lg lh4000 κρυφό μενού και DIVX και MATROSKA!

Ειναι ομως και 100Hz η 37LH4000 που εχουν προσφορα στα 499 ευρω.
Στη θεση σου δεν θα το σκεφτομουν καθολου...
Εγω εδωσα 469 ευρω για την 32LH3000 η οποια ειναι 60Hz.

Να είσαι καλά. Τελικά το multirama μούφα :rifle:
Είπαν οτι δεν την έχουν και πρότειναν την 4000 που είναι καλύτερη και σε καλή τιμη 499 ευρώ. Μάλλον θα.... υποκείψω -bye-

αυτήν τσίμπησα και γω....μόλις την έβαλα σε λειτουργία...

ελπίζω να την βρεις και να μην τελείωσε....

σκέψου..στο multirama την έχουν ποιο φτηνά και απο την LH4000 32"(η οποία σημειωτέον δεν είναι 100hz)
ενώ η 37" ΕΙΝΑΙ!!:grinning-smiley-043

παιδιά..πως θα καταλάβω ποια έκδοση firmware έχω στην TV?
ετοιμάζομαι να βάλω το 3.15 που κατέβασα απο το rapidshare link του φίλου tugito...:grinning-smiley-043

Μεγεια τοτε... πολυ καλα εκανες που την τσιμπησες :)
Ποιο firmware φοραει;

Απο το Μενου πας Ρυθμιση και μετα Διαγνωστικα...
Στην τελευταια γραμμη γραφει: Εκδ. λογισμικου : V03.55.00 (στην δικη μου περιπτωση)

Μεγεια τοτε... πολυ καλα εκανες που την τσιμπησες :)
Ποιο firmware φοραει;

Απο το Μενου πας Ρυθμιση και μετα Διαγνωστικα...
Στην τελευταια γραμμη γραφει: Εκδ. λογισμικου : V03.55.00 (στην δικη μου περιπτωση)

thnx athlos

το βρήκα...γράφει

V03.24.00

πάντως το κολπάκι με το ΟΚ+Ok πατημένα για το κρυφό μενού δεν πιάνουν..
θα πρέπει μάλλον να κάνω downgrade στο 3.15 για να συμβεί αυτό...

αλλά πως ακριβώς..το ψάχνω

ρε παδιά στο flashaki βάζω μόνο το αρχείο
V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk
ή ολόκληρο τον φάκελο LG_DTV μαζί με το αρχειάκι μέσα?
(η δεν παίζει ρόλο?)

Last edited:
Γειά σας και από εμένα.
Έκανα και εγώ το σπάσιμο στην δικιά μου LH2000 και όλα πήγαν μια χαρά.
Μόνο δύο απορίες έχω:
1. Μεγαλώνουν άραγε οι εξωτερικοί υπότιτλοι (από αρχείο .srt);
2. Εσάς σας παίζουν τα 1920Χ1080 mkv κανονικά ή με σπασίματα;

Επίσης οι τηλεοράσεις μας έχουν και μια pcmcia είσοδο την οποία η lg ονομάζει LAN (for modem).
Δεν θα με εξέπληττε το να υπάρχει μέσα στο κρυφό μενού και ένα αντίστοιχο σπάσιμο ώστε να παίζει από εκεί είτε internet TV είτε να δικτυώνουμε την τηλεόραση με τον υπολογιστή μέσω ασύρματης κάρτας δικτύου PCMCIA και να παίζουμε από εκεί τα βίντεο :idea:
Ε! Τι λέτε μπορεί να το ψάξει κάποιος;
Άραγε πόσα πράγματα ακόμη ξεκλειδώνουν από εκεί μέσα; Σίγουρα όσα προσφέρει το ανώτερο μοντέλο που τα έχει όλα μιας και το software - hardware σε όλες, φαίνεται, να είναι το ίδιο και το μόνο που κάνονυ είναι να κλειδώνουν - ξεκλειδώνουν δυνατότητες :BDGBGDB55:

Πρέπει να βάλεις το αρχείο μέσα στον φάκελο LG_DTV.
Αλλιώς δεν το βλέπει...

ναι ;) έτσι ακριβώς όπως είναι ο φάκελος το έβαλα στο flashaki και το είδε το 3.15:grinning-smiley-043

το έκανα το downgrade μια χαρά..τώρα κάνει ξανά αυτόματο συντονισμό...

σημείωση προς νέους..

όταπάμε MENU--->ΕΠΙΛΟΓΕΣ---->

πατάμε ένα κλικ αριστερά έτσι ώστε να είναι επιλεγμένο ΜΟΝΟ το κουμπί (highlighted)

μετά πατάμε 7 φορές το κουμπάκι του χειρηστηρίου FAV και μας βγάζει στο "κρυφό μενού" για να επιλέξουμε το firmware που θέλουμε να κάνουμε install..

καλά ε..παίζει τα πάντα..:SFGSFGSF:

ρε παιδιά "ενσωματωμένους υποτίτλους σε .mkv..πως καταφέρατε να παίξετε?

επίσης πως επιλέγετε τους .srt υπότιτλους?

Οταν εκανα το downgrade σε 3.15 ανοιξα απλα τη χρηση USB
και οταν πηγα στο 3.55 τοτε εκανα μια και καλη το συντονισμο και τις προσωπικες μου ρυθμισεις.

Τους .srt τους βλεπει αυτοματα αρκει να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια.

Οταν εκανα το downgrade σε 3.15 ανοιξα απλα τη χρηση USB
και οταν πηγα στο 3.55 τοτε εκανα μια και καλη το συντονισμο και τις προσωπικες μου ρυθμισεις.

Τους .srt τους βλεπει αυτοματα αρκει να εχουν το ιδιο ακριβως ονομα με την ταινια.

να ξανακάνω upgrade δεν με κόβω - φοβάμαι - αφού δουλευει έτσι είναι μια χαρούλα....:grinning-smiley-043

αν οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι στο .mkv(όπως σε πολλά anime)....τους βλέπει?ή μπααα?

Δεν ετυχε να δοκιμασω... ολα τα .mkv που εχω ειναι με εξωτερικους .srt
και οχι δεν αλλαζουν μεγεθος οι υποτιτλοι απο οσο γνωριζω...
και ναι παιζουν τα 1920Χ1080 mkv κανονικα...
Οσο αφορα τις ερωτησεις του φιλου μας klong.

Ο χειρισμος του media player παντως γινεται απο τα κουμπια:
πρασινο - stop
κιτρινο - play
μπλε - pause
OK - info
> - κινηση μπροστα
< - κινηση πισω

εχω απο σημερα την 42 lh 3000 με firmware 3.55.δυστυχως δεν μου βγαζει το κρυφο μενου με το οκ.τι πρεπει να κανω???

εχω απο σημερα την 42 lh 3000 με firmware 3.55.δυστυχως δεν μου βγαζει το κρυφο μενου με το οκ.τι πρεπει να κανω???

ειναι υποχρεωτικη η υποβαθμιση στο 3.15 ???αν ναι ειναι οκ αυτη που εχετε βαλει στο rapidshare???

ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους που ασχοληθηκαν με αυτο το hack.μηπως καποιος φιλος γνωριζει για το κρυφο μενου με τις ωρες??

Γειά σας και από εμένα.
Έκανα και εγώ το σπάσιμο στην δικιά μου LH2000 και όλα πήγαν μια χαρά.
Μόνο δύο απορίες έχω:
1. Μεγαλώνουν άραγε οι εξωτερικοί υπότιτλοι (από αρχείο .srt);
2. Εσάς σας παίζουν τα 1920Χ1080 mkv κανονικά ή με σπασίματα;

Επίσης οι τηλεοράσεις μας έχουν και μια pcmcia είσοδο την οποία η lg ονομάζει LAN (for modem).
Δεν θα με εξέπληττε το να υπάρχει μέσα στο κρυφό μενού και ένα αντίστοιχο σπάσιμο ώστε να παίζει από εκεί είτε internet TV είτε να δικτυώνουμε την τηλεόραση με τον υπολογιστή μέσω ασύρματης κάρτας δικτύου PCMCIA και να παίζουμε από εκεί τα βίντεο :idea:
Ε! Τι λέτε μπορεί να το ψάξει κάποιος;
Άραγε πόσα πράγματα ακόμη ξεκλειδώνουν από εκεί μέσα; Σίγουρα όσα προσφέρει το ανώτερο μοντέλο που τα έχει όλα μιας και το software - hardware σε όλες, φαίνεται, να είναι το ίδιο και το μόνο που κάνονυ είναι να κλειδώνουν - ξεκλειδώνουν δυνατότητες :BDGBGDB55:
αυτη η εισοδος ειναι για καρτα ψηφιακων συνδρομητικών καναλιων

Ασχετο. ηθελα να κανω edit στο προηγουμενο ποστ και δεν μπορουσα ενω ειχα γραψει αυτο!!!!

Last edited:
παιδια ειστε απιστευτοι ειχα firmware 3.40 εκανα downgrade και ολα δουλεψαν τελεια εχω 2 ερωτησεις
1, η ταινια φαινεται με μαυρες μπαρες επανω και κατω βγαινει αυτο και να πως δηλαδη να φαινεται σε ολη την οθονη
2,ποιο firmware να βαλω ειχα το 3,40 να βαλω το ιδιο η το 3,55 εχουν καποια διαφορα??? ευχαριστω:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

παιδια ειστε απιστευτοι ειχα firmware 3.40 εκανα downgrade και ολα δουλεψαν τελεια εχω 2 ερωτησεις
1, η ταινια φαινεται με μαυρες μπαρες επανω και κατω βγαινει αυτο και να πως δηλαδη να φαινεται σε ολη την οθονη
2,ποιο firmware να βαλω ειχα το 3,40 να βαλω το ιδιο η το 3,55 εχουν καποια διαφορα??? ευχαριστω:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν ισχύει αυτό που διάβασα κάπου...
Δλδ, αν γίνει διακοπή ΔΕΗ ή βγάλεις τον σκληρό από το usb τα παίζει η τηλεόραση?
Πως μπορείς με ασφάλεια να αποσυνδέσεις το usb?
Ισχύει αυτό ή είναι μούφα? :slapface: