LG-LH2000 η LG-LH5000 για αναλογικο σημα?

atalantos

New member
28 August 2007
7
Καλησπερα και χρονια πολλα.Χαιρετω την παρεα του forum.
Θελω να αγορασω μια τηλεοραση 32αρα γιατι εχω αποσταση θεασης μονο 1,5 m.Ειμαι αναμεσα στην LG-LH2000 με 5ms HD ready και στην LG-LH5000 με 2ms χρόνο απόκρισης και full HD.Δεν με ενδιαφερουν τα full HD και τα σχετικα,αυτο που με νοιαζει ειναι να βλεπω τα επιγεια καναλια καθαρα,χωρις γραμμες στην κινηση,να υποστηριζει mpeg4 και να εχει οριο χρηματων το πολυ 500-600e.Απο τοσα χαρακτηριστικα που εχω διαβασει,εχω μπερδευτει και δεν ξερω ποιο να επιλεξω.Τι χαρακτηριστικο να επιδιωξω να εχει η τηλεοραση,καλυτερη αποκριση οθονης Η να ειναι 100Hertz H αλλο?Θα ηθελα να μου πειτε τις αποψεις σας και αν εχετε να μου προτεινετε αλλη μαρκα,ευχαριστως να σας ακουσω.Ευχαριστω.

H LG-LH2000 είναι καλύτερη για τηλεοπτικό σήμα και έχει από ότι ξέρω στην Ελληνική αγορά και οθόνη LG.
Tώρα για τα υπόλοιπα δες στην αγορά τι σ'αρεσει από σχέδιο,τιμή,μάρκα και το συζητάμε...

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Leonida33,σχεδιο και μαρκα δεν με ενδιαφερουν.τιμη max 600e.
Yperion συμφωνω με το οτι πληρωνεις παιρνεις,αλλα αξιζει τα 250e παραπανω στο αναλογικο σημα που με ενδιαφερει εμενα η LH5000?
Η αγορα θα γινει απο το ηλεκτρονικο καταστημα 5050.gr.Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο?

Στις 32" λογω μεγεθους δεν θα δεις τρομερες διαφορες στην εικονα οποιαδηποτε τηλεοραση και να αγορασεις. Σιγουρα η 5000 ειναι καλυτερη αλλα δεν νομιζω οτι ειναι τοσο καλυτερη που να αξιζει επιπλεον 250 ευρω.

Για το 5050 δεν εχει ακουστει κατι το αρνητικο οσα χρονια ειμαι μελος στο forum και γενικοτερα ολα τα Online καταστηματα βγαινουν στην λιστα του skrtoutz ειναι αρκετα αξιοπιστα.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις.
Leonida33,σχεδιο και μαρκα δεν με ενδιαφερουν.τιμη max 600e.
Yperion συμφωνω με το οτι πληρωνεις παιρνεις,αλλα αξιζει τα 250e παραπανω στο αναλογικο σημα που με ενδιαφερει εμενα η LH5000?
Η αγορα θα γινει απο το ηλεκτρονικο καταστημα 5050.gr.Ξερει κανεις αν ειναι αξιοπιστο?

Αν μπορείς να πας να δείς συγκριτικά και τις 2 LG σε κατάστημα θα καταλάβεις ποια είναι καλύτερη για ότι θες,ανεξάρτητα τιμής κλπ προδιαγραφών που ο κάθε κατασκευστής εννοεί όπως θέλει....

Αυτή την περίοδο υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές εκτός Ιντερνετ,σε μοντέλα 6 μήνου που κάποτε έκαναν πάνω από 600ευρώ, οπότε κοιτάς άλλες μάρκες πως παίζουν κλπ και το συζητάμε...

Οσο αφορά το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν θα το συνιστούσα...

Last edited:
Ενας λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι γράφετε στο Internet χωρίς να μπορούν να τσεκάρουν -bye-

Ενας λόγος είναι ότι υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι γράφετε στο Internet χωρίς να μπορούν να τσεκάρουν -bye-

Και εγω δηλαδη τι να κανω? Να παρω τωρα τηλεφωνο οσους εγραψαν και να το τσεκαρω...-bye-:flipout:

Εξηγησε μας αν θελεις για ποιο λογο το συγκεκριμενο καταστημα δεν ειναι αξιοπιστο...εχεις ψωνισει απο εκει? Καποιος γνωστος σου ειχε προβλημα?

Καλησπερα.Τελικα εχω παραγγειλει απο το 5050.gr την LG 32 LH2000 (HD ready,MPEG4,Xρόνος Απόκρισης 5m/s )στην τιμη των 436e εδω και δεκα μερες αλλα ακομα δεν ηρθε.Πηρα τηλεφωνο την αντιπροσωπεια τις LG και μου ειπαν οτι ακομα δεν εχουν ερθει και αναμενεται συντομα.....Εχετε να προτεινετε καποιο αλλο μοντελο κοντα στα 400e 32αρα με παρομοια χαρακτηριστικα?Παντα απο καταστημα Θεσσαλονικης.Ευχαριστω.

http://hellas.lge.com/prodmodeldeta...Id=0102&parentId=01&modelCodeDisplay=32LH2000

Ευχαριστω πολυ φιλε Yperion για την βοηθεια.Βρηκα αυτη τη τηλεοραση
http://www.consumer.philips.com/con...2PFL5403D_12_GR_CONSUMER/LCD-TV+32PFL5403D-12
στα 439ευρο στο media markt.Ποια προτεινεις εσυ απο τις 2,αυτην Η την LG lh 2000?Βλεπω NOVA και γραφω στο pc μου διαφορα,θα μπορω να συνεχισω να το κανω αυτο με αυτες τις τηλεορασεις?(Κατι εχω διαβασει για προστασια αντιγραφης).

Ευχαριστω πολυ φιλε Yperion για την βοηθεια.Βρηκα αυτη τη τηλεοραση
http://www.consumer.philips.com/con...2PFL5403D_12_GR_CONSUMER/LCD-TV+32PFL5403D-12
στα 439ευρο στο media markt.Ποια προτεινεις εσυ απο τις 2,αυτην Η την LG lh 2000?Βλεπω NOVA και γραφω στο pc μου διαφορα,θα μπορω να συνεχισω να το κανω αυτο με αυτες τις τηλεορασεις?(Κατι εχω διαβασει για προστασια αντιγραφης).
Διαβασα οτι η philips 32PFL5403D δεν υποστηριζει mpeg4.Μελλοντικα με καποια ξεχωριστη συσκευη θα μπορω να βλεπω τα επιγεια καναλια αν πανε σε mpeg4?.Συγνωμη καταλαθος εκανα quote στον εαυτο μου λολλλλλλ.

Last edited:
Όταν με το καλό ξεκινήσουν μεταδόσεις με τέτοια κωδικοποίηση, σίγουρα θα κυκλοφορήσουν και ανάλογοι αποκωδικοποιητές για όσους έχουν τηλεόραση χωρίς αυτή τη δυνατότητα, όπως είχε γίνει με τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

Υ.Γ.: Όταν...:D

Re: Απάντηση: LG-LH2000 η LG-LH5000 για αναλογικο σημα?

Αφου ηδη κυκλοφορουν πολλες τηλεορασεις με MPEG4 κατα την γνωμη μου εφοσον δεν ειναι μεγαλη η διαφορα στο οικονομικο καλυτερα ειναι καποιος να αγορασει ενα τετοιο μοντελο ωστε να ειναι καλυμενος μελλοντικα.

H B450 βλεπω οτι εχει τετοιο δεκτη...

http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?27189

Καλησπερα.Τελικα εχω παραγγειλει την SAMSUNG LE32B450 που θα ερθει απο εβδομαδα.Μηπως ξερει κανεις τι χρονο αποκρισης εχει,τι αντιθεση και αν υποστηριζει 24p γιατι στην εταιρια αν και εψαξα,δεν μπορεσα να βρω αυτες τις πληροφοριες.Επισης,εχω ενα καλώδιο HDMI σε DVI και διαβασα οτι η τηλεοραση θελει DVI σε DVI(D-SUB).Θα χρειαστω adaptor απο HDVI σε DVI(αν υπαρχει) Η θα πρεπει να αγορασω αλλο καλωδιο για να την συνδεσω με το pc μου?Και μηπως με τον adaptor δεν θα εχω καλη ποιοτητα εικονας?Ευχαριστω.

O χρονος αποκρισης οπως και οι δυναμικες αντιθεσεις που ανακοινωνουν οι εταιρειες δεν παιζουν κανενα απολυτως ρολο. Αλλωστε στο 99.9% των περιπτωσεων ειναι παραφουσκωμενα νουμερα για λογους marketing.

Καλησπερα.Τελικα εχω παραγγειλει την SAMSUNG LE32B450 που θα ερθει απο εβδομαδα.Μηπως ξερει κανεις τι χρονο αποκρισης εχει,τι αντιθεση και αν υποστηριζει 24p γιατι στην εταιρια αν και εψαξα,δεν μπορεσα να βρω αυτες τις πληροφοριες.Επισης,εχω ενα καλώδιο HDMI σε DVI και διαβασα οτι η τηλεοραση θελει DVI σε DVI(D-SUB).Θα χρειαστω adaptor απο HDVI σε DVI(αν υπαρχει) Η θα πρεπει να αγορασω αλλο καλωδιο για να την συνδεσω με το pc μου?Και μηπως με τον adaptor δεν θα εχω καλη ποιοτητα εικονας?Ευχαριστω.

Την πήρες?
Πες μας εντυπώσεις