Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ειμαι πολυ καιρο αναγνωστης σας αλλα δεν ειχα γραφτει για το λογο οτι οι γνωσεις μου ειναι περιορισμενες και πιστευα οτι δεν μπορω να βοηθησω.
Εχω εδω και 6 μηνες την LG 42LD750 και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.
Πολυ ευχριστη για τα δικα μου δεδομενα.
Δεν μπορω να βρω λυση σε ενα προβλημα που αντιμετοπιζω ομως.
Παιζω mkv 1080p μεσω του WD media live HD συνδεδεμενο με HDMI.
Οταν παταω το κουμπι οκ στο χειριστηριο για να μου βγαλει info για την ταινια , μου λεει οτι ειναι 720p και 50Hz.
Eιναι κατι που δεν εχω κανει καλα στις ρυθμισεις. Σκεφτομαι οτι η ταινια αντε να μην ειναι 1080p οπως λεει το αρχειο που εχω...αλλα τα 50Hz γιατι;
Συγγνωμη αν σας κουρασα!!!
Μιας και το έφερε η κουβέντα δηλάδη,αν θέλω να συνδέσω πι-σι με την tv μέσω hdmi πρέπει να ρυθμίσω είσοδο 24hz?Αν ναι που ακρίβως πρέπει να πάω για να το ρυθμίσω αυτό?
Εν αναμονη της 42/750 (μη ρωτατε σε ποια τιμη, ειναι απο δημοπρασια) εχω μια απορια:
εππειδη το καταστημα αγορας ειναι εκτος πολης μου τι γινεται με την εγγυηση;
Γεια σας παιδιά,
Εριξα μια γρήγορη ματιά στην 47LD950. Υπάρχει λέτε περίπτωση να είναι ίδια ακριβώς σε Hardware με την δική μας ?? Αν ναι τότε .... αν με καποιο τροπο περνούσαμε το Firmware της 950 θα ειχαμε μια παθητική 3D χωρίς να ξοδέψουμε μία ???? Τι λέτε ?
Αξίζει κάποιος λίγο πιο ειδικός να το ψάξει.. Εχω την αισθηση πως η 750 σταμάτησε γρήγορα σχετικά και μετά βγήκε η 950.. και αυτό ακόμη μου κάνει λίγο ύποπτο..
Οι παθητικές 3D, πέρα από το απαιτούμενο hardware/software για τη διαχείριση σημάτων 3D, διαθέτουν και ένα επιπλέον φίλτρο στο πάνελ που προσδίδει διαφορετική κατεύθυνση πόλωσης στις μονές γραμμές σε σχέση με τις ζυγές.
Έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους και χρειάζομαι την βοήθεια σας. Κατέβασα για παράδειγμα την ταινία, green lantern, και τους αντιστοιχους υπότιτλους σε srt format. Και τα 2 αρχεία έχουν το ίδιο όνομα. p.x. Green Lantern.mkv και Green Lantern.srt Στο Η/Y παίζουν μια χαρά. Στην LD750 καθόλου. Έκανα αναβάθμιση (firmware) στην TV αλλα δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορεί να είναι το πρόβλημα?
Βρήκα το πρόβλημα μου. Στην ονομασία είχα τους χαρακτήρες [ ] και δεν τους αναγνωρίζει η tv. Τους αφαίρεσα και έπαιζε του τίτλους κορακίστικα. ’λλαξα το encoding σε ελληνικά και παίζουν!