LG LB650 - Εγκατάσταη εφαρμογών.

VideoLatris

Established Member
9 October 2008
252
Καλησπέρα
Εδω και ένα μήνα έχω μια 32LB650 και θέλω την βοήθεια όποιου γνωρίζει.
Η τηλεόραση έχει Webos και με μεγάλη ευκολία μπορεις να περάσεις εφαρμογές απο το Lg Store.
Τι γίνεται ομως με εφαρμογές που δεν τις έχει το Lg Store που απ οτι είδα ειναι αρκετα φτωχό... δεν εχω δει βεβαια απο άλλες εταιρίες.... αλλα καποιες εφαρμογες που ήθελα δεν βρίκα???
Συγκεκριμένα θέλω μια εφαρμογή για να ακουω ραδιόφωνο, τους σταθμους που εκπέμπουν διαδικτυακα, επίσης μια εφαρμογή για το Vimeo.
Για το ραδιόφωνο μου πρότεινα το Vtuner αλλα δεν υπάρχει στο Lg Store.

Η εεώτηση μου:
Μπορώ να περασω μια εφαρμογή που δεν υπαρχει στο Lg Store και αν ναι πωςτο κάνω ???

Νομίζω πως κατά 99% δε μπορείς, αλλά ας στο επιβεβαιώσουν και άλλοι.

Χρόνια Πολλά
Τελικά το Vtuner υπάρχει στο Lg Store και εγινε η εγκατασταση του στην τηλεοραση .

Νομίζω πως κατά 99% δε μπορείς, αλλά ας στο επιβεβαιώσουν και άλλοι.
Ευχαριστώ για την απαντηση
Και εγώ αυτο νομίζω οτι μάλλον δεν γίνεται ... αλλά αν καποιος το έχει ψαξει και εχει καταφερει να κανει εγκατασταση εφαρμογης που δεν υπαρχει στο Lg Store θα με ενδιέφερε να μας γράψει πως το έκανε.

Επίσης θα με ενδιέφερε αν υπάρχει στο Lg Store εφαρμογή αντίστοιχη με το Vtuner αλλα για τηλεοπτικα καναλια.

Και κατι ακόμη προς τους κατοχους Lg ....
Τι εφαρμογες έχεται εγκαταστησει και θεωρείτε οτι αξίζουν να υπαρχουν σε μια Smart Tv???

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή να έχουμε!
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι,αν επιτρέπεται:έχω προσπαθήσει,μέσω WebOs,να παρακολουθήσω σε μια LB 700 ταινίες και σειρές on line αλλά δεν γίνεται,προφανώς επειδή λείπει το flash player.Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρω;

Καλημέρα και καλή Σαρακοστή να έχουμε!
Θα ήθελα να ρωτήσω κι εγώ κάτι,αν επιτρέπεται:έχω προσπαθήσει,μέσω WebOs,να παρακολουθήσω σε μια LB 700 ταινίες και σειρές on line αλλά δεν γίνεται,προφανώς επειδή λείπει το flash player.Υπάρχει τρόπος να τα καταφέρω;

Στην δικιά μου (LB 650) εχω δοκιμάσει και παιζει κανονικά μεsa απο το προγραμμα περιηγησης τα video του Youtube, του Vimeo και Dailymotion ..... και για να πω την αλήθεια μου εκανε εντυπωση που δουλευαν .... προφανως δεν παιζουν με flash player.