LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Έχω παραγγείλει και εγώ από την προηγούμενη εβδομάδα την 47LG7000. Περιμένω ακόμα :frown: Πρεπει να υπάρχει μια ψιλοέλλειψη στην αγορά. Όσα online Καταστήματα είδα την ειχαν σύντομα διαθέσιμη ή μη διαθεσιμη. Τόσο ανυπομονώ που μου περνάν σκέψεις να παρω τελικά την 42". Αλλα 5 ίντες λιγότερες ειναι αυτες ! Δεν ειναι και ασήμαντη διαφορά! Αν λείπαν απ'αλλού θα ήταν κάλλιστα αιτία διαζυγίου :-)

Last edited:

Ευχαριστώ φίλε μου spalam στο review αυτό αναφέρει τις διαστάσεις της 42αρας και δεν λέιει πουθενα αν ρυθμίζεται καθ´υψος είμαι σε μεγάλο δίλιμα και μάλλον θα καταλήξω στην 37αρα για 3 εκατοστα στο υψος και 5εκατοστα στο πλάτος.

ΚΑΘΕ ΙΔΕΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ
Η 37ΑΡΑ ΤΑΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ
ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΕΙΓΓΕΙΛΑ ΤΗΝ 42ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΑΝ ΕΠΕΡΝΑ 37ΑΡΑ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΝΑ
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΩ

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Αδερφε βαση τοιχου με 50 ευρα απο πλαισιο και βαλτην στο τοιχο στο κενο σημειο που αφηνει το επιπλο .
Ετσι αυξανεις το πλατος καθως ξεφευγεις απο το ραφι και το υψος καθως δεν μετρας την βαση.
Πηγαινε να την μετρησεις σε καταστημα
Εάν την βάλω στον τοίχο θα πρέπει το συνθετο να έρθει πιο μπροστά από την τηλεόραση και αυτό σημαινει ότι θα απέχει 15 εκατ. από τον τοίχο.

μπορείς να πάρεις βάση με εκτεινόμενο βραχίονα οπότε η βάση να δέσει στον τοίχο αλλά η τηλεόραση να αιωρείται μπροστά και έξω από το έπιπλό σου. Απλά ο βραχίονας θα πρέπει να έχει αρκετό μήκος ώστε να ξεπεράσει το πλάτος του σύνθετου σε εκείνο το σημείο

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

κανε ενα κουτι οσο ειναι ο χωρος βαλτο μεσα και βιδωσε επανω την TV.
μπορεις να το κανεις με ραφι το κατω μερος και να την βαλεις επανω.
το μονο προβλημα οτι θα εξεχει απο το επιπλο

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Σας ευχαριστω παιδιά για τις ιδέες σας θα τις λαβω υπ´οψην μου.
θα περιμένω να έρθεί η tv να δω τη γίνεται επί πραγματικής βάσης.
Δεν με πειράζει τόσο το ότι θα προεξέχει όσο το ότι έχω ένα μικρό ζιζανιο 14μηνων που πειράζει τα πάντα και η tv είναι μέσα στην εμβέλια της.
το απίστευτο είναι ότι σήμερα χάλασε η tv (που φαίνεται στη φωτό) από τροφοδοτικό και τώρα εχω μια 14αρα
Πως θα μου φανεί η μετάβαση απο 14αρα σε 42αρα άραγε?
Μόλις την παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις.

Παρήγγειλα και εγώ σήμερα το απόγευμα την LG 42" LG7000 .. Λογικά θα την έχω Τρίτη-Τετάρτη οπότε θα σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου..

Και βεβαια μετα από λιγη σκέψη αλλαξα την παραγγελία και τώρα αναμένω την 47αρα -bye--bye-
Αν ολα πάνε καλά θα παραλάβω μέχρι αύριο ..

Και βεβαια μετα από λιγη σκέψη αλλαξα την παραγγελία και τώρα αναμένω την 47αρα -bye--bye-
Αν ολα πάνε καλά θα παραλάβω μέχρι αύριο ..

Σοφη επιλογή...πολύ καλές διαστάσεις!Εχω ήδη 2 LG 47 7000 και ειναι άπαιχτες!Καλές θεάσεις φίλε.

Geoha: αν επιτρέπεται από που παρήγγειλες την 47" και σε τι τιμή? Έχει άμεση διαθεσιμότητα? Περιμενω εδώ και μια βδομάδα τη δικιά μου και τιποτε ακόμα

spalam μέχρι την Παρασκευη η LG θα τροφοδοτήσει με κομμάτια την αγορά.Τουλάχιστον έτσι γνωρίζω εγώ...Τωρα αν ειναι Ραιδιο Αρβύλα δεν το ξερω.

Geoha: αν επιτρέπεται από που παρήγγειλες την 47" και σε τι τιμή? Έχει άμεση διαθεσιμότητα? Περιμενω εδώ και μια βδομάδα τη δικιά μου και τιποτε ακόμα

Tην παρήγγειλα από το Net Electric στα 1085 Ευρώ. Τιμες υπάρχουν και καλυτερες αλλά βιαζομουν .. Αρχικά ειχα ζητήσει την 42άρα αλλά το μετάνοιωσα και πηρα την 47"

Η εκπληξη μου ηταν μεγάλη οταν μου χτύπησαν το κουδουνι στις 19:30 σήμερα με την τεράστια κουτα!! :BDGBGDB55:

Η τηλεόραση ειναι χλιδή τι να πω.. Την εχω συνδέσει και βλέπω BR με το σαγόνι κατω :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Θα την αφήσω λιγες μερες ετσι και μετά θα δώ για ρυθμίσεις από το avsforum εκτος εαν εχετε να προτείνετε κάτι άμεσα..

Τώρα διαβάζω το μανιουαλ από το CD και ομολογώ οτι εχει πολλές δυνατότητες για ρυθμίσεις..

Το πανελ που μου ήρθε ηταν αψογα συσκευασμενο αλλά με την βάση τοποθετημένη.

Backlight bleeding ελάχιστο σε τιμες ανω του 65% (δεν πρόκειται να το εχω τοσο ψηλά οπότε δεν με ενδιαφέρει)

Κανενα dead pixel :grinning-smiley-043

Περισσότερα και φωτό στις επόμενες μέρες οταν στρώσει .....

Αν καποιος ξερει να μας πει πως μπαινουμε στο secret menu για να δώ ώρες λειτουργιας (καλού κακού...)

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Έκανες πολύ καλά που πήρες την 47άρα, αλλά πιστεύω οτί το έχεις καταλάβει ήδη... :D

Για να μπεις στο secret menu πατάς το menu στο remote και μαζί πατάς και το menu στην tv.

Όταν σου ζητήσει κωδικό, πατάς 0000.

Η ώρες είναι ο αριθμός δίπλα στην ένδειξη UTT.

ξερει κανεις αν ο λογος αντιθεσης στην 52αρα ειναι 15.000 ή 50000?

Καλημέρα σε όλους. Έχει βρει κανένας καινούργιο firmware για την 47αρα και που; Σε ξένο forum υπάρχει ολόκληρη αναφορά από χρήστες με διάφορα μοντέλα, όλα της σειράς 7000 σχετικά με το version των τηλεοράσεων τους. Μιας και το μοντέλο εναι σχετικά καινούργιο όλο και κάποιο bug θα έχουν διορθώσει με κάποια αναβάθμιση.
Φιλικά,
Γιάννης

Καλορίζικη Geoha! Μάλλον τους πήρες την τελευταία στη NetΕlectric γιατί σήμερα στο site αναφέρει ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμη και περιμένουν την επόμενη εβδομαδα. Τυχερε!

Καλησπέρα. Σήμερα παρήγγειλα κι εγώ την 42LG7000. Μου είπαν ότι θα την παραλάβω μέχρι την Τρίτη. 900 ευρώ σε 12 άτοκες δόσεις από Expert. Εντυπώσεις μόλις την παραλάβω.

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

ξερει κανεις αν ο λογος αντιθεσης στην 52αρα ειναι 15.000 ή 50000?
Στην 52αρα φίλε μου είναι 15.000,
άρα σοφότερη επιλογή είναι η 47άρα
ή Πλάσμα

Καλορίζικη και καλές θεάσεις! Έκανες πολύ καλά που πήρες την 47άρα, αλλά πιστεύω οτί το έχεις καταλάβει ήδη... :D

Για να μπεις στο secret menu πατάς το menu στο remote και μαζί πατάς και το menu στην tv.

Όταν σου ζητήσει κωδικό, πατάς 0000.

Η ώρες είναι ο αριθμός δίπλα στην ένδειξη UTT.

ΟΚ ολα καλά.. -bye-