LG led ή Panasonic plasma

Από 2,5 μέτρα σε 50αρα, με τσάκισαν οι υπότιτλοι, δεν προλαβαινεις να διαβάσεις.

Εγω με 50" απο την ιδια αποσταση εχω προβλημα οτι μου φαινεται μικρη στα BR...:rifle:

Για τηλεοπτικο σημα καλη ειναι σαν μεγεθος...

Εγω με 50" απο την ιδια αποσταση εχω προβλημα οτι μου φαινεται μικρη στα BR...:rifle:

Για τηλεοπτικο σημα καλη ειναι σαν μεγεθος...

:laugh::laugh::laugh:....και όμως έχει δίκιο.....

και εγω μετα απο ενα χρονο και,συμβιωσης με την καλη μου 50'',για αποσταση θεασης κοντα στα 3 μετρα μου φαινεται οτι ανετα θα μπορουσα να ειχα παρει και 60''.
βεβαια στην αρχη με την αλλαγη απο την 32'' στην 50'' ελεγα ,αμαν τι τερας ειναι αυτο.....
και βεβαια μεγαλη διαφορα στην παρακολουθηση ταινιων σε blue ray(ως επι το πλειστον πλεον),τωρα τις ταινιες τις ευχαριστιεμαι περισσοτερο.

Επίσης θέλω να δω και από κοντά και την Samsung LE40B750 (υποστηρίζει skype). Με απογοητεύσατε για τις LG που ήθελα και δεν θέλω να εχω μόνη επιλογή την plasma Panasonic.

Επίσης θέλω να δω και από κοντά και την Samsung LE40B750 (υποστηρίζει skype). Με απογοητεύσατε για τις LG που ήθελα και δεν θέλω να εχω μόνη επιλογή την plasma Panasonic.

ειναι παλιο μοντελο μην την παρεις..

Μετά από αρκετό ψάξιμο, έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
1) Panasonic p42g20 είναι μια πολύ καλή τηλεόραση, αλλά service Panasonic στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και αυτό είναι ενα πολύ μεγάλο μείον στο να προχωρήσω στην αγορά της.
Επειδή πρόσφατα μου χρειάστηκε service και συγκεκριμένα για LG τηλεόραση, οι άνθρωποι ¨ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΟΙ και σε 1 μέρα είχα καινουργια τηλεόραση. Πολύ σημαντικό καθώς οι νεες τεχνολογίες δεν ειναι τόσο "ανθεκτικές".
2) Οπως δείχνουν τα πράγματα θα αναγκαστώ να επιλέξω μεταξύ της LG 42le8500 ή LG 42le5500, γνωρίζοντας ότι εχουν προβληματα στο local dimming και clouding και καμμία σχεση η εικόνα τους με Panasonic και κάποιες Samsung, αλλά έχουν SKYPE.
3) Δεν θέλω μεγαλύτερη από 42''
4) Δεν θέλω Samsung λόγω skype με αναλυση VGA και περιορισμένα μοντέλα που το υποστηρίζουν (ξεφευγουμε και στην τιμή)

Last edited:
μην παρεις την LG 42le8500 ειναι προβληματικο μοντελο βγαζει ειδωλα και μαυρες γραμμες την πατησανε μερικοι απο το forum που τις πειρανε

Απάντηση: Re: LG led ή Panasonic plasma

1) Panasonic p42g20 είναι μια πολύ καλή τηλεόραση, αλλά service Panasonic στην Θεσσαλονίκη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Εδώ πήρες τηλέφωνο??

Το υποκατάστημά της για τη Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και στεγάζεται στη διεύθυνση Κ. Καραμανλή 11, ΤΚ 546 38, Τηλεφ.Κέντρο 2310245840-3, Panafax 2310968083.

http://www.intertech.gr/home.htm?company1.htm&2

Re: Απάντηση: Re: LG led ή Panasonic plasma

Λοιπόν για να σας (μου) λυθεί η απορία, πήρα σημερα τηλέφωνο στην Intertech Θεσσαλονίκης, τους είπα ότι έχω μια τηλεόραση panasonic p42g20 ενός μήνα και τις τελευταίες 2 μέρες σβήνει ξαφνικά. Ορθά κοφτά ο υπάλληλος μου είπε "πάρτε τηλέφωνο στην Αθήνα- εξυπηρέτηση πελατών". Τον ρώτησα σε περιπτωση αποστολής, που την στέλνω? πάλι ορθα κοφτα απάντηση : πάρτε τηλέφωνο στην Αθήνα θα σας πουν εκει. Τι να λέμε τώρα? Ήδη είχα ψαξει σε forum για απόψεις χρηστών για το service της panasonic, δεν το έβγαλα από το μυαλό μου.

Επειδή με έφαγε η περιέργια, πήρα τηλ και στην Αθήνα. Μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο γιατί ο τεχνικός λειπει. Τους επισήμανα ότι είμαι από θεσσαλονίκη, και μου είπαν, δεν υπάρχει πρόβλημα θα έρθει να τη δει και αν είναι πρόβλημα της συσκευής, θα αντικατασταθεί. Αποστολή από το σπίτι. Intertech θεσσαλονίκης, προφανώς διακοσμητική (γραμματεία-τηλέφωνο, αντε και κανένας τεχνικός).
Δεν θα πάρω τηλ φυσικά αύριο, ένα τεστ εκανα, αλλά δεν καταλαβαίνω ποια θα ήταν η κατάληξη σε ενα τετοιο πρόβλημα.

Σε αντιστοιχη περίπτωση όπως ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, με τηλεόραση LG 19'', αγορασμένη τον ιανουάριο, Τρίτη πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησαν με φαξ απόδειξη αγοράς, Τετάρτη είχα την αντικατάσταση στα χέρια μου, χωρίς καν να την ΕΛΕΓΞΟΥΝ>

και γιατι δεν εκανες την ιδια ακριβως δουλεια πριν την αγορασεις ? Θα σε επηρεαζε αυτο ? Εδω ολοκληρη SONY δεν ξερει που παν τα 4 σε θεματα επισκευης αντικαταστασης

Επειδή με έφαγε η περιέργια, πήρα τηλ και στην Αθήνα. Μου είπαν να πάρω αύριο το πρωί τηλέφωνο γιατί ο τεχνικός λειπει. Τους επισήμανα ότι είμαι από θεσσαλονίκη, και μου είπαν, δεν υπάρχει πρόβλημα θα έρθει να τη δει και αν είναι πρόβλημα της συσκευής, θα αντικατασταθεί. Αποστολή από το σπίτι. Intertech θεσσαλονίκης, προφανώς διακοσμητική (γραμματεία-τηλέφωνο, αντε και κανένας τεχνικός).
Δεν θα πάρω τηλ φυσικά αύριο, ένα τεστ εκανα, αλλά δεν καταλαβαίνω ποια θα ήταν η κατάληξη σε ενα τετοιο πρόβλημα.

Σε αντιστοιχη περίπτωση όπως ανέφερα σε προηγούμενο μήνυμα, με τηλεόραση LG 19'', αγορασμένη τον ιανουάριο, Τρίτη πήρα τηλέφωνο, μου ζήτησαν με φαξ απόδειξη αγοράς, Τετάρτη είχα την αντικατάσταση στα χέρια μου, χωρίς καν να την ΕΛΕΓΞΟΥΝ>

Κακο δικο τους... αγορασε LG να εισαι σιγουρος. Δεν ειναι τοσο καλη σαν εικονα η 8500 σαν την G20 αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.-bye-

Κακο δικο τους... αγορασε LG να εισαι σιγουρος. Δεν ειναι τοσο καλη σαν εικονα η 8500 σαν την G20 αλλα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο.-bye-

Είναι αυτή λογική αγοράς;Δείτε σε πόσους έχουν προκύψει προβλήματα στις LG Και πόσοι είχαν πρόβλημα με την g20....

Είναι αυτή λογική αγοράς;Δείτε σε πόσους έχουν προκύψει προβλήματα στις LG Και πόσοι είχαν πρόβλημα με την g20....

Άλλες ποσότητες βγάζει η μια και άλλες η άλλη. Σίγουρα η panasonic σαν μαρκα μπορεί να είναι πιο ποιοτική, αλλά το after sales? Ένα πρόβλημα αν ειναι να προκύψει δεν κοιτά μάρκες, απλά τυχαίνει και στις καλύτερες "οικογένειες".

με τιποτα μην παρεις την lg 8500 ειναι προβληματικο μοντελο που βγαζει ειδωλα και μαυρες γραμμες

Άλλες ποσότητες βγάζει η μια και άλλες η άλλη. Σίγουρα η panasonic σαν μαρκα μπορεί να είναι πιο ποιοτική, αλλά το after sales? Ένα πρόβλημα αν ειναι να προκύψει δεν κοιτά μάρκες, απλά τυχαίνει και στις καλύτερες "οικογένειες".

Εάν σου τύχει...υπάρχει το after sales,μπορεί να μην την έχεις την επόμενη μέρα,αλλά σίγουρα θα έρθει τεχνικός να την δεί...