LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Ψάχνοτας περισσότερο την TV έχω καποιες απορίες και θα ήθελα τη βοηθεία σας
-όταν ανοίγεις την TV ανοίγει στο καναλί που την είχες κλείσει και όχι στο καναλι που πατάς.
-ο ήχος έρχεται με καθυστέρηση ενός δευτερολέπτου σε καθε αλλαγή καναλιού (και πιστέψτε με είναι σπαστικό).
μήπως γνωρίζει κάποιος άν μπορούν να λήθουν αυτά?
ευχαριστώ

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Μεγειά η TV και καλές θεάσεις! Έκανες ΣΙΓΟΥΡΑ μια απο τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή ! :a0210:
  • Για το πρώτο, εμενα ανοιγει στο καναλι που την ειχα κλεισει πριν, μονο αν πατησω το κουμπι power....Αν πατησω καποιο νουμερο καναλιού, ανοιγει στο συγκεκριμενο νουμερο...
  • Για το θεμα της καθυστερησης 1sec στον ηχο οταν αλλαζεις καναλι, ειναι μαλλον θεμα firmware... Και σε μενα το κανει, αλλα και στους περισσοτερους που την εχουν, απλα δεν ενοχλει και τόσο και μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις.... (εκτος και αναβαθμισουμε το firmware αργοτερα και διορθωθεί...):grandpa:

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Μεγειά η TV και καλές θεάσεις! Έκανες ΣΙΓΟΥΡΑ μια απο τις καλύτερες επιλογές αυτή τη στιγμή ! :a0210:
  • Για το πρώτο, εμενα ανοιγει στο καναλι που την ειχα κλεισει πριν, μονο αν πατησω το κουμπι power....Αν πατησω καποιο νουμερο καναλιού, ανοιγει στο συγκεκριμενο νουμερο...
  • Για το θεμα της καθυστερησης 1sec στον ηχο οταν αλλαζεις καναλι, ειναι μαλλον θεμα firmware... Και σε μενα το κανει, αλλα και στους περισσοτερους που την εχουν, απλα δεν ενοχλει και τόσο και μετά από λίγο καιρό το συνηθίζεις.... (εκτος και αναβαθμισουμε το firmware αργοτερα και διορθωθεί...):grandpa:
Σ´έυχαριστω tromb1 άς ελπίζουμε να βγεί σύντομα καινούργιο firmware και να ληθούν αυτά τα προβλήματακια.
παιδιά σε PC GAMES και γενικά στην απεικόνιση PC η TV είναι όλα τα λεφτά και για καποιον φίλο που ρώτησε πρίν εχει 1:1 pixel mapping και το ενεργοποιούμε μέσα από το Μένου ΕΙΚΟΝΑ-ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ.

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Σ´έυχαριστω tromb1 άς ελπίζουμε να βγεί σύντομα καινούργιο firmware και να ληθούν αυτά τα προβλήματακια.
παιδιά σε PC GAMES και γενικά στην απεικόνιση PC η TV είναι όλα τα λεφτά και για καποιον φίλο που ρώτησε πρίν εχει 1:1 pixel mapping και το ενεργοποιούμε μέσα από το Μένου ΕΙΚΟΝΑ-ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΟΘΟΝΗΣ.

Σ ευχαριστω sakisaa για την απαντηση...το μονο που μενει ειναι γνωμη για 1080p/24fps...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Σ ευχαριστω sakisaa για την απαντηση...το μονο που μενει ειναι γνωμη για 1080p/24fps...
Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος σου λέω ότι υποστηρίζει (και αυτό γιατί διαβάζοντας το manual για την πλαϊνή θύρα HDMI λέει ότι είναι περιορισμένης δυνατότητας -υποστήριξη 1080p/12fps- και συνιστά την συνδεση PC στις πίσω θύρες άρα αυτές λογικά θα υποστηρίζουν 24fps )

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος σου λέω ότι υποστηρίζει (και αυτό γιατί διαβάζοντας το manual για την πλαϊνή θύρα HDMI λέει ότι είναι περιορισμένης δυνατότητας -υποστήριξη 1080p/12fps- και συνιστά την συνδεση PC στις πίσω θύρες άρα αυτές λογικά θα υποστηρίζουν 24fps )

Προφανώς υποστηριζει παιδια... Θα το βρειτε στις επιλογές στο μενου εικονας σαν real cinema

Οταν θέλουμε να δούμε απο το laptop ταινία που έχουμε κατεβάσει απο το internet με το καλώδιο DVI απο το laptop to HDMI στην tv θα ακούσουμε και ήχο η θα βλέπουμε την ταινία στα βουβά ??
Αν ναι τι αλλο καλώδιο χρειαζόμαστε για να ακούσουμε και τον ήχο ??

Καλησπερα,
Θα ηθελα τα φωτα σας, λεω να παρω την 32LG7000...
Θα μπορουσε να μου πει καποιος εαν υποστηριζει 24p ?
Επισης εαν γνωριζετε...το panel ειναι ιδιας τεχνολογιας με αυτο της 37LG7000 και 42LG7000 ?
Ευχαριστω !

Μάλλον δεν υποστηρίζει MPEG4 και αυτό είναι σημαντικό μείον.

Τι σημαντικο μειον βρε παιδιά ; Ελάχιστες τηλεοράσεις εχουν MPEG αποκωδικοποιητή σήμερα.. Μακαρι να βγουν αύριο τα ιδιωτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα και με ενα κουτάκι των 40-50 Ευρώ θα κανουμε τη δουλειά μας μια χαρά..

Αν μου βρεις άλλη 47άρα με 1050 Ευρώ τιμή και τέτοια απόδοση τότε πάσο....

Τι σημαντικο μειον βρε παιδιά ; Ελάχιστες τηλεοράσεις εχουν MPEG αποκωδικοποιητή σήμερα.. Μακαρι να βγουν αύριο τα ιδιωτικά κανάλια με ψηφιακό σήμα και με ενα κουτάκι των 40-50 Ευρώ θα κανουμε τη δουλειά μας μια χαρά..

Αν μου βρεις άλλη 47άρα με 1050 Ευρώ τιμή και τέτοια απόδοση τότε πάσο....[/
Μα γιαυτό έχει 1050 ευρώ

Σκεφτηκε καποιος που αγορασε την 47lLG7000 οτι ειναι σημαντικο μειον οτι η τηλεοραση
δεν εχει MPEG αποκωδικοποιητή;Εμενα ουτε μου περασε απο το μυαλο οτι δεν θα την αγοραζα γι`αυτο το λογο.

το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι :

Samsung 40'' 656 ή LG 42'' lg7000 ???

pls help....

Re: Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Τί να πώ ρε παιδιά ίσως να έχετε δίκιο και να μου φάνηκε η μετάβαση από την CRT στην μεγαλύτερη LCD.

φιλικά Σάκης

Πιστευω πως τα ειπες ολα με μια προταση..

Για να καταλαβεις τι εννοω φαε ενα κομματι καταϊφι και αμεσως πιες μια γουλια ουισκι σκετο και παρατηρησε πως νιωθεις..

παιδια εχω διαβασει εδω και 2 μερεσ ολο το φορουμ και θα ηθελα την βοηθεια σας.εδωσα την kdl40v4000 μου πισω χανοντασ 400 ευρω και πρεπει να διαλεξω καινουργια.η αποσταση ειναι 3μετρα και κυριωσ νοβα και ps3 και απλη τβ.με ενοχλουσε αφανταστα το οτι εβγαζε κουτακια(πιξελ μαλλον) οταν πχ ενα μαυρο σακακι ηταν σε πρωτο πλανο η οταν νυχτερινοσ ουρανοσ πισω και το οτι οταν σε σκοτεινεσ σκηνεσ οι κινησεισ αφηναν εντονο ιχνοσ.μου αρεσει η lg47 και η lg42.εχω πολυ καλο σημα και δεν κοβομαι για br.θα με καλυψει η θα πρεπει να παω σε πιο ακριβεσ λυσεισ αφου ειμαι ψειρασ οπωσ λεει ο πωλητησ αλλα θα με σκοτωσει η γυναικα αφου ηδη εχασα 400ευρω σε 6 μηνεσ και αυτη ηταν ευχαριστημενη και τησ αποψησ οτι ολεσ δειχνουν το ιδιο.συγνωμη που δεν ξερω ορολογια για τα προβληματα που ανεφερα και ευχαριστω εκ των προτερων

Παιδια την εχει δοκιμασει κανεις σε 1080p/24p?Υπαρχει καποια ατελεια?Πηγα ν ατην δω σ ενα καταστημα με δικο μου δισκακι και μου κανε το εξης περιεργο...καθε λιγο εκανε σαν να εμενε πισω στη ροη της εικονας και μετα ετρεχε να προλαβει αυτο που ειχε χασει...Διορθωστε με παιδια αν κανω λαθος!