LG LB650V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σχετικα με την lg διαβαζω πως εχει θεματα με σκιες κλπ... εκτος και προκειται για μεμονομενες περιπτώσεις

Προσφάτως απέκτησα μια 32"lb650V.
Ενώ όμως παίζει 3D από το web, από σκληρό δισκο ταινίες τύπου 1080p BluRay HALF-SBS x264 δε μπορώ να τις δώ με τίποτα με το ενσωματωμένο player.
Μήπως γνωρίζει κάποιος λύση στο πρόβλημα αυτό?

@Mavra
εγώ έχω την 42αρα και δεν μπορεί να δει τον εξωτερικό 3,5αρη 2ΤΒ (με δικιά του τροφοδοσία), δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα του webos ή hardware της LG. Έτσι πήρα ένα usb 3,0 με 64gb και εκεί μεταφέρω την ταινία που θέλω να δω. Παίζει κανονικά το στικάκι και για το passive 3d της LG προτιμώ 1080p half-ou αρχεία.

@moican
εμένα στην εικόνα της δεν με ενοχλεί τίποτα, όντως έχει "πιο φωτεινό μαύρο" αλλά το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί στις ταινίες, ειδικά αν δεν υπάρχουν πολλά σκοτεινά πλάνα. Γενικά μου άρεσε τη τηλεόραση και με γεγονός ότι το active 3d της samsung με ζαλίζει, είναι μονόδρομος!

εχει δορυφορικο δεκτη ενσωματομενο;;;
σε αλλα site το βλεπω και σε αλλα οχι.... π.χ. ΠΛΑΙΣΙΟ ναι DVBS - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ οχι DVBS

Καλημέρα κι απο μένα. Απο εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Αντιμετωπίζω όμως ένα περίεργο πρόβλημα.
Οταν πατώ το κουμπί του τηλεκοντρόλ για να ανοίξει, μου ανοίγει την τηλεόραση, αλλα ταυτόχρονα ανοίγει άλλη μια LG23 monitor που έχω στον ίδιο χώρο.
Τι κουλό είναι αυτό;

Καλημέρα κι απο μένα. Απο εχθές είμαι κι εγώ κάτοχος της συγκεκριμένης τηλεόρασης. Αντιμετωπίζω όμως ένα περίεργο πρόβλημα.
Οταν πατώ το κουμπί του τηλεκοντρόλ για να ανοίξει, μου ανοίγει την τηλεόραση, αλλα ταυτόχρονα ανοίγει άλλη μια LG23 monitor που έχω στον ίδιο χώρο.
Τι κουλό είναι αυτό;
Δεν είναι κουλό.
Το φαινόμενο είναι πολύ συχνό, να είναι στην ίδια << συχνότητα >> του τηλεκοντρόλ, συσκευές της ίδιας εταιρείας.

Στη Digea καλυτερη εικονα εχει πρωτα η Sony 40 μετα 42LG650V και μετα Samsung 40H6400
Tης εβλεπα διπλα και της 3 μαζι

Αν βρει κανεις κανενα τεστ για το ποσα πραγματικα Hz εινα ας βαλει κανενα λινκ
Δεν εννοω απλη αναφορα που ο ενας αντιγραφη οτι εχει δει απ τον αλλο αλλα καποιο σιτε που εκαναν τεστ και παρουσιαση
Μιλησα και με τη LG o ιδιος και ακρη δεν εβγαλα το μονο που λενε ειναι 500MCI

Εμενα ουτε η LG εδωσε απαντηση
Ρωταω τα πραγματικα Hz του πανελ ποσα ειναι και απαντουν 500MCI
Ξαναρωταω τα πραγματικα ειναι 50 η 100 Απαντηση 500MCI
Του λεω αν αγορασω την τηλεοραση την μετησω με επαγγελαματικο εξοπλισμο και βγει 50Ηz του λεω θα ζητησω αντικατασταση
Απανταει εμεις μετραμε σε MCI αν ειναι 50Mz MCI να την επιστρεψετε

Αν βρει κανεις κανενα τεστ για το ποσα πραγματικα Hz εινα ας βαλει κανενα λινκ
Δεν εννοω απλη αναφορα που ο ενας αντιγραφη οτι εχει δει απ τον αλλο αλλα καποιο σιτε που εκαναν τεστ και παρουσιαση
Μιλησα και με τη LG o ιδιος και ακρη δεν εβγαλα το μονο που λενε ειναι 500MCI

Εμενα ουτε η LG εδωσε απαντηση
Ρωταω τα πραγματικα Hz του πανελ ποσα ειναι και απαντουν 500MCI
Ξαναρωταω τα πραγματικα ειναι 50 η 100 Απαντηση 500MCI
Του λεω αν αγορασω την τηλεοραση την μετησω με επαγγελαματικο εξοπλισμο και βγει 50Ηz του λεω θα ζητησω αντικατασταση
Απανταει εμεις μετραμε σε MCI αν ειναι 50Mz MCI να την επιστρεψετε

Σε ολα τα σιτε τι εχουν 100Hz το πανελ δεν υπαρχει ουτε ενα που να το δινει 50

Re: Απάντηση: LG LB650V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Διαβασε εδω, ...να σου φυγει το αγχος, γιατι θα σκασεις

Το εχω διαβασει ...
Δεν θα σκασω απλα δεν καταλαβαινω πως καποιος λεει κατι που δεν ξερει ή δεν εχει δει πουθενα ...

Αφου το εχεις διαβασει, ειναι η πιο πειστικη αποδειξη, μην το ψαχνεις παραπερα.

Re: Απάντηση: LG LB650V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το εχω διαβασει ...
Δεν θα σκασω απλα δεν καταλαβαινω πως καποιος λεει κατι που δεν ξερει ή δεν εχει δει πουθενα ...

Αφού στο απάντησα και εδώ φίλε μου...

Στο μενού της ρύθμισης "Trumotion" υπάρχουν δύο ξεχωριστές επιλογές μείωσης θολότητας και μείωσης τρεμοπαίγματος άρα είναι 100 Hz (στις 50άρες LG υπάρχει μόνο μείωση τρεμοπαίγματος).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Στο παραπάνω video δες από 4:45 και μετά.

2 ξεχωριστές επιλογές (dejudder/deblur)=100 Hz , αν ήταν 50 θα είχε μόνο dejudder.

Πληροφοριακά οταν αγοραστηκε ειχε firmware 04.41.42 το οποιο δεν υπάρχει σε κανενα site για download (υπάρχει το 04.41.32)

Καλησπέρα, έχω πρόβλημα να συνδέσω το κινητό μου με την τηλεόραση χρησιμοποιώντας το smartshare για διαμιρασμό αρχείων ενώ με third party app γίνεται κανονικά. Το ίδιο ισχύει και με το πρόγραμμα τηλεκοντρόλ το lg tv plus δεν βρίσκει την τηλεόραση. Καμιά ιδέα;;; (με τον υπολογιστή smartshare και plex δουλεύει κανονικά)

Σε android εμενα λειτουργεί κανονικα
Κατέβασα στο κιν την εφαρμογη LG Tv Plus και μολις την ανοιξα μου ζητησε να βαλω κωδικο που χωρις να κανω τιποτα εμφανίστηκε στην Tv
Για διαμοιρασμο δεν το εχω ψαξει
Στο κιν την εφαρμογη LG Tv Plus πηγαινε στο Launcηer εκει εχει επιλογη Συνδεση συσκευων και δες αν γινεται

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Απορια
Απο κιν οταν κανει αναζητηση wifi δικτυων βλεπει kανεις την TV ???
Το wifi στην TV ειναι ανοικτο γιατι απο εκει μπορουμε να επιλεξουμε δίκτυο συνδεσης !!!!!
Αν εχω καταλάβει καλα το wifi στην tv δεν μπορουμε να το απενεργοποιήσουμε και ειναι παντα ανοικτο αλλα κρυφο αφου απο αλλη συσκευη δεν το βλεπουμε ....
Σε αλλες τηλεορασης το wifi εχει επιλογη off ?

Στο κατω μερος εχει 3 κουμπια Launcher Control Touchpad
Μπορει εσενα να ειναι στα Ελληνικα ....

Χαιρετε, η αδελφή μου έχει την LG LB650 και αντιμετωπιζει ενα προβλημα με την εγγραφη τηλεοπτικου προγραμματος σε USB στικακι. Οταν παει να γραψει σε USB stcik, βγαζει μηνυμα οτι για εγγραφη χρειαζεται HDD. Υπαρχει τροπος για να γραψει σε "απλο" USB ή χρειαζεται πραγματι HDD?

Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.