LG LD420 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

jakegate7

New member
14 July 2010
1
καλησπέρα σας! σήμερα ήρθε η τηλεόραση LG 42LD420 με firmware 3.00.25 και προσπάθησα να μπω στο service menu (για να την κάνω να υποστηρίζει video) σύμφωνα με αυτό εδώ αλλά δε τα κατάφερα. διάβασα ότι γίνεται με irda-hack αλλά δυστυχώς δε έχω κινητό που να το υποστηρίζει. αν δε υπάρχει καμιά άλλη λύση μπορείτε να μου προτείνετε κανένα φθηνό και που θα μπαίνει σίγουρα στο service menuuniversal remote ? βρήκα κάποια από πλαίσιο αλλά δε ξέρω αν κάνουν για την περίπτωση μου. ευχαριστώ

Την πήρα και εγώ σήμερα αλλά ακόμα δεν την έχω βάλει σε λειτουργία.
Θα σας πώ τις εντυπώσεις μου αργότερα σήμερα και από επίγεια κανάλια, ψηφιακά, δορυφορικά και δορυφορικά HD :a0210:

Χρειάζονται στρώσιμο και οι LCD όπως χρειάζονται οι Plasma?

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή να γνωρίζω ?

Απάντηση: Re: LG LD420 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την πήρα και εγώ σήμερα αλλά ακόμα δεν την έχω βάλει σε λειτουργία.
Θα σας πώ τις εντυπώσεις μου αργότερα σήμερα και από επίγεια κανάλια, ψηφιακά, δορυφορικά και δορυφορικά HD :a0210:
Καλορίζικη!

Χρειάζονται στρώσιμο και οι LCD όπως χρειάζονται οι Plasma?
Όχι, τίποτα!

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω ή να γνωρίζω ?
Τσου! Την βάζεις στο ρεύμα και την... "λιώνεις"!

Φιλικά... Σάκης!:a0210:

καλησπέρα σας! σήμερα ήρθε η τηλεόραση LG 42LD420 με firmware 3.00.25 και προσπάθησα να μπω στο service menu (για να την κάνω να υποστηρίζει video) σύμφωνα με αυτό εδώ αλλά δε τα κατάφερα. διάβασα ότι γίνεται με irda-hack αλλά δυστυχώς δε έχω κινητό που να το υποστηρίζει. αν δε υπάρχει καμιά άλλη λύση μπορείτε να μου προτείνετε κανένα φθηνό και που θα μπαίνει σίγουρα στο service menuuniversal remote ? βρήκα κάποια από πλαίσιο αλλά δε ξέρω αν κάνουν για την περίπτωση μου. ευχαριστώ

Οδηγίες εδώ http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1457423#post1457423

Καλημέρα σε όλους!!!
το απόγεμα θα έχω στο σπίτι την 42LD450 της LG, μιας και εκμεταλεύτηκα ένα πιστωτικό του πλαισίου ( μου κόστισε γύρω στα 300 ευρώ ) και αφού την είδα να παίζει με έπεισε.
Την είδα δίπλα στην LED le5500, οι διαφορές ήταν ελάχιστες λίγο καλύτερη η LED λόγω local dimming.
Άλλωστε η τεχνολογία πλέον δεν επιτρέπει να κρατάς πολλά χρόνια συσκευές.
Αύριο θα έχετε εκτενέστερες και αναλυτικότερες εντυπώσεις

Re: Απάντηση: LG LD420 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Με μπέρδεψες με την τιμή. 300 ευρώ σύνολο ή 300 από το πιστωτικά +επιπλέον χρήματα?

To πιστωτικό ήταν 300 οπότε έβαλα άλλα 300 ευρώ, η τηλεόραση για τα λεφτά της είναι καταπληκτική.

Για αλλού ξεκίνησα PANASONIC S20, αλλά λόγω κατάργησης του μοντέλου πήγα σε LCD, οι LED δεν μου είπαν και πολλά, μικρές οι διαφορές μεταξύ τους, έβλεπα δίπλα - δίπλα μια bordless LE5500 και την εν λόγω LD450.

Από το site του κατασκευαστή:

1478214.jpg

Μερικές φωτό από τηλεοπτικό πρόγραμμα, από mkv αρχεία του X-TREAMER, από επίγειο ψηφιακό digea, η τηλεόραση δεν έχει υποστεί καμία ρύθμιση, ελπίζω όταν με τον καιρό βρώ χρόνο να την ρυθμισω.

attachment.php

attachment.php
DVD από το Home cinema BOSE 3.2.1

attachment.php
Master.and.Commander 2003 1080p

attachment.php
Digea.

Αυτά προς το παρών.

Attachments

• lg 016alter.jpg
    lg 016alter.jpg
    59 KB · Views: 264
  • lg 001cartoon.jpg
    lg 001cartoon.jpg
    36.8 KB · Views: 265
  • lg00147.jpg
    lg00147.jpg
    35.3 KB · Views: 266
  • lg 025asterix.jpg
    lg 025asterix.jpg
    46.7 KB · Views: 264
Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης με την 32LD450 που αντικατέστησε τη 17άρα CRT στο υπνοδωμάτιο.

Το πρώτο πράγμα που έκανα βεβαίως ήταν να μπω στο service menu (EZADJUST) και να ενεργοποιήσω την αναπαραγωγή ταινίας από το USB καθώς και τις επιλογές THX για την εικόνα.
Αυτές αντικαθιστούν την προεπιλογή εικόνας cinema, με τις THX cinema και THX bright room στο μενού της εικόνας.
Χρησιμοποίησα ένα universal remote one for all για τον κωδικό.

Από την αρχή η εικόνα της ήταν πολύ εντυπωσιακή, θα έλεγα ότι είναι πιο crystal clear ακόμα και από την 42LH5000 που έχω στο σαλόνι.
Η έλλειψη των 100Hz δεν με πειράζει δεδομένου ότι δεν αρέσει στη σύζυγο καμία τέτοια επεξεργασία στην εικόνα.

Το remote control της TV έχει ένα θεματάκι με τα πλήκτρα πλοήγησης στο κέντρο. Δεν μπορείς να είσαι και πολύ σίγουρος με την αφή αν έχεις όντως πατήσει το OK ή κάποιο από τα πλήκτρα πλοήγησης τις περισσότερες φορές.
Ο ήχος αν και δουλεύει εντυπωσιακά στο infinite sound (ψευδοsurround) και κάνει καλή δουλειά στο clear voice (ανεβάζει την ένταση των διαλόγων) μου άφησε μια γεύση ότι είναι κάπως ασθενικός. Εδώ η διαφορά σε σχέση με την 42άρα στο σαλόνι είναι μεγάλη.

Μία μικρή παρατήρηση ακόμα έχει να κάνει με την αναπαραγωγή μουσικής από τη USB. Παίζει MP3 αλλά δεν κατάφερα να την κάνω να παίξει αρχεία wav. Μάλλον δεν γίνεται.
Παρ' όλα αυτά ο Media player της TV αναγνωρίζει πιο εύκολα αρχεία video σε σχέση με την LH5000.

Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μετά από μια εβδομάδα συμβίωσης με την 32LD450 που αντικατέστησε τη 17άρα CRT στο υπνοδωμάτιο.

Το πρώτο πράγμα που έκανα βεβαίως ήταν να μπω στο service menu (EZADJUST) και να ενεργοποιήσω την αναπαραγωγή ταινίας από το USB καθώς και τις επιλογές THX για την εικόνα.
Αυτές αντικαθιστούν την προεπιλογή εικόνας cinema, με τις THX cinema και THX bright room στο μενού της εικόνας.
Χρησιμοποίησα ένα universal remote one for all για τον κωδικό.

Από την αρχή η εικόνα της ήταν πολύ εντυπωσιακή, θα έλεγα ότι είναι πιο crystal clear ακόμα και από την 42LH5000 που έχω στο σαλόνι.
Η έλλειψη των 100Hz δεν με πειράζει δεδομένου ότι δεν αρέσει στη σύζυγο καμία τέτοια επεξεργασία στην εικόνα.

Το remote control της TV έχει ένα θεματάκι με τα πλήκτρα πλοήγησης στο κέντρο. Δεν μπορείς να είσαι και πολύ σίγουρος με την αφή αν έχεις όντως πατήσει το OK ή κάποιο από τα πλήκτρα πλοήγησης τις περισσότερες φορές.
Ο ήχος αν και δουλεύει εντυπωσιακά στο infinite sound (ψευδοsurround) και κάνει καλή δουλειά στο clear voice (ανεβάζει την ένταση των διαλόγων) μου άφησε μια γεύση ότι είναι κάπως ασθενικός. Εδώ η διαφορά σε σχέση με την 42άρα στο σαλόνι είναι μεγάλη.

Μία μικρή παρατήρηση ακόμα έχει να κάνει με την αναπαραγωγή μουσικής από τη USB. Παίζει MP3 αλλά δεν κατάφερα να την κάνω να παίξει αρχεία wav. Μάλλον δεν γίνεται.
Παρ' όλα αυτά ο Media player της TV αναγνωρίζει πιο εύκολα αρχεία video σε σχέση με την LH5000.

Kαλημέρα

Ερώτηση: Πως ακριβώς μπήκες service menu ενεργοποιώντας το την αναπαραγωγή ταινίας από το USB καθώς και τις επιλογές THX για την εικόνα:ernaehrung004:

Kαλημέρα

Ερώτηση: Πως ακριβώς μπήκες service menu ενεργοποιώντας το την αναπαραγωγή ταινίας από το USB καθώς και τις επιλογές THX για την εικόνα:ernaehrung004:
Καλημέρα.

Στο service menu μπήκα με τον τρόπο που περιγράφεται εδώ. Η επιλογή για τις ταινίες είναι στο tool option 3.

Ενεργοποιείς γυρνώντας από το 0 στο 1.

Η επιλογή για το THX είναι στο tool option 4

testpp.jpg

Και όταν την ενεργοποιήσεις, εμφανίζονται στο κανονικό μενού της εικόνας οι επιλογές THX

immagine1ei.jpg