Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην αναπαραγωγή ταινιών απο USB η κίνηση δεν είναι ομαλή. Σαν να πηγαίνει στο γρήγορο, με σπαστές κινήσεις. Έβαλα και άλλο USB flash με ταινίες αλλά το ίδιο. Και το κάνει σε όλες avi, divx.Φταίνε τα 100 Hz;Πως απενεργοποιείται; Προσπάθησα ενω παίζει η ταινία να το κάνω μέσω του πλήκτρου menu για να πάω στην επιλογή με τα 100 Hz αλλά με πετάει στο κεντρικό μενού. Πάτησα και το Quick Mεnu αλλά είναι απενεργοποιημένο.Γίνεται κάτι;
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι στην αναπαραγωγή ταινιών απο USB η κίνηση δεν είναι ομαλή. Σαν να πηγαίνει στο γρήγορο, με σπαστές κινήσεις. Έβαλα και άλλο USB flash με ταινίες αλλά το ίδιο. Και το κάνει σε όλες avi, divx.Φταίνε τα 100 Hz;Πως απενεργοποιείται; Προσπάθησα ενω παίζει η ταινία να το κάνω μέσω του πλήκτρου menu για να πάω στην επιλογή με τα 100 Hz αλλά με πετάει στο κεντρικό μενού. Πάτησα και το Quick Mεnu αλλά είναι απενεργοποιημένο.Γίνεται κάτι;
φιλε δεν ξερω εμενα μονο μεσω usb μου κανει τα λιγοτερα σπασιματα. απο hdmi ειτε ps3 ειτε pc ειτε blue ray τρωει ενιοτε καποια σκαλωματα. (δοκιμασε game mode και οχι το cinema mode).
το μονο που μου την σπαει ειναι η αδυναμια αναπαραγωγης DTS ηχου.
επισης ξερει κανεις τι αλλαζει με το firmware 3.55;
Μίλησα σήμερα με τους τεχνικούς της Θεσσαλονίκης και μου είπαν οτι ξεκίνησε η διαδικασία αντικατάστασης (8-10 εργάσιμες...).
Ο (ευγενέστατος) τεχνικός, με ενημέρωσε οτι μια βίδα έσπρωχνε το πλαστικό και για αυτό είχε την κούρμπα.
Όταν του είπα για τα αυτοκόλλητα, μου είπε ότι τα βάζουν τα καταστήματα. Εδώ νομίζω οτι μάλλον μου είπε παπάδες διότι η τηλεόραση ήρθε κατευθείαν απο τις αποθήκες της Αθήνας... Και η βάση της TV είχε κανονικά αυτοκόλλητα...
Anyway, εν αναμονή λοιπόν και πάλι...
Η τηλεόραση δέχεται 24p. Για να το δεις απλά πατάς το ΟΚ την ώρα που παίζει και σου λέει τι σήμα εισέρχεται, 24, 50 ή 60Hz. Αυτά με HDMI.
Το θέμα με την απενεργοποίηση του trumotion από το USB είναι όντως σπαζοκεφαλιά, αλλά με κάποιον τρόπο απενεργοποιείται.
Πάντως ελάχιστες τελικά LHχ000 που έχουν κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν panel LG,συνήθως έρχονται με πανελ AUO και CMO.
Ισως εκεί οφείλονται και οι διαφορές στα χρώματα παρά στο λογισμικό και ρυθμίσεις.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.