LG LG7000 LCD : : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Απλα με χαλαει το οτι η επιλογη μου για νεα TV κριθηκε απο το οτι ηθελα να εχω 100Hz. Αν λοιπον το ηξερα ισως πηγαινα σε samsung 46 656 a1 η σε sony w4000. Αν παλι η LG δεν μου ειχε διαφημισει τα 100hz τοτε θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος...

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Τα 100 Ηz ειναι απλως μια εξτρα λειτουργια σε μια τηλεοραση που σου επιτρεπει να τα εχεις ειτε στο on ειτε στο off αναλογα με το πως δειχνει το καθε καναλι. Εμενα παντως στην W4000 δεν μου εχουν λειψει.

Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

42LG7000
Όντως παιδία ένα από τα αρνητικά της TV είναι τα "σπασίματα" στην κίνηση.
Θα πρέπει να έχεις το truemotion off για να μη σου το κάνει.
Έμενα το κάνει σε τηλεοπτικό και σε ταινές divx.
οπότε το truemotion καθίσταται ουσιαστικά άχρηστο στην τηλεόραση και βλέπεις την θολούρα όταν έχεις truemotion off.
αν κάποιος έχει κάνει κάπειες ρυθμίσεις και έχει εξαλήψει το πρόβλήμα άς ποστάρει να μας πεί τι έκανε.
Eλπίζω να βγεί σύντομα firmware και να διορθώσει αυτό το πρόβλημα και την καθυστέρηση στον ήχο (όταν αλλάζεις κανάλι).

Το αστείο είναι ότι ήδη έχουν βγει πολλά Firmware Αγγλία. (Μαθάινω από αγγλικό σάιτ), αν θυμάμαι καλά 3.22 το τελευταίο.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Τα 100 Ηz ειναι απλως μια εξτρα λειτουργια σε μια τηλεοραση που σου επιτρεπει να τα εχεις ειτε στο on ειτε στο off αναλογα με το πως δειχνει το καθε καναλι. Εμενα παντως στην W4000 δεν μου εχουν λειψει.

ok απλα δεν μπορεις να διαφημιζεις ενα χαρακτηριστικο το οποιο δε δουλευει σωστα υπο οποιεσδηποτε συνθηκες. Προσωπικα δεν το εχω δει ακομα να δουλευει, ειτε βλεπω SD η HD. Τα σπασιματα ειναι εμφανη και απο τον πιο απλο παρατηρητη.

Τωρα, για να σου λειψει κατι πρεπει να το αγορασεις, να κανει οτι σου υποσχεται, και ξαφνικα να μην το εχεις. Οποτε, ουτε εμενα μου λειπει, απλα δεν το ειχα ποτε...

Το αστείο είναι ότι ήδη έχουν βγει πολλά Firmware Αγγλία. (Μαθάινω από αγγλικό σάιτ), αν θυμάμαι καλά 3.22 το τελευταίο.

Και γιατί δεν κατεβάζετε από το αγγλικό σάιτ το firmware?

Καλημέρα, μπορεί κάποιος να μου πεί διαφορες (ουσιαστικές πχ panel τεχνολογια) που έχει η 42LG7000 απο την 42LG6100? βλέπω οτι η μόνη διαφορά τουσ πέρα απο την εμφάνιση είναι το Bluetooth. Αν αυτό είναι αληθές τότε προτειμό εμφανισιακά την 6100 και την έχω βρεί και σε τιμή απίστευτη!

Διαβαζω απο τον The^L0sT2 που εχει την 47LG7000 οτι βλεπει σπασιματα
στην κινηση.
Ειναι ο μονος η υπαρχουν και αλλοι?Συμβαινει στα τηλεοπτικα,σε xvid σε
bluray?
Συμβαινει γενικως η αναλογα που ειναι το trumotion?

στην κινηση.
bluray?

Eγω παιδια εχω την 47lg6000 και κανει και μενα σπασιματα ειδικα σε HD....και οχι παντα.
εκει που βλεπεις μια ταινια και εχει τελεια κινηση για 2 δευτερολεπτα περιπου σου τραβαει ενα σπασιμο και μετα ξανασυνεχιζει οκ.
Υπαρχει περιπτωση αυτο να διορθωνεται με αναβαθμιση firmware?

Ζαφειρη το HD που βλεπεις ειναι blu-ray η HDrip?

Matroska ειναι μεσω του wdtv ....αλλα και με blu-ray και με htpc που δοκιμασα το ιδιο κανει.
Σε τηλεοπτικα το κανει και εκει τελικα αλλα οχι τοσο εντονα.
Αν αποροφηθεις απο την ταινια δεν το καταλαβαινεις.

στην κινηση.
bluray?

Eγώ εχω δει σπασίματα σε κινηση (ουσιαστικά σαν να μενει πισω 1 δευτερολεπτο το πλανο και μετά να .. τρέχει να προλάβει τον εαυτό του ) μονο σε BR και με ενεργοποιημενο το truemotion & to Real cinema μαζι.. Το πρόβλημα για μενα ειναι τα 24p που τελικά δεν παιζουν σωστά στην συγκεκριμένη τηλεόραση.

Βέβαια το προβλημα λυνεται εαν απενεργοποιησουμε το Trumotion (100Hz) και το Real Cinema (24p)
αλλά τότε οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης παραπάνω τι το διαφημιζουν το ρημαδι το 24p αφου δεν παιζει σωστα ;

Στο τηλεοπτικο σημα π.χ σε ποδόσφαιρο εγώ εχω το Trumotion στην θέση Low ; σε αυτή τη θεση νομιζω οτι αποδίδει σωστά..

Νομιζω οτι η LG πρέπει να δώσει ενα firmware για να λυσει το πρόβλημα .. Καποιοι λενε οτι στην Αγγλια κυκλοφορεί κατι.. δεν το εχω δει και δεν θα ρισκαρα να κανω κατι μονος μου χωρις να υπάρχει κατι επισημα ανακοινωμενο από την LG Europe..

Προσωπικά σκοπέυω να τους στείλω ενα ωραίο γραμματάκι .. :AFADF0:

Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Μακάρι παιδιά να λυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι χαζομάρα να παίρνεις κάτι και να μην σου παρέχει αυτά που σου υπόσχεται.
Η σημαντικότερη διαφορά της LG7000 σε σχέση με μιά Tv των 400 E ήταν τα 100hz και 24p και ουσιαστικά δεν σου τα παρέχει.

Re: Απάντηση: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Μακάρι παιδιά να λυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί είναι χαζομάρα να παίρνεις κάτι και να μην σου παρέχει αυτά που σου υπόσχεται.
Η σημαντικότερη διαφορά της LG7000 σε σχέση με μιά Tv των 400 E ήταν τα 100hz και 24p και ουσιαστικά δεν σου τα παρέχει.

Σου τα παρεχει αλλα οποτε θελει......με διακοπες:aetsch::aetsch::aetsch:

Απάντηση: Re: LG7000 ... η Scarlet ωρίμασε ...

Eγώ εχω δει σπασίματα σε κινηση (ουσιαστικά σαν να μενει πισω 1 δευτερολεπτο το πλανο και μετά να .. τρέχει να προλάβει τον εαυτό του ) μονο σε BR και με ενεργοποιημενο το truemotion & to Real cinema μαζι.. Το πρόβλημα για μενα ειναι τα 24p που τελικά δεν παιζουν σωστά στην συγκεκριμένη τηλεόραση.

Βέβαια το προβλημα λυνεται εαν απενεργοποιησουμε το Trumotion (100Hz) και το Real Cinema (24p)
αλλά τότε οπως ειπε και ενας συμφορουμιτης παραπάνω τι το διαφημιζουν το ρημαδι το 24p αφου δεν παιζει σωστα ;

Στο τηλεοπτικο σημα π.χ σε ποδόσφαιρο εγώ εχω το Trumotion στην θέση Low ; σε αυτή τη θεση νομιζω οτι αποδίδει σωστά..

Νομιζω οτι η LG πρέπει να δώσει ενα firmware για να λυσει το πρόβλημα .. Καποιοι λενε οτι στην Αγγλια κυκλοφορεί κατι.. δεν το εχω δει και δεν θα ρισκαρα να κανω κατι μονος μου χωρις να υπάρχει κατι επισημα ανακοινωμενο από την LG Europe..

Προσωπικά σκοπέυω να τους στείλω ενα ωραίο γραμματάκι .. :AFADF0:

Γιωργο, πως καταλαβαινεις αν δουλευει σωστα το 24p?
Παντως εκανα παλι κατι ρυθμισουλες και εχω να πω τα εξης:
Το truemotion επιβαλεται να ειναι τουλαχιστον στη θεση low καθως καταλαβα οτι ειναι πολυ καλυτερο απο τη θεση off. Μαλιστα, σημερα τολμισα μετα απο αρκετο καιρο και το εβαλα στο high βλεπωντας τη μουμια σε BD. Προς εκπληξη μου δουλεψε στο high σε ικανοποιοητικο επιπεδο, τοσο, ωστε να το κρατησω (high) μεχρι το τελος.
Εχθες λοιπον ειχα την ευκαιρια να δω στον budda την 46w4000.
Παραδεχoμαι οτι η sony εχει καλυτερα επιπεδα μαυρου καθως μοιραια και ασπρου. Οποιος λοιπον θελει να δωσει 350 παραπανω, αυτο θα αγορασει.

βρε παιδια σορρυ αλλα υπαρχει καποιο thread σχετικα με τη 60αρα pg7000 ή γινετε καποια αναφορα σε αυτο το thread?? εχει φαγωθει ενας γνωστος γιατι την πετυχε στα 2300 ευρω και μου φαινεται καπως φτηνουλικη για 60"... εχουμε καμμια ιδεα που υστερη και που υπερτερη αυτο το θηριο???

βρε παιδια σορρυ αλλα υπαρχει καποιο thread σχετικα με τη 60αρα pg7000 ή γινετε καποια αναφορα σε αυτο το thread?? εχει φαγωθει ενας γνωστος γιατι την πετυχε στα 2300 ευρω και μου φαινεται καπως φτηνουλικη για 60"... εχουμε καμμια ιδεα που υστερη και που υπερτερη αυτο το θηριο???

Εδώ το νήμα για την 50άρα:

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=34242

και εδώ αναλυτικό review της 60άρας:

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-60pg7000-20081019133.htm

αν εξαιρεσεις το οποιο judder εμφανιζει η 60αρα νομιζω οτι ειναι εξαιρετικη επιλογη σε αυτη την τιμη

Καλημέρα φίλοι μου, διαβάζοντας όλες αυτές τις πολύτιμες πληροφορίες που παρέχεται από προσωπικές εμπειρίες και μη, αποφάσισα να γίνω και εγώ άλλος ένας χαρούμενος «ελπίζω» ιδιοκτήτης μιας 47’’ LG7000.

Η χρήση της θα είναι
70% DVD
30% απλά κανάλια (sports κυρίως )

Παραθέτω και ένα side που βρήκα ψάχνοντας για την T.V,
http://www.express.gr/express_yourself/gadgets/95775oz_2008111095775.php3
πιστεύω πώς θα καλυφτούν πολλοί φίλοι που έχουν μερικές ερωτήσεις σχετικά με τις λειτουργίες τις LG 7000

Φιλικά Γιώργος -bye-