LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το θέμα του S-Video (S-VHS) το έχω αναφέρει και εγώ από την πρώτη στιγμή που ήθελα να την πάρω.
Ο μόνος τρόπος για να χρησιμοποιήσει κανείς σύνδεση S-Video είναι να το συνδέσει σε άλλη συσκευή που να δέχεται S-Video και να δίνει RGB στην τηλεόραση.

Αυτό που λες να κάνεις με το Scart/4 RCA είναι ακριβώς το ίδιο σαν να βάζει καλώδιο RCA, δεν αλλάζει κάτι.
Για να φύγει ο κόκκος που βλέπεις, βάλε το Sharpness (Οξύτητα) στο 50-55 από το 70 που μάλλον είναι. :a0210:

Φιλικά... Σάκης!

είναι να το συνδέσει σε άλλη συσκευή που να δέχεται S-Video και να δίνει RGB στην τηλεόραση.
Π.Χ ;;;;;;
αν βρω δηλ.dvd player με εισοδο svhs και εξοδο component παιζει;;;

Last edited:
Απάντηση: Re: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

είναι να το συνδέσει σε άλλη συσκευή που να δέχεται S-Video και να δίνει RGB στην τηλεόραση.
Π.Χ ;;;;;;
αν βρω δηλ.dvd player με εισοδο svhs και εξοδο component παιζει;;;
Πιθανόν όχι, με την λογική πως τα DVD Player ΔΕΝ έχουν είσοδο.
Αν μου πεις DVD Recorder, θα σου πω ΝΑΙ. Το έχω δοκιμάσει με δανεικό SONY και δουλεύει.

Καλό είναι όμως να το ψάξεις περισσότερο, αν θες να κάνεις κάτι τέτοιο.
Σε καμμία περίπτωση δεν μπορώ να σου εγγυηθώ με σιγουριά πως το κάνουν όλα τα DVD-R.

Δεν μπορώ να πω τίποτα για κάτι τέτοιες συσκευές. Μόνο αν το είχα δοκιμάσει θα μπορούσα να έχω γνώμη.
Έχω πάρει πολλές και διάφορες συσκευές AV, μετατροπείς, switch, κλπ...
Άλλες συσκευές δουλεύουν περίφημα, άλλες ικανοποιητικά, και άλλες χάλια.

Μόνο αν το πάρεις θα ξέρεις εκτός και αν το έχει άλλος και σου πει την γνώμη του. :a0210:

σημειώνω πως το Ακτίνιον δεν δέχεται αλλαγές

όπως μου δήλωσαν: "δεν σε υποχρεώνουμε να αγοράσεις, αλλά δεν δεχόμαστε αλλαγές"

Παιδιά καλησπέρα την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω μία εκ των δυο tv που παραθέτω παρακάτω

LG 42LD750
Samsung LE40C650

Με βάση αυτά που διάβασα σε αυτό το forum για την lg αλλά και σε ξένο site για την SAMSUNG δεν ξέρω ποια από τις δύο να διαλέξω.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω tv για να παίζω παιχνίδια αλλά κυρίως για hd υλικό θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια θεωρείτε εσείς καλύτερη tv και ειδικά θα βοηθούσε αν κάποιος έχει την Samsung LE40C650 να μας πει την γνώμη του και για αυτήν την tv

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω μία εκ των δυο tv που παραθέτω παρακάτω

LG 42LD750
Samsung LE40C650

Με βάση αυτά που διάβασα σε αυτό το forum για την lg αλλά και σε ξένο site για την SAMSUNG δεν ξέρω ποια από τις δύο να διαλέξω.
Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλω tv για να παίζω παιχνίδια αλλά κυρίως για hd υλικό θα ήθελα την γνώμη σας για το ποια θεωρείτε εσείς καλύτερη tv και ειδικά θα βοηθούσε αν κάποιος έχει την Samsung LE40C650 να μας πει την γνώμη του και για αυτήν την tv
Samsung LE40C650 καλυτερη

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Samsung LE40C650 καλυτερη
Φίλε μπετου θα συμφωνούσα μαζί σου εάν δεν διάβαζα αυτό το review σε ξένο site το οποίο βγάζει προβληματικά τα 100 hz της τηλεόρασης και συγκεκριμένα λέει:

The flicker apparent when 100Hz is switched on is a worry, and though it's always noticeable it's worth persevering with while watching Blu-rays because of the involving picture it creates. There's little in the way of blur or judder and standard-definition pictures are treated well

Έχω πέσει και εγώ στο παρελθόν επάνω του.
"Κατεβάζουν" από τις τηλεοράσεις τα επίσημα λογισμικά τα οποία φαίνεται πως είναι Linux κώδικας και τα κάνουν... στα μέτρα τους! :2thumb22sup:

Παιδιά εγώ έχω έναν εξωτερικό media player WD TV LIVE και μέσω αυτού σκοπεύω να βλέπω τις ταινίες που έχω στον σκληρό δίσκο στην LG LD750 .
ξέρει κανείς αν θα μπορώ να παίζω ήχο dts στην tv ή δεν δεν έχει σημασία αυτό και δεν παίζει dts η tv με τίποτα?

Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα με την 42LD750: Συνδέοντάς την στο internet στην υπηρεσία accuweather.com δεν δέχεται προσθήκη αγαπημένης πόλης (εκτός από τις προεγκατεστημένες Λονδίνο, Παρίσι, Ν. Υόρκη) για πρόγνωση καιρού. Συγκεκριμένα βγάζει λευκή οθόνη με σήμανση error. Μήπως θέλει αναβάθμιση το firmware; Τη συσκεή την αγόρασα πριν 2 μήνες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Παιδιά εγώ έχω έναν εξωτερικό media player WD TV LIVE και μέσω αυτού σκοπεύω να βλέπω τις ταινίες που έχω στον σκληρό δίσκο στην LG LD750 .
ξέρει κανείς αν θα μπορώ να παίζω ήχο dts στην tv ή δεν δεν έχει σημασία αυτό και δεν παίζει dts η tv με τίποτα?

οχι δεν παιζει dts , αλλα μια χαρα γινετε η δουλεια σου και σε ac3
αν τις μετατρεψεις μονο ως προς τον ηχο με το XviD4PSP
πληροφοριες θα βρεις παντου.....ενδεικτικα εδω :
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=75220

εγω οτι ειχα σε dts τα εκανα ac3/640 6ch και ειναι μια χαρα
το προγραμμα , αν ακολουθησεις τον οδηγο , αφηνει απολυτως ιδια την εικονα
και αλλαζει μονο τον ηχο

Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν παιζεις απο το media player WD TV LIVE θα εχεις ηχο στην τηλεοραση
γιατι το media player WD TV LIVE κανει DTS downmix

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LD750 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν παιζεις απο το media player WD TV LIVE θα εχεις ηχο στην τηλεοραση
γιατι το media player WD TV LIVE κανει DTS downmix

Ευχαριστώ mpetoy δεν το ήξερα αυτό αν είναι έτσι τότε όλα καλά !

Βλεπει καποιος τηλεπτικο αναλογικο να μας πει εντυπωσεις?Ακομα απο κηνιση πως ειναι αξιζει για αναλογικα καναλια μπαλα??

Εγώ που είχα πάρει την 46άρα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και από την κίνηση και από την εικόνα στα αναλογικά. Στα αναλογικά δεν είχα το παραμικρό χιονάκι όπως ακριβώς και σε CRT, με την μόνη διαφορά πως στην 750 επειδή έχω καλή κεραία, η εικόνα των καλών αναλογικών φαινόταν καμπάνα! Και σε κίνηση πάλι όλα καλά. Σημείωση... δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου απότε από κίνηση σε ποδόσφαιρο δεν έχω ιδέα αν παρουσίαζε κάτι.:a0210:

Εγώ που είχα πάρει την 46άρα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και από την κίνηση και από την εικόνα στα αναλογικά. Στα αναλογικά δεν είχα το παραμικρό χιονάκι όπως ακριβώς και σε CRT, με την μόνη διαφορά πως στην 750 επειδή έχω καλή κεραία, η εικόνα των καλών αναλογικών φαινόταν καμπάνα! Και σε κίνηση πάλι όλα καλά. Σημείωση... δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου απότε από κίνηση σε ποδόσφαιρο δεν έχω ιδέα αν παρουσίαζε κάτι.:a0210:
Οταν λες καλή κεραία τι ακριβώς εννοείς ?