οκ τα καταφερα..ολα κομπλε..το εκανα 3.15 και παιζει τα παντα..τωρα αν το 3.15 το αναβαθμισω σε 3.67 θα δω καποια διαφορα σε κατι η δεν αξιζει να το πειράξω και να ασχοληθώ αλλο?
Τελικα δεν ειχα δοκιμασει με fat32 νωμιζα οτι το ειχα δοκιμασει..το εκανα fat και ολα κοπλε..λεω να κρατησω το 3.15 γιατι δεν βλεπω διαφορες του 3.15 με το 3.65 που ειχα..
Υπάρχουν όπως Ελληνικό EPG στα ψηφιακά κανάλια. Δυνατότερος ήχος στην αναπαραγωγή των ταινιών από το USB, καλύτερη ταχύτητα στις αλλαγές των καναλιών και μικρή βελτίωση στην εικόνα
και δεν θα εχω καποιο προβλημα αν το αναβαθμίσω μετα το downgrade?καποιοι οπως ειδα ειπαν οτι ειχαν καποιες δισλειτουργίες μετα..και αν ναι μετα το 3.15 ποιο προτείνεις?πριν το downgade ειχα το 3.65
παιδια τι λετε?εκανα downgrate 3,15 στην 37lh4000 και παιζει κομπλε το usb τα παντα..να το αναβαθμιζω σε 3,67 η δεν αξιζει τον κοπο??..και κυρίως το λεω μηπως δω καποια δισλειτουργια μετα με το usb η οτιδηποτε αλλο προβλημα..καμια προταση??ευχαριστώ
καλησπερα.μολις τελειωσα το διαβασμα ολου του θεματος.ξερεις κανεις που μπορω να βρω το 3.67 για κατεβασμα γιατι οπου και αν δοκιμασα δεν καταφερα τιποτα?
ευχαριστω προκαταβολικα
Υπάρχουν κάπου μαζεμένα τα firmware? Έχω 2 LG τηλεοράσεις (M2762D και 37LF2500) και θέλω να τσεκάρω αν υπάρχει κάποιο update. Μέσα από το site της LG δεν βγάζω άκρη.
γεια σας παιδια!
εχω μια LG 32LF2510 me V03.48.00 Firm!
καταφερα και ανοιξα το usb ΙR LED!
τεσταρα και μου παιζει avi mp4 αρχεια.
αλλα mkv οχι ... γνωριζει κανεις κατι παραπανω?
δεν υποστηριζει mkv μηπως η χρειαζετε κατι αλλο?
επισης αν ξερει καποιος γιαυτο το μοντελο αν χρειαζετε
να κανω firmware update για κατι καλητερο.ευχαριστω
θα τεσταρω μερικα ακομα και θα δω αφου το λες!
βρηκα την 3.67. βοηθαει σε κατι αν κανω το update η δεν χρειαζετε?
και αν γινετε καποιος οδηγος για update firm? ευχαριστω παντως για την απαντηση.