LG LH4000 δεν ανάβει

harryup

New member
3 January 2010
12
Γεια χαρά και καλή χρονιά,

είμαι ένας κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας LG LH4000 και ακολούθησα τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω thread για να ενεργοποιήσω τις media player δυνατότητες της τηλεορασής μου (http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=48975)... κάνοντας πρώτα το downgrado sto 3.15 όπως πρότεινε το thread... όλα πήγαν καλά και διαβάζοντας διάφορα άλλα φόρουμς αποφάσισα να κάνω και πάλι upgrade στο νέο firmware 3.55 αφού όλοι έλεγαν ότι δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

βάζοντας το usb στην υποδοχή της τηλεόρασης, ξεκίνησε το update μέχρι που κάποια στιγμή η τηλεόραση σβήνει και από τότε δεν ξανα άναψε... το κόκκινο φωτάκι του stand by ειναι αναμένο... την κλείνω εντελώς και την ανάβω, το φωτάκι ανάβει στο κόκκινο, μα καμία άλλη ένδειξη...

γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν και πώς μπορώ να την επαναφέρω;

υπάρχει περίτπωση να έχει καεί... κάτι;;;

ευχαριστώ προκαταβολικώς,

Χ.:FSGSFGS4:

Γεια χαρά και καλή χρονιά,

είμαι ένας κάτοχος μιας ολοκαίνουργιας LG LH4000 και ακολούθησα τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω thread για να ενεργοποιήσω τις media player δυνατότητες της τηλεορασής μου (http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=48975)... κάνοντας πρώτα το downgrado sto 3.15 όπως πρότεινε το thread... όλα πήγαν καλά και διαβάζοντας διάφορα άλλα φόρουμς αποφάσισα να κάνω και πάλι upgrade στο νέο firmware 3.55 αφού όλοι έλεγαν ότι δε θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα...

βάζοντας το usb στην υποδοχή της τηλεόρασης, ξεκίνησε το update μέχρι που κάποια στιγμή η τηλεόραση σβήνει και από τότε δεν ξανα άναψε... το κόκκινο φωτάκι του stand by ειναι αναμένο... την κλείνω εντελώς και την ανάβω, το φωτάκι ανάβει στο κόκκινο, μα καμία άλλη ένδειξη...

γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει και αν και πώς μπορώ να την επαναφέρω;

υπάρχει περίτπωση να έχει καεί... κάτι;;;

ευχαριστώ προκαταβολικώς,

Χ.:FSGSFGS4:

Καλημερα και Χρονια Πολλα,
Ετσι οπως το θετεις μαλλον επροκειτο για χτυπημενο αρχειο firmware γι αυτο και η τηλεοραση αντεδρασε ετσι. Τι θα εκανα εγω? Θα εβαζα σε ενα στικακι το προηγουμενο firmware θα το τοποθετουσα στην usb θυρα της τηλεορασης αλλα με την συσκευη εκτος ρευματος.
Με το usb στη θυρα βαζεις την τηλεοραση στο ρευμα και αν δεν γινει κατι την αναβεις και με το χειριστηριο της. Θεωρητικα η τηλεοραση θα πρεπει να ξεκινησει μονη της να κανει upgrade η downgrade και θα τελειωσει τη διαδικασια αποκαθιστωντας το προβλημα.
Μολις επενελθει μην επιχειρησεις να ξαναβαλεις το ιδιο αρχειο που δημιουργησε το προβλημα. Αν ωστοσο επιμενεις και θελεις να κανεις upgrade απλα ξανακατεβασε το ιδιο αρχειο γιατι κατα πασα πιθανοτητα κατεβηκε με error.
Νικος

Καλη επιτυχια, περιμενουμε νεα σου!

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

έκανα ό,τι μου λες μα δυστυχώς η τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται - δεν ανάβει καν... το κόκκινο φωτάκι ανάβει, μα μέχρι εκεί - ο τρόπος σου ακούστηκε πολύ ελπιδοφόρος γιατί αν όντως είναι πρόβλημα με το update θα πρέπει να μπορεί να κάνει κάποιο reset και να επανεκκινήσει... σκέφτομαι επίσης μήπως απλώς έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό γιατί όταν πήγα να το βγάλω από την τηλεόραση (το καλώδιο) έκανε κάτι περίεργους ήχους :-)

ευχαριστώ πολύ πάντως,

θα ξανα προσπαθήσω!!

Καλημέρα και ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

έκανα ό,τι μου λες μα δυστυχώς η τηλεόραση δεν ανταποκρίνεται - δεν ανάβει καν... το κόκκινο φωτάκι ανάβει, μα μέχρι εκεί - ο τρόπος σου ακούστηκε πολύ ελπιδοφόρος γιατί αν όντως είναι πρόβλημα με το update θα πρέπει να μπορεί να κάνει κάποιο reset και να επανεκκινήσει... σκέφτομαι επίσης μήπως απλώς έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό γιατί όταν πήγα να το βγάλω από την τηλεόραση (το καλώδιο) έκανε κάτι περίεργους ήχους :-)

ευχαριστώ πολύ πάντως,

θα ξανα προσπαθήσω!!

Με βαζεις σε σκεψεις. Θορυβος απο καλωδια ρευματος κατι σαν (τσιζ - δεν μπορω να το περιγραψω καλυτερα) συνηθως ακουγεται οταν βαζουμε το ρευμα και οχι στο αναποδο.
Ωστοσο θεωρεις προβλημα της συσκευης που δημιουργηθηκε κατα τυχη την στιγμη του update?
Δυσκολο αλλα οχι και ανεφικτο.
Δες στο manual της τηλεορασης αν υπαρχει καποιος συνδυασμος πληκτρων η κατι αλλο που να κανει την συσκευη reset η να την επαναφερει στις εργοστασιακες ρυθμισεις.
Αν κατι τετοιο δεν υπαρχει προσπαθησε ξανα με το firmware.
Μην ανησυχεις ολοι εχουμε περασει κατι παρομοιο.
Επισης δες σε νηματα τηης συγκεκριμενης τηλεορασης αν υπαρχουν παρομοια περιστατικα η και λυσεις.
Νικος

Ευχαριστώ πολύ Νίκο...

από όσο φαίνεται η τηλεόραση μάλλον έχει κάνει "Brick"... λόγω λάθους του update... και όσα βήματα έχω κάνει για reset δεν ανταποκρίνεται (έχω βρει διάφορους συνδυασμούς πλήκτρων)... δυστυχώς το εγχειρίδιο δε σου δίνει κάποιο τρόπο για επαναφορά παρά μόνο όταν η τηλεόραση είναι ήδη αναμένη-κάτι που σε μένα δε συμβαίνει :-(

θα το ψάξω κι αλλο...
μπήκα απλώς σε σκεψεις γιατί διάβασα σε φόρουμ ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει γενικά προβλήματα τροφοδοσίας και η αντικατάσταση κοστίζει γύρω στα 500 ευρώ ... όταν έβγαλα το καλώδιο ρεύματος από τη συσκευή (όχι από την μπρίζα) και πήγα να το βάλω πάλι, τότε άκουσα αυτά τα.. τσιιιζ :ο)... σαν να μην έκανε καλή επαφή, σαν να ήταν έτοιμη να εκραγεί :-)

ευχαριστώ πολύ,

Χάρης

Οτιδήποτε κάνεις φίλε μου, σιγουρέψου ότι εάν έρθει η ώρα για service, δεν τους αναφέρεις τίποτα για το upgrade που πήγες να κάνεις. Εάν είναι και ολοκαίνουρια όπως λες (δηλαδή μέσα στην εβδομάδα), απλά την πακετάρεις και την πας στο μαγαζί που την πήρες για άμεση αντικατάσταση.

έχεις δίκιο φίλε μου...
και τέρμα τα πειράματα - απλώς φαινόταν πολύ ελκυστική η εκδοχή του να παίζω τις ταινίες κατευθείαν από την τηλεόραση και όχι μέσω media player...

ο παθών!
ελπίζω μόνο να την δεχτούν...