LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Παιδια την εχει δοκιμασει κανεις σε 1080p/24p?Υπαρχει καποια ατελεια?Πηγα ν ατην δω σ ενα καταστημα με δικο μου δισκακι και μου κανε το εξης περιεργο...καθε λιγο εκανε σαν να εμενε πισω στη ροη της εικονας και μετα ετρεχε να προλαβει αυτο που ειχε χασει...Διορθωστε με παιδια αν κανω λαθος!

Εγώ την έχω δοκιμάσει σε 2-3 BR δισκάκια με 1080p/24 και δεν εχω δεί τετοιο πρόβλημα.

Πιστεύω οτι μαλλον εκει που την ειδες ειχαν αφήσει το TruMotion (100Hz) στο High ενώ οταν βλέπουμε ΒR θα πρέπει να ειναι στο ΟFf ή στο Low..

Εγώ την έχω δοκιμάσει σε 2-3 BR δισκάκια με 1080p/24 και δεν εχω δεί τετοιο πρόβλημα.

Πιστεύω οτι μαλλον εκει που την ειδες ειχαν αφήσει το TruMotion (100Hz) στο High ενώ οταν βλέπουμε ΒR θα πρέπει να ειναι στο ΟFf ή στο Low..

εγω το εχω και σε mkv αρχεια στο high το True Motion αλλα δεν παρατηρησα τιποτα τετοιο...Βεβαια σε καποιες ταινιες το True Motion θα πρεπει αν απενεργοποιείται.Μια που ειδα και με εξεπλιξε ευχαριστα ηταν το Max Pane σε 1080p....ειμαι ο enoxos και μολις τελίωσα!!!!:BDGBDGB53::violent-smiley-030::flipout:

Ενα review της LG...

http://www.avforums.com/reviews/LG-4...TV-Review.html

και ενα αποσπασμα του για το θεμα της εικονας σε 24p που παρατηρησα στο Κωτσοβολο...

as with the “Real Cinema” mode turned on in the Expert Menu, everything is smooth and filmic – well, for a while, anyway. Every so often, the display would “skip a beat” and miss out a few frames, which is even more jarring than the standard 3:2 judder weʼd get on a non-24p setup. As a result, we turned off the 24p “Real Cinema” mode and made do with the more traditional, rhythmical judder, instead of long periods of smoothness followed by a skip.

Γι αυτο το λεω παιδια...και σ ενα αλλο review ελεγε οτι και στο low υπαρχει ενα μικρο κολημα...αν δειτε το video του link θα το καταλαβετε.Μπορει βεβαια εδω να ρχονται μ αλλο firmware και διορθωμενο το προβλημα...μολις την δω και γω θα σας πω σιγουρα.Οταν κλεινετε το true motion σας αλλαζει η υφη της εικονας η απλα η κινηση?Το λεγομενο soap opera effect που λενε οτι υπαρχει...

Οταν θέλουμε να δούμε απο το laptop ταινία που έχουμε κατεβάσει απο το internet με το καλώδιο DVI απο το laptop to HDMI στην tv θα ακούσουμε και ήχο η θα βλέπουμε την ταινία στα βουβά ??
Αν ναι τι αλλο καλώδιο χρειαζόμαστε για να ακούσουμε και τον ήχο ??

Aπο Jan. 15/2009

Μόνο από την LG εγγύηση 0 Pixel για τις LCD τηλεοράσεις 42’’!
Η LG Electronics καινοτομεί για μια ακόμη φορά και δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel τώρα και για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω.

Η εγγύηση 0 Pixel περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της τηλεόρασης, ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel και ισχύει για όλη τη διάρκεια της διετούς εγγύησης της τηλεόρασης. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης που μόνο η LG Electronics παρέχει, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξιοπιστία των προϊόντων της και τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές.

Η LG Electronics ηγείται του κλάδου παραγωγής τηλεοράσεων LCD και plasma, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. Εστιάζοντας στη δημιουργία τηλεοράσεων με πολλαπλές δυνατότητες, δεν παραλείπει, παράλληλα, να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας στο σχεδιασμό και να εξελίσσει την τεχνολογία, με στόχο την επίτευξη μιας συναρπαστικής εμπειρίας θέασης. Και για μια ακόμη φορά καινοτομεί με τη μεγάλη αυτή προσφορά, ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην αγορά.

Η εγγύηση 0 Pixel για τις τηλεοράσεις θα ισχύει για όσες τηλεοράσεις LCD από 42 ιντσών και πάνω, αγοραστούν από την 15η Ιανουαρίου 2009.

Γεια σε ολους,
Ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα καποια απαντηση, εαν καποιος μπορει και ξερει να μου πει λιγα λογια θα το εκτιμουσα !
Λεω να παρω την 32LG7000...
Υποστηριζει 24p ?
Επισης εαν γνωριζετε...το panel ειναι ιδιας τεχνολογιας με αυτο της 37LG7000 και 42LG7000 ? ή μηπως ειναι κατωτερης ποιοτητας ?
Ευχαριστω !

Γεια σε ολους,
Ειχα ξαναρωτησει αλλα δεν πηρα καποια απαντηση, εαν καποιος μπορει και ξερει να μου πει λιγα λογια θα το εκτιμουσα !
Λεω να παρω την 32LG7000...
Υποστηριζει 24p ?
Επισης εαν γνωριζετε...το panel ειναι ιδιας τεχνολογιας με αυτο της 37LG7000 και 42LG7000 ? ή μηπως ειναι κατωτερης ποιοτητας ?
Ευχαριστω !
Γιατι ΔΕΝ παιρνεις κατευθειαν την 42αρα να εισαι σίγουρος ???
To μεγεθος μετράει και ΠΙΣΤΕΨΕ με.... Ο,τι μικρότερο, θα σου φανει μινιατουρα μετα απο καιρο...

Εχω την 47αρα στα 3 μετρα και παλι μικρη μου φαινεται...

Ειδικά όταν βλέπεις ταινιες 2.35:1 με τις μαυρες μπαρες πανω-κατω, η 32αρα θα ειναι σαν να βλεπεις σε 22-25αρα ... :grandpa:

Γιατι ΔΕΝ παιρνεις κατευθειαν την 42αρα να εισαι σίγουρος ???
To μεγεθος μετράει και ΠΙΣΤΕΨΕ με.... Ο,τι μικρότερο, θα σου φανει μινιατουρα μετα απο καιρο...

Εχω την 47αρα στα 3 μετρα και παλι μικρη μου φαινεται...

Ειδικά όταν βλέπεις ταινιες 2.35:1 με τις μαυρες μπαρες πανω-κατω, η 32αρα θα ειναι σαν να βλεπεις σε 22-25αρα ... :grandpa:

Συμφωνω, αλλα ο χωρος ειναι σχετικα μικρος, δηλαδη αποσταση απο tv περιπου 2 εως 2,5 μετρα και απο την αλλη ειναι και θεμα χρηματων !
Θα το σκεφτω πιο καλα οσον αφορα την 37αρα !
Ευχαριστω !

drikos εγω που εχω HDMI στο laptop στον ορισμο προεπιλογης στις συσκευες αναπαραγωγης της καρτας ηχου τσεκαρω το HDMI και εχω ηχο απο αυτη.
Δοκιμασε αν γινεται το ιδιο απο DVI.

Συμφωνω, αλλα ο χωρος ειναι σχετικα μικρος, δηλαδη αποσταση απο tv περιπου 2 εως 2,5 μετρα και απο την αλλη ειναι και θεμα χρηματων !
Θα το σκεφτω πιο καλα οσον αφορα την 37αρα !
Ευχαριστω !

Φίλε μου εγώ κάθομαι ακριβώς στα 2,5 μέτρα από την τηλεόραση, πήρα εδώ και μια εβδομάδα την 42άρα και ήδη άρχισε να μου φαίνεται μικρή. Και δεν έχω δει ακόμα ταινίες 2,35:1!!! Πάρε την 42άρα και θα μας θυμηθείς.

drikos εγω που εχω HDMI στο laptop στον ορισμο προεπιλογης στις συσκευες αναπαραγωγης της καρτας ηχου τσεκαρω το HDMI και εχω ηχο απο αυτη.
Δοκιμασε αν γινεται το ιδιο απο DVI.

Τo DVI μεταφέρει μόνο σήμα εικόνας και όχι ήχου.
Θα πρέπει να γίνει ξεχωριστή σύνδεση για μεταφορά ήχου.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΔΕ HALO EFEKT ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ?PLEASE ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Μέσα στο Σ/Κ θα σας γράψω τις αναλυτικές εντυπώσεις μου από ολο το πακετάκι που πήρα αυτες τις ημερες, (+ την LG7000) απλά θα το κανω στην κατηγορία "Πολυκάναλος Ηχος" γιατι οι περισσοτερες νεες συσκευές κολλάνε καλύτερα εκει (ενισχυτής-ηχεια). Οποιος θελει ας το κοιτάξει...

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Aπο Jan. 15/2009

Μόνο από την LG εγγύηση 0 Pixel για τις LCD τηλεοράσεις 42’’!
Η LG Electronics καινοτομεί για μια ακόμη φορά και δεσμεύεται έμπρακτα για την ποιότητα των προϊόντων της, αποτελώντας τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει εγγύηση 0 Pixel τώρα και για όλες τις LCD τηλεοράσεις από 42’’ και άνω.

Η εγγύηση 0 Pixel περιλαμβάνει άμεση παραλαβή και αντικατάσταση της τηλεόρασης, ακόμα και για ένα μόλις καμένο pixel και ισχύει για όλη τη διάρκεια της διετούς εγγύησης της τηλεόρασης. Πρόκειται για ένα πιστοποιητικό εγγύησης που μόνο η LG Electronics παρέχει, αποδεικνύοντας στην πράξη την αξιοπιστία των προϊόντων της και τις προηγμένες υπηρεσίες που προσφέρει στους καταναλωτές.

Η LG Electronics ηγείται του κλάδου παραγωγής τηλεοράσεων LCD και plasma, έχοντας κερδίσει πολλές διακρίσεις παγκοσμίως. Εστιάζοντας στη δημιουργία τηλεοράσεων με πολλαπλές δυνατότητες, δεν παραλείπει, παράλληλα, να ακολουθεί τις τάσεις της μόδας στο σχεδιασμό και να εξελίσσει την τεχνολογία, με στόχο την επίτευξη μιας συναρπαστικής εμπειρίας θέασης. Και για μια ακόμη φορά καινοτομεί με τη μεγάλη αυτή προσφορά, ανατρέποντας τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην αγορά.

Η εγγύηση 0 Pixel για τις τηλεοράσεις θα ισχύει για όσες τηλεοράσεις LCD από 42 ιντσών και πάνω, αγοραστούν από την 15η Ιανουαρίου 2009.
ok καλο αυτο αλλα εγω που εχω εδω και καμια εβδομαδα την 37αρα και ειδα ενα pixel καμενο τι κανω?780 ευρωα εσκασα,θα μου την αλλαξουν?
ο εμπορος που μιλησε μαζι τους του ειπαν ΑΝ δουμε και αλλο θα γινει αλλαγη για ενα διαστημα 2 ετων οσο και η εγγυηση....???

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΔΕ HALO EFEKT ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΦΙΛΟΣ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤ?PLEASE ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Γεια σου φιλε μου...δεν νομιζω να ειδα halo effect στην Lg...αν προσεξεις και το thread που χα postαρει σε προηγουμενες σελιδεσ(κι αυτο που ρωτησα τα παιδια..)ειναι μοναχα ενα θεμα με την κινηση που κολλαει ανα μερικα καρε.
Αυτο βεβαια απ οσο εχω διαβασει κι αλλου υπαρχει μονο αν εχεις το true motion στο full αντι στο min η ακομα καλυτερα κλειστο τελειως.
Αν μπορουν και οι φιλοι που εχουν ηδη την τηλεοραση να μας πουν και το θεμα της προσαρμογης της εικονας των αναλογικων καναλιων...Γινεται χωρις παραμορφωση οπως philips και sony με την επιλογη smart ή τους προσθετει κανα κιλο?Ειμαι και γω στα προθυρα της αγορας...
Παντως μεχρι στιγμης την προτεινουν παντου ανεπιφυλακτα...!

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Παιδια εγω εχω την 47 7000. Γενικοτερα ειμαι αρκετα ευχαριστημενος...
Θα πρεπει να αναφερω βεβαια τα 2 κατα την γνωμη μου αδυνατα σημεια της
1-μετρια αντιθεση
2-κακο truemotion (100Hz). Ακομα και στην ρυθμιση low, η εικονα κανει σπασιματα, οποτε εγω το εχω στο off.
Παντως για την τιμη της ειναι μια πολυ καλη TV. +πολυ καλο aftersales service!!

και με τισ γρηγορεσ σκηνεσ τι γινεται οταν κλεινεισ το τρμοσιον?εγω εχω θεαση 3 μετρα και αυτο που με ενδιαφερει κυριωσ ειναι να μην βλεπω ιχνη απο τισ κινησεισ και κουτακια σε μαυρο φοντο σε αναλογικο και νοβα οπωσ με την ανεκδιηγητη kdl40v4000

Ειναι πολυ παραξενο αυτο που γραφετε για σπασιμο στην εικονα.
Η κινηση ειναι ομαλη και στις ταινιες και στα σπορ και σε κανονικη
αναλυση και σε HD.
Εχω δει ποδοσφαιρο και μπασκετ σε HD και ειναι αψογη.

42LG7000
Όντως παιδία ένα από τα αρνητικά της TV είναι τα "σπασίματα" στην κίνηση.
Θα πρέπει να έχεις το truemotion off για να μη σου το κάνει.
Έμενα το κάνει σε τηλεοπτικό και σε ταινές divx.
οπότε το truemotion καθίσταται ουσιαστικά άχρηστο στην τηλεόραση και βλέπεις την θολούρα όταν έχεις truemotion off.
αν κάποιος έχει κάνει κάπειες ρυθμίσεις και έχει εξαλήψει το πρόβλήμα άς ποστάρει να μας πεί τι έκανε.
Eλπίζω να βγεί σύντομα firmware και να διορθώσει αυτό το πρόβλημα και την καθυστέρηση στον ήχο (όταν αλλάζεις κανάλι).