LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Παιδιά, θα με τρελάνουν στην LG με αυτά που μου λένε!!

Δοκιμάστε ΠΑΡΑΚΑΛΩ κάποιος την οθόνη με 1ν Η/Υ στα 1920χ0180 και πείτε μου αν έχετε είδωλα σε σύνδεση ME HDMI !!

.....
Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα στα 1080p με είδωλα...

Εικονα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ και με ευκρίνεια ΞΥΡΑΦΙ! :a0210:
Χρησιμοποιώ ενα Clicktronic HDMI στα 3 μετρα...
Δοκιμασε να αλλαξεις καλωδιο, ή δες μηπως φταιει κατι στην καρτα γραφικών σου.... Αν μπορεις συνδεσε και ενα αλλο PC (ή λαπτοπ) να δεις αν σου κανει τα ίδια...:grandpa:

Ελα ρε tromb Παλικάρι μουυυ!!

Έχω ήδη δοκιμάσει 2 κάρτες γραφικών ( 8800gt + ati 3650 ) και 2 καλώδια Equip hdmi-hdmi = 3m και dvi-hdmi 3m.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι τα καλώδια είναι Full hd 1.3b και τα 2!

Περιμένω να έρθει τεχνικός να δει τι παίζει...

Να μη πάρω και 3ο καλώδιο ΑΔΙΚΑ....

-Υποδοχή στην 1η χαμηλά την έχεις;

Έχω δοκιμάσει και τις 3ς πίσω χωρίς επιτυχία...

Vader - Σου απάντησα στο άλλο θέμα....δε βλέπω είδωλα στις ταινίες !!..Λοιπόν, φάνηκε τελικά το είδωλο στους υπότιτλους αλλά έπρεπε να πάω στο μισό μέτρο να το δω...! Είναι δύσκολο να το δω εκεί! Στην εικόνα δε μπορώ να διακρίνω εύκολα...

Είναι δύσκολο προφανώς να φανούν, στα Windows, ειδικά σε λευκό φόντο ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ακόμα από τα 2+μ.

Last edited:

δες αν μπορεις να δοκιμασεις απο αλλον υπολογιστη.
Απο το σερβις τι σου ειπαν?

Μηπως οι υποτιτλοι σου εχουν border και shadow πολυ υψηλο...?
Εγω προσωπικα χρησιμοποιω border 2 και shadow 0 αλλιως με ενοχλουν... (συνηθως ειναι border 3 και shadow 3)

Energy - Δεν έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους, στα Windows έχω είδωλα, τώρα που γράφω πχ στο κουτί, βλέπω είδωλα σε κέρσορα-γράμματα-περίγραμμα του κουτιού.

Vader - Δε μπορώ άμεσα απο άλλο Η/Υ αλλά δοκίμασα και άλλη κάρτα γραφικών σε μένα και έκανε τα ίδια, οπότε είναι σχεδόν αδύνατο να φταίει ο Η/Υ. Δοκίμασα και άλλους driver, λειτουργικό - τα ίδια.

Περιμένω να με πάρουν από το service. Στην εξυπηρέτηση της LG το έπαιζαν τρελοί ( έτσι είναι η TV κλπ ) και τελικά θα με πάρουν απο το σέρβις να το δει τεχνικός το θέμα. Χθες για να καταλάβετε, δεν ήξεραν ΚΑΝ ότι υπάρχουν καλώδια dvi-hdmi... :lol:

Το φτιαξα !!! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ !!!! Είχες δίκιο ρε Tromb1 αλλά ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΕΕΣ για την ρύθμιση αυτή ;; Στην έβλεπε αυτόματα εσένα ;;;;

Κουφή ΡΥΘΜΙΣΗ στο μενού της LG !! .... Πήγαινε στις - Επιλογές - Ετικέτα Εισαγωγής και ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, διάλεξε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "PC" στην θύρα ΗDMI που έχεις το Pc συνδεδεμένο !! Και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!

Να ναι καλά τα παλικάρια εδώ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ LG, O,TI NA NAI !!...

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/892954-lg-32lg7000-any-good-pc-monitor.html

Image did look alittle ghosted at first, but after naming the input as PC is perfect.

Έχω κουφαθεί !! Ρύθμιση που δεν αναφέρεται πουθενά, που είναι σε κουφό μενού !! Μιλάμε είναι ΤΡΕΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

:D :D :D

Last edited:

Μπορεί να μου πεί κάποιος το ύψος της τηλεόρασης χωρίς την βάση γιατι θέλω να την βάλω στον τοίχο με βάση στήριξης και δεν ξέρω αν χωράει.

Το φτιαξα !!! ΞΥΡΑΦΙ ΕΙΚΟΝΑ !! ΤΕΛΕΙΑ ΛΕΜΕ !!!! Είχες δίκιο ρε Tromb1 αλλά ...ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΠΕΕΕΣ για την ρύθμιση αυτή ;; Στην έβλεπε αυτόματα εσένα ;;;;

Κουφή ΡΥΘΜΙΣΗ στο μενού της LG !! .... Πήγαινε στις - Επιλογές - Ετικέτα Εισαγωγής και ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΩΝ ΣΥΝΔΕΣΗΣ, διάλεξε ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "PC" στην θύρα ΗDMI που έχεις το Pc συνδεδεμένο !! Και ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!

Να ναι καλά τα παλικάρια εδώ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ LG, O,TI NA NAI !!...

http://www.avforums.com/forums/lg-owners-forum/892954-lg-32lg7000-any-good-pc-monitor.html

Image did look alittle ghosted at first, but after naming the input as PC is perfect.

Έχω κουφαθεί !! Ρύθμιση που δεν αναφέρεται πουθενά, που είναι σε κουφό μενού !! Μιλάμε είναι ΤΡΕΛΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ !!!

Για καποιο φιλτρο τελικα θα γινεται η φαση, οπου αφαιρειτε μολις του δωσεις PC, γιατι απλα δεν χρειαζεται οταν παιζεις απο PC...

Κάτι τέτοιο πιστεύω και εγώ, δηλ, αν δε το ονομάσεις PC, μάλλον δεν επεξεργάζεται το σήμα η τηλεόραση.

Η διαφορά είναι ΤΡΕΛΗ μιλάμε όμως στη ποιότητα.

Παιδια καλησπερα σε ολους !
Εχω βαλει κι εγω στοχο να αγορασω πολυ συντομα μια 37LG7000.
Θα ηθελα τα φωτα σας !!!
Γενικως εχω αγορασει και philips, samsung Full HD, και θα ηθελα να σας ρωτησω πως τα παει η συγκεκριμενη TV οσον αφορα το backlight..
Καταρχην εαν εχει ρυθμιση για backlight.
Το backlight μηπως φωτιζει πιο εντονα στις γωνιες της TV ?
ή πιο εντονα σε καποια απο τις πλευρες της ?

Δηλαδη ετσι και για τους πιο ψαγμενους και τα πιο εμπειρα ματια, ο φωτισμος ειναι κατανεμημενος σωστα σε ολο το panel ?

Συγνωμη κι ολας που σας πρηζω, αλλα εχω δει διαφορα κουφα οταν ανοιγεις μια LCD στην αρχη, κι αλλα οταν ζεσταινεται, οσον αφορα τον οπισθιο φωτισμο.

Σας ευχαριστω !

Παρήγγειλα και εγώ σήμερα το απόγευμα την LG 42" LG7000 .. Λογικά θα την έχω Τρίτη-Τετάρτη οπότε θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου..

Εεεεε ???
Αυτό ΔΕΝ το ήξερα φίλε μου!
Εγώ απλά το σύνδεσα επάνω και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

Το τσέκαρα σημερα που διάβασα το post σου, και η ρύθμιση του HDMI που εχω συνδεσει τον υπολογιστή ήταν ΗΔΗ PC, ενώ οι άλλες όχι....:grandpa:

Από περιέργεια, έκλεισα την TV, άλλαξα θυρα στο HDMI, και όταν την ξαναάνοιξα ΠΑΛΙ η καινουργια θυρα που είχα βάλει το καλώδιο έλεγε PC ενώ η προηγούμενη ΟΧΙ !!!!! (κουφό έτσι ????:BDGBGDB55:)

Ισως η καρτα γραφικων μου HD2600XT ή το καλώδιο, ή κάτι άλλο τελοσπάντων, κάνει AUTO DETECT και καταλαβαινει αμεσως αυτη την επιλογη η TV μολις παρει σημα από PC....:grandpa:

Αφού το βρήκες, όλα ΟΚ! :a0210:

Μήπως τελικά έχει να κάνει με την έκδοση του firmware ;

Γιατί σύμφωνα με αυτά που λες εκεί καταλήγουμε...

Ήταν πολύ κουφή ρύθμιση πάντως, και ακόμα πιο κουφή μετάφραση του

"input lablel" στα αγγλικά, σε ...."ετικέτα εισαγωγής ;;;;;!!! " στα ελληνικά... !!

ΕΙΜΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 37 ΚΑΙ 42
ΤΗΝ 42 ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΕΠΙΠΛΟ ΓΙΑ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ
ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ Η ΒΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΚΑΘ´ ΥΨΟΣ
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ 42ΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΩΤΟ ΚΑΛΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΑ-ΠΙΣΩ ΤΗΣ TV ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ....(ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΧΑΛΑΩ ΣΥΝΘΕΤΟ 1200 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ 42ΑΡΑΣ)
ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΘΕΑΣΗΣ 2,5 ΜΕΤΡΑ

Last edited:

Στην παρακάτω διεύθυνση θα βρεις review για τη 47LG7000. Στις 6 σελίδες του review Θα βρεις φωτογραφίες καλής ανάλυσης απ'όλες τις πλευρές της τηλεόρασης (της 47" αλλά και η 42" φαντάζομαι ακριβώς ίδια θα ειναι)
http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2008/08/31/LG-47LG7000-47in-LCD-TV/p1

Ευχαριστώ φίλε μου spalam στο review αυτό αναφέρει τις διαστάσεις της 42αρας και δεν λέιει πουθενα αν ρυθμίζεται καθ´υψος είμαι σε μεγάλο δίλιμα και μάλλον θα καταλήξω στην 37αρα για 3 εκατοστα στο υψος και 5εκατοστα στο πλάτος.

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
Η 37ΑΡΑ ΤΑΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Attachments

• 21741ctlgbig.JPG
    21741ctlgbig.JPG
    59.2 KB · Views: 41
  • ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±002.jpg
    ΓŽβ€’ΓŽΒΉΓŽΒΊΓΕ’ΓŽΒ½ΓŽΒ±002.jpg
    150.3 KB · Views: 79
Last edited:
Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ευχαριστώ φίλε μου spalam στο review αυτό αναφέρει τις διαστάσεις της 42αρας και δεν λέιει πουθενα αν ρυθμίζεται καθ´υψος είμαι σε μεγάλο δίλιμα και μάλλον θα καταλήξω στην 37αρα για 3 εκατοστα στο υψος και 5εκατοστα στο πλάτος.

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
Η 37ΑΡΑ ΤΑΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Αδερφε βαση τοιχου με 50 ευρα απο πλαισιο και βαλτην στο τοιχο στο κενο σημειο που αφηνει το επιπλο .
Ετσι αυξανεις το πλατος καθως ξεφευγεις απο το ραφι και το υψος καθως δεν μετρας την βαση.
Πηγαινε να την μετρησεις σε καταστημα