LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Καλησπέρα σε όλους αγαπητα μελη του φορουμ, -bye-

Αποφάσισα να ξεκινησω μια μινι παρουσίαση οπως σας ειχα υποσχεθει,απο τις εμπειρίες μου μέχρι στιγμής από την 47LG7000 ! Αν καποιος διαχειριστης κρινει οτι ειναι καλη και κατατοπιστική μπορεί να την βαλει στην αρχή αυτού εδώ του thread σαν οδηγό και για τους υπολοιπους που την εχουν, ή που ενδιαφέρονται να την πάρουν στο μέλον.

Να σημειωσω ότι παρελαβα την τηλεόραση το μεσημερι με ACS courier στην πορτα μου (κοστος αποστολης 33 ευρώ) αλλά λογω δουλειας μεχρι αργά, προλαβα να την στησω το βραδακι, και τωρα, μετα απο καποιες λιγες δοκιμες πιο πολυ με τηλεοπτικό σήμα προς το παρόν, και το πρωτο στησιμο, αποφασισα να ξεκινησω...:a0210:

Εξωτερικές φωτο της TV απο το ξεπακετάρισμα και το στήσιμο...

PB270242.jpg

PB270243.jpg

PB270256.jpg

PB270260.jpg

PB270257.jpg

PB270259.jpg

PB270261.jpg

Η συσκευασία ΑΨΟΓΗ και πολυ καλα προστατευμενη... Η τηλεόραση μου ήρθε κι εμένα με την βάση της στημενη απο πριν, αλλα το κουτι ηταν τελειως κλειστο με ταινια απο την LG. Προφανως τις δοκιμαζουν πρωτα πρωτου τις πακετάρουν...

Μεσα στο κουτι υπαρχει και το πλαστικο που παει κατω απο τη βαση σε περίπτωση που θελει καποιος να την βγαλει, για να κρεμασει την TV σε τοιχο....

Οταν ξεκιναει, εμφανιζει τα αυτοματα μενου που υπαρχουν την πρωτη φορά σε κάθε TV, όπως ρύθμιση ώρας, επιλογή ημερομηνίας, επιλογη γλώσσας και χώρας, και αυτόματος συντονισμός καναλιών....

Το τηλεχειριστηριο επισης ειναι αρκετα στιβαρο και εξωτερικα μοιαζει με καλη κατασκευή, τα πληκτρα εχουν ωραιο touch και καλή απόκριση στην TV...:a0210:

Και αφού σύνδεσα τα καλώδια και την κεραία, αποφασισα να τακτοποιήσω τα κανάλια με τη σειρά που θέλω εγώ, και να βγαλω μερικες φωτο με τηλεοπτικό σήμα....
Σημειωτέον, ότι μένω σε επαρχία, έχω φθηνη κεραία 3ετίας και το σήμα μου δεν είναι και ό,τι το καλυτερο!

Παρολα αυτά, στα βασικά κανάλια δείχνει τέλεια!

Μερικές φωτό από τηλεοπτικό τραβηγμένες με compact μηχανη Olympus C-70 zoom σε νυκτερινη λήψη ΧΩΡΙΣ φλας στο χέρι ..... (Ηταν 3 τα μεσανυκτα και ΔΕΝ έβρισκα το τρίποδο.... :slapface:)

PB270244.jpg

PB270248.jpg

PB270249.jpg

PB270253.jpg

PB270254.jpg

PB270246.jpg

Αυτά για τώρα... Αυριο θα συνδεσω και το PS3 με HDMI και θα ανεβασω φωτος απο games και Blu-Ray, ενω από Δευτερα-Τρίτη περιμενω άλλο ένα καλώδιο HDMI που έχω παραγγείλει για να συνδεσω και το PC για mkv και games...

Σαν προσωπική εντύπωση, θα πω ότι είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ προς το παρον με την αγορά μου!
Η τηλόραση ειναι ακομα ΑΡΥΘΜΙΣΤΗ και οι παραπανω φωτος ειναι στο Cinema με αυτοματη ρυθμιση, και με θερμοκρασία warm....

Στα 1200 ευρω που την αγόρασα, θεωρω ότι ειναι η πιο VALUE αγορά σε ποιοτική LCD αυτη τη στιγμή, που τα έχει όλα και συμφέρει...

Στα δικα μου ματια, οι διαφορες της σε σχεση με πιο ακριβα μοντελα όπως η W4500 και η Α656 ειναι σχεδόν αμεληταίες... (εννοείται ότι στο χωρο μας που δεν υπαρχουν αλλες τηλεορασεις διπλα για συγκριση ΔΕΝ τίθεται καν τέτοιο θέμα) , ενώ η διαφορά στην τιμη είναι ΑΡΚΕΤΑ σημαντική για να παει κανεις σε πιο ακριβό μοντέλο.... ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ότι μιλάμε για 47αρι μοντέλο...:a0210:

Μακαρι να μου πανε ολα καλα και να μου βγει γερη χωρις προβληματα στο μελον! Αυριο που θα την δω και με σημα HD θα εντυπωσιαστω ακομα περισσότερο!

Υ.Γ: ΑΝ παρει κανενός το μάτι τίποτε ρυθμίσεις σε κανενα φορουμ, ας κανει τον κόπο να τις ποστάρει κι εδώ....

Ευχαριστώ! -bye-

Last edited:

Εάν έχεις ακούσει τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμπουν σε τέτοιο σήμα κι όχι σε mpeg2 όπως εκπέμπει η ερτ. Παρόλα αυτά όποιος μπορεί να δει mpeg4 θα μπορεί να δει και mpeg2 το ανάποδο όμως όχι. Το έγραψα λίγο απλά. Εάν γνωρίζει κάποιος πιο σχετικός κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει περισσότερο.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Εάν έχεις ακούσει τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμπουν σε τέτοιο σήμα ....

Ωραία νέα, αλλά ημερομηνία (για να μην πω χρονολογία) έναρξης εκπομπών..????

Θεωρητικά 01-11-2008, τωρα ακούω για την αρχή της χρονιάς. Το 4Ε για όσους είναι από Θεσσαλονίκη εκπέμπει ήδη και ψηφιακά (χωρίς να γνωρίζω σε τι μορφή). Σίγουρο δεν είναι τίποτα, αλλά θέλει προσοχή πιστεύω όταν βλέπουμε κάποιες τηλεοράσεις να πουλιούνται σε πολύ χαμηλή τιμή μήπως παίζει κάτι τέτοιο. Δηλαδή να γνωρίζουν τα μαγαζιά ότι οι τηλεοράσεις τους δεν έχουν τέτοιο ψηφιακό δέκτη και να προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν πριν το μάθει ο κόσμος. Λέω εγώ τώρα !!!!!!!!

Άσχετο, απορώ γιατί δεν την έχουν φέρει τα γνωστά μαγαζιά ηλεκτρικών (εκτός του γερμανικού) και την έχουν μόνο τα διαδικτυακά μαγαζιά. Μήπως για να ξεστοκάρουν τις προηγούμενες σειρές; Απ' την άλλη τα διαδικτυακά μαγαζιά δεν έχουν προηγούμενες σειρές;:hmmmm::hmmmm::hmmmm:

Για τον ψηφιακό δέκτη απάντησα στο άλλο νήμα πως δεν υποστηρίζει mpeg4, και το ίδιο ισχύει για το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεοράσεων που εισάγονται Ελλάδα.

Κανένα πρόβλημα φίλε, απλά ακούγεσαι λίγο αγχωμένος με τον mpeg4 δέκτη -bye-

Πάντως ακόμα δεν είναι σίγουρο αν τελικά τα ιδιωτικά ψηφιακά θα εκπέμπουν σε mpeg4.

Όχι δεν είναι άγχος απλά εάν μπορούμε να προλάβουμε κάτι τώρα, από τι στιγμή που ακόμα ανοίκουμε στους......αναποφάσιστους αγοραστές.

Φίλε makedonassf, το mpeg4 ειναι το ΛΙΓΟΤΕΡΟ που πρεπει να σε απασχολεί! :grandpa:

ΑΝ και ΟΤΑΝ υπαρξει τετοια εκπομπη απο επιγειο σταθμο, να εισαι σιγουρος ότι θα κυκλοφορησουν και τα αντίστοιχα "κουτάκια" που θα συνδεονται εξωτερικά και ΔΕΝ θα κοστιζουν πανω απο 30-40 ευρώ.... Οπως έγινε και με τα ψηφιακα της ΕΡΤ στην αρχή....

ΑΞΙΖΕΙ να παρεις μια χειροτερη σε εικονα τηλεοραση και ίσως και πιο ακριβή, μονο και μονο γι αυτο???

Προσωπικά δεν με απασχολει το ζητημα, μιας και στο μεγαλύτερο κομματι της Ελλάδας δεν εχουν βαλει καν πομπους για τα ψηφιακά της ΕΡΤ ακόμα....
ΑΝ και ΟΤΑΝ βαλουν και για τα ιδιωτικά , βλέπουμε....-bye-

Η δικη μου τηλεοραση προοριζεται για πολυ Game, λιγο PC (mkv κλπ) μιας και γι αυτα κατεξοχην εχω τον προβολεα, δορυφορικα καναλια απο Astra/Hotbird, και ελάχιστο τηλεοπτικό!

Δεν εχω και πολυ χρονο για να καθομαι σπιτι να βλεπω τηλεόραση... Και με την CRT που ειχα ελάχιστα έβλεπα....
Προτιμάω να μαζευομαι σπίτι με τους δικούς μου και/ ή με την παρέα μου, ΟΤΑΝ μου κάνει κέφι, και να βλέπουμε ΟΠΟΙΑ ταινια εμεις θελουμε, ΟΤΑΝ την θέλουμε και ΟΠΩΣ την θέλουμε...
Δεν συνηθίζω να μου πασάρουν τις μ@λ@κιες που βαζει η Ελληνικη τηλεόραση με τα διαφημιστικα της πλακας κλπ, κι εγω να καθομαι σαν παθητικός τηλεθεατής να τις παρακολουθώ, επειδή απλά ΔΕΝ υπαρχει κατι καλυτερο......

Εξαιρεση καποιες λιγες Ελληνικες σειρες που μου αρεσει να παρακολουθώ αλλά και ειδήσεις... Γι αυτό και έγραψα παραπάνω ΕΛΑΧΙΣΤΟ τηλεοπτικό....

Φιλικά ! :)

Last edited:

Παιδιά συγχωρέστε με για την ασχετοσύνη μου. Γράφω αυτά που ακούω και διαβάζω σε διάφορα link. Δεν είμαι καθόλου σχετικός με το αντικείμενο και γι αυτό γράφω στο forum για να μπορέσω να πάρω γνώσεις από εσάς που είστε σχετικοί με το αντικείμενο. Ο tromp1 πάντως έχει απόλυτο δίκιο στο ότι δεν μπορεί να αποτελέσει πρωταρχικό παράγοντα για την αγορά της τηλεόρασης, το εάν έχει δέκτη για mpeg4, ιδίως στη χώρα μας.
Περιμένουμε περισσότερες εντυπώσεις σου από την εν λόγω τηλεόραση, στην οποία "γέρνω" περισσότερο.

Συνεχιζω λοιπον την παρουσιαση με screenshots HD αυτη τη φορά...

Με πηγή το PS3, σκηνες απο Blu-Ray και απο το PS3: -bye-

a880107a.jpg

47e4d1db.jpg

b57822b5.jpg

86dc2e47.jpg

ab95a92e.jpg

057fd816.jpg

13dfc68a.jpg

bb5fec7c.jpg

Να σημειωσω και παλι ότι οι photos ειναι τραβηγμενες στο χέρι ΧΩΡΙΣ τρίποδο, και ότι η εικονα στην πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο ευκρινης και ποιοτική...:a0210:

Επίσης ΔΕΝ ξερω τι λενε στα reviews για το μαυρο της, αλλα εμένα μου φαίνεται ΚΑΤΡΑΜΙ! -bye-

Και ακομα δεν εχω κανει ρυθμισεις δικες μου.... Παιζω με τα ετοιμα modes που εχει...

(Εχω δει κι αλλες LCD και plasma, και μονο οι plasma μου φανηκε ότι ειχαν λιγο καλυτερο μαυρο απο την δικιά μου, αλλά μιλάμε για ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ διαφορές ....:a0210:)

Μπορείς να μας πεις και από πιο μαγαζί της πήρες και αν έμεινες ευχαριστημένος από εκεί (χρόνος παράδοσης, πληρωμή, μεταφορικά...)

Φίλε tromb1, αν μπορούσες να σηκώσεις και 2-3 screenshots από windows desktop και να μας πεις την γνώμη σου για χρήση computer monitor, θα σου ήμουν ιδιαίτερα υποχρεωμένος.

Επίσης, αν μας επιβεβαίωνες ότι κλειδώνει σωστά στα 24p όταν τροφοδοτείται από κάρτα γραφικών.

Σε ευχαριστώ!

Και καλορίζικη!

Μπορείς να μας πεις και από πιο μαγαζί της πήρες και αν έμεινες ευχαριστημένος από εκεί (χρόνος παράδοσης, πληρωμή, μεταφορικά...)
Το γράφω στο post no 106 σε προηγουμενη σελίδα :
http://avclub.gr/forum/showpost.php?p=678031&postcount=106
Και σε αλλο ποστ λιγο παρακατω γραφω για την παραλαβη της και εχω και φωτογραφιες απο το ξεπακεταρισμα και απο αναλογικο τηλεοπτικο σημα... (Μην βασιστεις και πολυ σε αυτες μιας και η κεραια μου ειναι της πλακας και καποια στιγμη θα την αλλαξω...)

Originaly posted by tb220
Φίλε tromb1, αν μπορούσες να σηκώσεις και 2-3 screenshots από windows desktop και να μας πεις την γνώμη σου για χρήση computer monitor, θα σου ήμουν ιδιαίτερα υποχρεωμένος.

Επίσης, αν μας επιβεβαίωνες ότι κλειδώνει σωστά στα 24p όταν τροφοδοτείται από κάρτα γραφικών.

Σε ευχαριστώ!

Και καλορίζικη!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές ! -bye-

Δεν την εχω συνδεσει ακομα με PC γιατι το εχω πιο μακρυα απο την TV, και περιμενω να μου ερθει αλλο ενα καλωδιο 8μετρο HDMI που εχω παραγγειλει εντος της επομενης εβδομαδας.

Αλλα κρινοντας απο την αποδοση της σε ολα τα υπολοιπα, πιστευω ότι και σε αυτο τον τομέα θα είναι τέλεια! (LCD γαρ... ) Και κλειδωνει και στα 24hz αν το υποστηριζει η καρτα γραφικών... Ετσι μου ειπαν απο το μαγαζι που την πηρα που την εχουν συνδεσει με PC...:a0210: