνιδια του ps3 σε 720p βγαινουν ακομα.. αυτες οι αναλυσεις θα μας απασχολησουν τουλαχιστον σε τρια χρονια απο τωρα και οταν φτασουν σε φυσιολογικες τιμες..

Παιδιά να ρωτήσω... βγήκε προσφορά από Κωτσόβολο https://www.skroutz.gr/s/3005335/Samsung-UE55F8000.html
Samsung F8000 55" στα 2100 με 2 ζευγάρια γυαλιά...
αξίζει τον κόπο ως προς τιμή-απόδοση ή καλύτερα να περιμένω για sony π.χ.
αχαχαχαχαχ...είδαν ότι τους έμειναν στα ράφια και ξεκινάνε ξεπούλημα !!!! Ο μέσος Έλληνας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα για μια F8000 και προσπαθούν να πουλήσουν ότι μπορούν ! την w905 την έχουν ακόμα 2.800 ευρώ ....!!!Γνώμη μου να περιμένεις λίγο π.χ. μέχρι τα Χριστούγεννα θα γίνει το μεγάλο ''ΜΠΑΜ'' και θα δούμε καμιά F8000 -1700 ευρώ και w905-κοντά στα 2k....Αν κάνουν τώρα τόσο μεγάλες προσφορές φαντάσου σε 5-6 μήνες και ειδικά τα Χριστούγεννα τι έχει να γίνει ! Αν από την άλλη την βιάζεσαι κι έχεις την οικονομική δυνατότητα go for it ! ;) αα κάτι τελευταίο ΝΑΙ όντως κι εγώ θα συμφωνήσω Sony w905>F8000 τις έχω δεί και από κοντά δίπλα-δίπλα στο πλαίσιο Mall ,η F8000 καλύτερη στα φωτεινά χρώματα , αλλά η w905 έβγαζε ''σωστά'' κορεσμένα χρώματα πιο φυσικά και επίσης αρκετά καλύτερο μαύρο ! Τέλος ,αν σε νοιάζει το console gaming πας στην w905 γιατί σε [Game mode] έχει μόλις 16ms input lag , ενώ η F8000 45ms input lag !

φίλε μου σ' ευχαριστώ... έχεις δίκιο μ' αυτές τις τιμές στην Ελλάδα δεν πρόκειται...
τελικά αλλάζει η τεχνολογία όσον αφορά το 4Κ αν κανείς περίμενε τις πρώτες τηλεοράσεις, με απώτερο στόχο
να είναι καλυμμένος για το μέλλον.
Και μία τελευταία... έχουμε όντως εξέλιξη στην τεχνολογία HDMI και καλό θα ήταν να περιμένουμε.
Οικονομική δυνατότητα δεν υπάρχει... τρέλα σίγουρα!!!

Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

φίλε μου σ' ευχαριστώ... έχεις δίκιο μ' αυτές τις τιμές στην Ελλάδα δεν πρόκειται...
τελικά αλλάζει η τεχνολογία όσον αφορά το 4Κ αν κανείς περίμενε τις πρώτες τηλεοράσεις, με απώτερο στόχο
να είναι καλυμμένος για το μέλλον.
Και μία τελευταία... έχουμε όντως εξέλιξη στην τεχνολογία HDMI και καλό θα ήταν να περιμένουμε.
Οικονομική δυνατότητα δεν υπάρχει... τρέλα σίγουρα!!!
Τσουπ και το Πλαίσιο στα 2.099 ευρώ την F8000 ;) ... http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE55F8000-3D-LED-TV-55.htm ας την βάλουν 1700 και το συζητάμε :furious3:!!!

Re: Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

1. Υπάρχει πρόβλημα με παρτίδα της f8000. Απο ότι γράφετε στο avforum υπάρχουν δυο πανελς. Το ένα είναι αρκετά προβληματικό. Περισσότερα καλύτερα google.
2. Τα χρώματα της 905 είναι πολύ καλά. Πρόβλημα στις μεγάλες ιντζες (55) είναι τα pillars αριστερά και δεξιά που πάντων δεν είναι πολύ εμφανή και η ομοιομορφία στο επίπεδο γκρι απο 30 εώς 60%. Για την τιμή δεν ξέρω αλλά δεν πέφτει απο skroutz.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

1. Υπάρχει πρόβλημα με παρτίδα της f8000. Απο ότι γράφετε στο avforum υπάρχουν δυο πανελς. Το ένα είναι αρκετά προβληματικό. Περισσότερα καλύτερα google.
2. Τα χρώματα της 905 είναι πολύ καλά. Πρόβλημα στις μεγάλες ιντζες (55) είναι τα pillars αριστερά και δεξιά που πάντων δεν είναι πολύ εμφανή και η ομοιομορφία στο επίπεδο γκρι απο 30 εώς 60%. Για την τιμή δεν ξέρω αλλά δεν πέφτει απο skroutz.
Ναι η τιμή κολλημένη στα 2.800 ευρώ !!! Αλλά που θα πάει ,θα πέσει , δεν θα πέσει ?!?!?!?! :) Αυτό για τα προβληματικά panel στις F8000 που το είδες ? Αν μπορείς δώσε link για να μην την πατήσει κανείς και πέσει σε προβληματική παρτίδα !

Re: Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

Τσουπ και το Πλαίσιο στα 2.099 ευρώ την F8000 ;) ... http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/Samsung-UE55F8000-3D-LED-TV-55.htm ας την βάλουν 1700 και το συζητάμε :furious3:!!!

αν πεσει η τιμη της f8000 κατω απο την τιμη της περυσινης es8000 και της es7000 τοτε ειτε εχει πεσει η ποιοτητα υλικων σε τετοιο σημειο που μπορε να κατεβει τοσο,ειτε εχει τεραστιο ποσοστο κερδους οι εταιριες,εισαγωγεις και πλουτιζουν εις βαρος μας...προτιμησα να αγορασω φετος περυσινο μοντελο,οπως και περυσι εκανα το ιδιο..και στις δυο περιπτωσεις δεν το μετανιωσα

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LA960V nano full led vs sony w905 vs samsung f8000

αν πεσει η τιμη της f8000 κατω απο την τιμη της περυσινης es8000 και της es7000 τοτε ειτε εχει πεσει η ποιοτητα υλικων σε τετοιο σημειο που μπορε να κατεβει τοσο,ειτε εχει τεραστιο ποσοστο κερδους οι εταιριες,εισαγωγεις και πλουτιζουν εις βαρος μας...προτιμησα να αγορασω φετος περυσινο μοντελο,οπως και περυσι εκανα το ιδιο..και στις δυο περιπτωσεις δεν το μετανιωσα
Μην κοιτάς την τιμή της es8000 τώρα γιατί δεν υπάρχει σε πολλά μαγαζιά πια , http://www.skroutz.gr/s/448765/Samsung-UE55ES8000.html μόνο σε 1 και αυτό έχει τσουχτερή τιμή !!! Η es8000 θυμάμαι πέρυσι τα Χριστούγεννα νομίζω είχε πέσει στα 1800-1700 , ηκαλύτερη εποχή για να αγοράσεις TV είναι είτε τα Χριστούγεννα ή αν περιμένεις κι άλλο την άνοιξη που βγαίνουν οι καινούριες σειρές ,τότε αξίζει να πάρεις την περσινή !!!

Νομίζω στο γερμανικό hifi-forum.de ή κάπως έτσι. Εχουν ξεχωριστή κατηγορία για f8000 και w905. Η ποιότητα 3d στην w905 ειδικά όταν είσαι στην ευθεία με την οθόνη είναι άριστη.

καλή τιμή για 60αρα !!!! οι 55 με τις 60'' έχουν διαφορά 90 ευρώ !??!!?! Τότε πας σίγουρα σε 60'' αν έχεις τον χώρο για ένα τέτοιο ''θηρίο'' στο σπίτι σου ;P

Ειμαι οριακα για 55 ιντσες αλλιως θα την επαιρνα αμεσως... κριμα.. παντως οποιος διαθετει το χωρο ειναι πολη καλη τιμη γιαυτη τη τηλεορασει. Και που να ερθουν και τα χριστουγενα, πιστευω να αντεξω μεχρι τοτε να κανω μια καλη αγορα χωρις να σκεφτομαι οτι εδωσα μια περιουσια.

Ειμαι οριακα για 55 ιντσες αλλιως θα την επαιρνα αμεσως... κριμα.. παντως οποιος διαθετει το χωρο ειναι πολη καλη τιμη γιαυτη τη τηλεορασει. Και που να ερθουν και τα χριστουγενα, πιστευω να αντεξω μεχρι τοτε να κανω μια καλη αγορα χωρις να σκεφτομαι οτι εδωσα μια περιουσια.
χαχαχαχα...κι εγώ τα Χριστούγεννα περιμένω ! αλλά η w905 δεν πέφτει για κανέναν λόγο , κολλημένη στα 2.800 !!! Καλά και μια F8000 ή F7000 δεν με χαλάει αν πέσουν !

Ρε παιδιά, μη κάνετε τόσο μακρινές σκέψεις αγορών! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν βγει άλλες προσφορές, άλλες τεχνολογίες θα είναι στα σκαριά και πάει λέγοντας ...., ότι είναι να πάρετε να το κάνετε σύντομα! Ευχαριστηθείτε τώρα όσο μπορείτε αυτό που γουστάρετε, γιατί έτσι όπως μας πάνε να μας κάνουν δεν φαίνεται και πολύ φως στο τούνελ! Εκτός εννοείτε αν είναι οικονομικό το πρόβλημα και θέλετε να μαζέψετε λεφτά μέχρι τότε!
Συμφωνώ και γω για την 60ρα, αν και είμαι αντι-samsung, ότι είναι πολύ καλή τιμή (εντάξει δεν τα λες και λίγα, είναι πλέον 4 μισθοί) για αυτά που προσφέρει! Πάντως εγώ από την δικιά μου 55ρα που την έχω στα 2.5 με 3 μέτρα περίπου, νομίζω πως είμαι υπερευχαριστημένος και δεν θα την άλλαζε ούτε με μικρότερη, ούτε μεγαλύτερη!

Ρε παιδιά, μη κάνετε τόσο μακρινές σκέψεις αγορών! Μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν βγει άλλες προσφορές, άλλες τεχνολογίες θα είναι στα σκαριά και πάει λέγοντας ...., ότι είναι να πάρετε να το κάνετε σύντομα! Ευχαριστηθείτε τώρα όσο μπορείτε αυτό που γουστάρετε, γιατί έτσι όπως μας πάνε να μας κάνουν δεν φαίνεται και πολύ φως στο τούνελ! Εκτός εννοείτε αν είναι οικονομικό το πρόβλημα και θέλετε να μαζέψετε λεφτά μέχρι τότε!
Συμφωνώ και γω για την 60ρα, αν και είμαι αντι-samsung, ότι είναι πολύ καλή τιμή (εντάξει δεν τα λες και λίγα, είναι πλέον 4 μισθοί) για αυτά που προσφέρει! Πάντως εγώ από την δικιά μου 55ρα που την έχω στα 2.5 με 3 μέτρα περίπου, νομίζω πως είμαι υπερευχαριστημένος και δεν θα την άλλαζε ούτε με μικρότερη, ούτε μεγαλύτερη!
Κοίτα μέχρι τα Χριστούγεννα δεν νομίζω ότι είναι πολύς καιρός ;) !!! Επίσης , τηλεοράσεις βγαίνουν κάθε άνοιξη οπότε δεν θα έχει αλλάξει τίποτα εκτός από την τιμή ! Και τέλος , πιστεύω ότι νιώθεις αδικημένος αν πάρεις μια TV τώρα π.χ. 2.000 ευρώ και μετά από 3-4 μήνες να την βλέπεις -400 ευρώ...Αν δεν την βιάζεσαι περιμένεις για το καλύτερο deal ,αν από την άλλη την βιάζεσαι τότε εντάξει κατανοητό...συν του ότι 2.000 ευρώ τα θεωρώ υπερ-αρκετά για μια τηλεόραση :cool4: ειδικά τα 2.800 που θέλουν για την w905 που έχω βάλει στο μάτι !!! Για αυτό σκοπεύω να περιμένω 3-4-5 μήνες να πέσει τίποτα γιατί τα 2000 + ευρώπουλα είναι μια περιουσία για την Ελλάδα του σήμερα , ειδικά σε περιόδους διακοπών που υπάρχει ένα οικονομικό στρίμωγμα !!! Τέλος , γιατί είσαι αντι-samsung αν επιτρέπεται ??? Εγώ με TV Samsung 32'' 7-ετίας και τουλάχιστον σε SD σήμα που την χρησιμοποιώ και σε 1080i για console gaming με βγάζει στο χαλαρό χωρίς προβλήματα και κανένα κόλλημα !!! Ξέρω 32'' είναι πραγματικά λίγες για τα σημερινά δεδομένα ,αλλά τότε τις θεωρούσα αρκετές ...αλλάζουν οι εποχές ....

η τιμη ειναι πολυ καλη εγω πριν 3 μηνες την πηρα 250 παραπανω.. αλλα την εχω ευχαριστηθει και χωρις προβληματα
για μενα η σσονυ εχει καλυτερα χρωματα καλυτερο μαυρο αλλα μονο σε ιδανικες συνθηκες δηλαδη να μην εχει κατι αλλο φωτεινο διπλα στο μαυρο διαφορετικα εχω την εντυπωση οτι το μαυρο μπορει να ειναι λιγο χειροτερο
χειροτερο ασπρο σιγουρα και λιγοτερη φωτεινοτητα χειροτερη σχεδιασμο και οχι ευκολιες samsung οπως 2 καναλια ταυτοχρονα η να βλεπεις αλλο να γραφεις αλλο φλας πλαιερ στο ιντερνετ βλεπεις αντ1 τβ κλπ και με 700ευρω διαφορα δεν αξιζει για λιγο καλυτερα χρωματα και τα αλλα χειροτερα

και με αυτη την διαφορα παιρνεις το home cinema n9100 της σονυ που ειναι το καλυτερο