LG LH5000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

α και το μονο που με χαλαει ειναι οτι ειναι περσινο μοντελο.ξερει κανεις μεχρι ποσα gb περνει το:ADFADF1: usb stick?

τα εχω δει τα βιντεακια αυτα φιλε μου απλα θα ηθελα να μαθω προσωπικα ο καθενας αν εχει μεινη ευχαριστημενος.

Η τηλεόραση όπως τη βγάζεις από το κουτί και τη βάλεις να παίξει δε θα σε ενθουσιάσει. Θέλει να αφιερώσεις χρόνο στις ρυθμίσεις για να τη φέρεις σε καλό επίπεδο.

Στα τηλεοπτικά η εικόνα τυπική, δεν ξεχωρίζει.

Σε HD υλικό πολύ καλή εικόνα.

Σε παιχνίδια δεν την έχω δοκιμάσει αλλά έχω διαβάσει καλά λόγια.

Εγώ έχω απενεργοποιήσει τις ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ενέργειας καθώς και το motion flow.

Last edited:
το οτι ειναι περσινο μοντελο αλλαζει σε τιποτα?μηπως επρεπε να παρω την 750?

μολις την παρελαβα κ σκαλιζομαι λοιπον πως ενεργοποιουνται τα 200 hz?κ τι αλλες βασικες ρυθμισεις πρεπει να κανω?α και γιατι δεν μπορω να βγαλω ηχο απο το dvd player μου?συνδεω τ scart και τιποτα βγαζω το scart το κανω χωρις καλωδιο παλι τιποτα:twoguns:

παιδια συνδεω το HDMI καλωδιο μου στην πλαινη εξοδο HDMI IN4 και δεν το διαβαζει η θα κολλαει ενω στις πισω εξοδους ολα οκ ειναι μηπως η πλαινη ειναι για κατι αλλο?help me

Δοκίμασα και εγώ από την πλαινή είσοδο και δεν παίζει. Πιθανώς είναι απενεργοποιημένη. Στις νέες LD750 οι είσοδοι HDMI έχουν μειωθεί σε 3.

εμενα λειτουργει αλλα τρεμοπαιζει πολυ και κανει κ κατι περιεργους θορυβους και λεω μην εχει κανενα προβλημα.

καλημέρα..εβαλα το 3.65 για να παίζει σωστά το epg της digea...για να ξαναεχω το service menu πρέπει να βάζω το 3.15?υπάρχει τρόπος να το δω μεσα από το 3.65?

Ναι. πρεπει να ξαναβαλεις το 3.15 διαφορετικα μπορεις μονο με ενα ειδιοκο τηλεκοντρολ ή με smartphone με υπερυθρες

ρε παιδια ξερει κανεις τη ρυθμισεις πρεπει να κανω γιατι οταν βλεπω ποδοσφαιρο η κινηση εχει πολυ θολουρα ειναι αθλια τελειως αλλα και οταν δεν βλεπω ποδοσγφαιρο τα ιδια,εχω δοκιμασει τα παντα στις ρυθμισεις ενεργοποιω τα 200hz τιποτα τα απενεργοποιω παλι τιποτα παρακαλω πειτε κατι αλλιως θα τη σπασω στο τελος:violent-smiley-030:

Θα σου πρότεινα για αρχή να δοκιμάσεις απο τα έτοιμα προφίλ που έχει και αν δεν σου κάνει κανένα τότε παίξε με τις ρυθμίσεις...

τα εχω δοκιμασει ολα αλλα τιποτα. θα την παω μαλλον για να τη δει το servise τους αν δεν υη σπασω βεβεαι σημερα που παιζει κ η ελλαδα :violent-smiley-030:

Περαστικά..! Εγω γενικότερα είμαι ευχαριστημένος από άποψη απόδοσης/τιμής... Για τον λόγο αυτό παρήγγειλα και μια LD750 για τους γονείς μου.

Καλησπέρα

Γνώριζεις κάποιος τι προβλημάτα λύνει το νέο FW 3.65;
Με το κανούργιο FW δημιουργήθηκαν επιπλέον προβλήματα;
MKV με Dolby 5.1 παίζει το καινούργιο FW ?