LG LB67x : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: LG LB67x : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

.
εγω παντως δεν το εχω εγκαταστησει..
Αν υπαρχει τετοια περιπτωση, μην την εγκαταστησεις, αν η τηλεοραση λειτουργει κανονικα, γιατι μερικες φορες ισχυει ο κανονας που λεει, οτι αν δεν χαλασει, μην το φτιαξεις.

Re: LG 42LB670V : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια τη καλησπερα, μου αν δεν γραφω σε σωστο σημειο να με συγχωρησετε, στο προβλημα τωρα, αγορασα την 55LB670V και οταν ειμαι στο Web browser και βλεπω βιντεο μετα απο λιγο μου βγαζει το μηνυμα "out of memory - app will be closed" και κλεινει οτι βλεπβω και μετα παει παλι στην αρχη του browser. Γενικα η τηλεοραση ειναι πολυ καλη αλλα αυτο το θεμα ειναι σπασιμο, και να καθαρισει cookies / cashe μετα απο 10 λεπτα το ξανακανει. Μηπως του εχει τυχει και κανενος αλλου και αν ναι ποια ειναι η λυση? την πεταμε στα σκουπιδια και κλαιμε το χιλιαρικο?

Ευχαριστω πολυ

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Νικο καλησπερα, μετα απο λιγο στο youtube δεν σου εκλεισε ο web broweser λογω ανεπαρκειας μνημης?

το lg store δεν ανοιγει. εφαρμογες που εχω εγκαταστησει και βασιζονται σε συνδεση με το lgstore δεν λειτουργουν.
o browser και το youtube λειτουργουν. κατοχος δυο περιπου χρονια του συγκεκριμενου μοντελου οποτε καταληγω στο παρακατω συμπερασμα οτι αν αυτο λεγεται smart, τοτε εγω ειμαι αινσταιν, τεσλα, εντισον, αριστοτελης, γαλιλαιος και νταβιντσι ταυτοχρονα.
η LG πεταει χαρταετο

Υ.Γ. τα συγκεκριμενα προβληματα εχουν παρατηρηθει και σε αλλα μοντελα lb650, lb730 κλπ, αρα ειναι θεμα των servers της LG

το προβλημα ας πουμε οτι λυθηκε αλλαζοντας τη χωρα παροχης υπηρεσιων απο ελλαδα σε ηνωμενο βασιλειο. βεβαια αρκετες εφαρμογες ειναι αχρηστες στην ελλαδα επειδη εχει να κανει με τα δικαιωματα σε καθε χωρα. se επικοινωνια που ειχα με την lg μου δηλωσαν οτι θα ελεγξουν το σερβερ της ελλαδας ...
τελικα δεν πεταν χαρταετο , αλλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν το ειχαν υποψιν τους....anyway μου ειπαν οτι θα με ενημερωσουν μολις καταλαβουν περι τινος προκειται. μεχρι τοτε θα εχω το ηνωμενο βασιλειο για χωρα παροχης υπηρεσιων παρολο που ειναι αισθητα πιο αργο απο οτι ειναι η ελλαδα....
αρα περιμενουμε και οψομεθα= we will see = θα δουμε

το lgstore τελικα ανοιξε αφου εγινε επαναφορα στις αρχικες ρυθμισεις και ολα καλα... η αιτια που το προκαλεσε το προβλημα εξακολουθει να ειναι αγνωστη.
συνιστω σε οποιον κανει επαναφορα και βαριεται να ξαναστηνει τα καναλια να φροντισει πιο πριν να κανει αποθηκευση της λιστας καναλιων σε καποιο στικακι usb, ετσι ωστε μετα την επαναφορα να τα εχει ετοιμα