LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Στην δική μου (47 LG7000) ακολούθησα την παρακάτω διαδικασία:
MENU -> ΕΠΙΛΟΓΗ (το εικονίδιο με τη βαλίτσα) -> ΧΩΡΑ:UK (όχι Ελλάδα) -> Μήνυμα:" Όλες οι πληροφορίες θα ενημερωθούν. Θέλετε να συνεχίσετε;" -> ΝΑΙ και:

1) :a0210: Η τηλεόραση θα ξαναβρεί όλα τα κανάλια και τα ψηφιακά θα πάρουν αρίθμηση 801, 802 κλπ.
2) :bigcry: Θα χρειασθεί νέα ταξινόμηση (και ονομασία) των αναλογικών καναλιών.

Ευχαριστουμε αλλα ... οχι ξανα απο την αρχη ονομασια και αριθμιση :bigcry:

έχει κανείς την 52 να μας πεί εντυπώσεις? Είναι σε πολύ καλή τιμή και για τον χώρο μου (5,5 μετρα) οι >50 ιντσες είναι μονόδρομος. Σε σύγκριση με την 50 πλασμα ποιά είναι καλύτερη?

έχει κανείς την 52 να μας πεί εντυπώσεις? Είναι σε πολύ καλή τιμή και για τον χώρο μου (5,5 μετρα) οι >50 ιντσες είναι μονόδρομος. Σε σύγκριση με την 50 πλασμα ποιά είναι καλύτερη?

πηγαινε στα mediamarkt στο μαρουσι και δες τες και τις 2 τις εχει και παιζουν.Προσωπικα μου αρεσε η 52αρα,αλλά πολλα φραγκα 700 ευρω πανω απο την 50αρα πλασμα

42άρα σε απόσταση 3 μέτρων, μπορούσα και 47 τελικά. Εικόνα πολύ καλή, ήχος ικανοποιητικότατος (έχω και το 3.1 μου), ποδόσφαιρο και dvd τέλεια. Περισσότερα εν ευθαίτω χρόνο...

Ρε παιδιά τι βουτιά είναι αυτή που έγινε στις τιμές της 7000...???

910 ευρώ πλέον η 42" ???
1165 ευρώ η 47" ???
1799 ευρώ η 52" ???

Έχει διαβάσει κανείς για την 52" τι παίζει???

Εγώ μέχρι να πέσουν οι τιμές έλεγα να πάρω την 50" την πλάσμα την 7000...
Τώρα αλλάζουν πάλι τα δεδομένα

Last edited:

Ρε παιδιά τι βουτιά είναι αυτή που έγινε στις τιμές της 7000...???

910 ευρώ πλέον η 42" ???
1165 ευρώ η 47" ???
1799 ευρώ η 52" ???

Έχει διαβάσει κανείς για την 52" τι παίζει???

Εγώ μέχρι να πέσουν οι τιμές έλεγα να πάρω την 50" την πλάσμα την 7000...
Τώρα αλλάζουν πάλι τα δεδομένα
H τιμη της 47αρας δεν έπεσε και τόσο... 1200 ευρω την ειχα παρει εγω πριν απο 2+ μηνες...

Η τιμη της 42αρας ειναι πλεον αρκετά αξιόλογη για κάποιον που ΔΕΝ μπορει να παρει πιο πολλες ιντζες λογω χωρου...

Και τελος, την τιμη της 52αρας την βρισκω παρα πολυ λογική.... Καπου εκει κοντα θα φτασουν και οι τιμες των αλλων εταιριών κατα το πρωτο τριμηνο του 2009 που μας μπήκε... :a0210:
(Μην ξεχνατε οτι ειμαστε και σε περιοδο οικονομικης κρίσης... )

Όποια και να παρει κανεις παντως απο αυτη τη σειρά θα μεινει ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ!

Ειναι η πρωτη φορά στη ζωή μου που είχα και εγώ την ίδια απορία με σένα για το ΑΝ πρεπει να παρω την plasma PG7000 ή αυτήν εδώ (την 47αρα)... Και τελικά λόγω και της χρήσης που κάνω (πολυ PS3 και Blu-ray) πηγα στην LCD και ΔΕΝ το μετάνιωσα... :grandpa:

Την έχει χρησιμοποιησει κανεις με νόβα; Ποιες οι εντυπωσεις κυριως για θέαση αγωνων ποδοσφαιρου και μπασκετ; Η 37αρα έχει κάποιες διαφορές από τα μεγαλυτερα μοντελα (ατιμο έπιπλο). Η απόσταση θέασης είναι περίπου στα 2.5 μ.

Με Nova μην περιμενεις και πολλα,ειναι μια πολυ καλη τηλεοραση δεν ειναι το μαγικο κουτι να μεταμορφωσει ενα αθλιο σημα.
Στο ποδοσφαιρο αν εχει καλο σημα ειναι πολυ καλη και γινεται σχεδον τελεια
αν δεις αθλητικα σε HD.

Την χρησιμοποιεί κανείς ως μόνιτορ Η/Υ σαν εμένα;

Παρατηρώ αρκετές φορές εμφάνιση ειδώλων ( όχι πάντα), αν και δεν είναι και τόσο ενοχλητικό. Την έχω συνδεδεμένη με 1 καλώδιο hmi 1.3b equip 3m. ...Απο τα φτηνά κοινώς.

Δε ξέρω όμως αν έχει σχέση με το καλώδιο ή φταίει η τηλεόραση.

Αν την χρησιμοποιεί κανείς έτσι ας πει τι καλώδια έχει και αν έχει παρατηρήσει μικρά είδωλα.

Μπραβο!!! Το ιδιο ερωτημα εχω κι εγω!!! :a0210:

Πως εκανες disable τα δορυφορικα?
Πηγαινεις menu/ρυθμιση/ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΓΡ.
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ DTV ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ TAB ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΕ BUTTON ΣΤΟ REMOTE(ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ).

Πηγαινεις menu/ρυθμιση/ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΠΡΟΓΡ.
ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ DTV ΣΤΟ ΕΠΑΝΩ TAB ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΜΠΛΕ BUTTON ΣΤΟ REMOTE(ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ).
....ξεχασα κατι : meta πατας και το FAV για να εχεις το καναλι στα FAVORITES

Εχει παρει κανεις bluetooth ακουστικα για την 47αρα. Υπαρχει κατι σχετικα οικονομικο και δοκιμασμενο στην αγορα?

Εχει παρει κανεις bluetooth ακουστικα για την 47αρα. Υπαρχει κατι σχετικα οικονομικο και δοκιμασμενο στην αγορα?
Φαντάζομαι ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ bluetooth ακουστικα θα παιζουν...

Προτιμησε να ειναι μεγαλούτσικα και οχι ψείρες, για να έχεις καλό μπάσο...:grandpa:

Φαντάζομαι ότι ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ bluetooth ακουστικα θα παιζουν...

Προτιμησε να ειναι μεγαλούτσικα και οχι ψείρες, για να έχεις καλό μπάσο...:grandpa:
Δυστυχως δεν κανουν ολα. Πρεπει να υποστηριζουν A2DP. Εχει μια λιστα στο manual αλλα μιλαμε για πανω απο 50Ε.

Δεν το βρηκα αν εχει απαντηθει για το τι αποκωδικοποιητη εχει MPEG2 ή MPEG4;

Παιδιά, θα με τρελάνουν στην LG με αυτά που μου λένε!!

Δοκιμάστε ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος την οθόνη με 1ν Η/Υ στα 1920χ0180 και πείτε μου αν έχετε είδωλα σε σύνδεση ME HDMI !!

.....