Δεν είναι κουλό.Καλημέρα κι απο μένα. Απο εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Αντιμετωπίζω όμως ένα περίεργο πρόβλημα.
Οταν πατώ το κουμπί του τηλεκοντρόλ για να ανοίξει, μου ανοίγει την τηλεόραση, αλλα ταυτόχρονα ανοίγει άλλη μια LG23 monitor που έχω στον ίδιο χώρο.
Τι κουλό είναι αυτό;
Αν βρει κανεις κανενα τεστ για το ποσα πραγματικα Hz εινα ας βαλει κανενα λινκ
Δεν εννοω απλη αναφορα που ο ενας αντιγραφη οτι εχει δει απ τον αλλο αλλα καποιο σιτε που εκαναν τεστ και παρουσιαση
Μιλησα και με τη LG o ιδιος και ακρη δεν εβγαλα το μονο που λενε ειναι 500MCI
Εμενα ουτε η LG εδωσε απαντηση
Ρωταω τα πραγματικα Hz του πανελ ποσα ειναι και απαντουν 500MCI
Ξαναρωταω τα πραγματικα ειναι 50 η 100 Απαντηση 500MCI
Του λεω αν αγορασω την τηλεοραση την μετησω με επαγγελαματικο εξοπλισμο και βγει 50Ηz του λεω θα ζητησω αντικατασταση
Απανταει εμεις μετραμε σε MCI αν ειναι 50Mz MCI να την επιστρεψετε
Διαβασε εδω, ...να σου φυγει το αγχος, γιατι θα σκασεις
Το εχω διαβασει ...
Δεν θα σκασω απλα δεν καταλαβαινω πως καποιος λεει κατι που δεν ξερει ή δεν εχει δει πουθενα ...
Στο μενού της ρύθμισης "Trumotion" υπάρχουν δύο ξεχωριστές επιλογές μείωσης θολότητας και μείωσης τρεμοπαίγματος άρα είναι 100 Hz (στις 50άρες LG υπάρχει μόνο μείωση τρεμοπαίγματος).
Στο παραπάνω video δες από 4:45 και μετά.
Στο κιν την εφαρμογη LG Tv Plus πηγαινε στο Launcηer εκει εχει επιλογη Συνδεση συσκευων και δες αν γινεται
Τι εννοείς για launcher??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.