LG LH5000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG LH5000

καλημερα σας παιδια. πειτε μου αν θα μπορουσα να δω την tv απο κοντα. σε ποιο καταστημα; γιατι με ενδιαφερει η αγορα της 42αρας.ψαχνομαι καιρο κ νομιζω οτι ειναι η καταληλη για μενα.

Εάν τη βρεις κάπου, μη διστάσεις να μας πεις και εμάς.

Την τελευταία φορά στις αλυσίδες είχα δει μόνο την LH4000.

Παιδια, το Public εδω στην Κυπρο διαφημιζει την 52LH5000 (ενα google search βγαζει μονο 5-6 links απο ανατολικη Ευρωπη, για το μοντελο αυτο στις 52") για 1399 ευρω.

Πολυ καλη τιμη, αλλα αυτο με τις 52" με ανησυχει. Βασικα γυρευω LCD 46"52" αναλογως τιμης, οποτε αν ποιοτικα ειναι ιδια με τη 47αρα, ας πουμε, πραγματικα θα με βαλει σε πειρασμο (παρα το οτι ημουν σιγουρος οτι τελικα θα κατεληγα στην Β650). Δε φανταζομαι να ξερετε κατι, ε;

Και η 47αρα φυσικα ειναι σε πολυ ελκυστικη τιμη.

Εγώ το μόνο που μπορώ να μεταφέρω με επιφύλαξη είναι ότι η αντιπροσωπεία είχε παραγγείλει έναν αριθμό κομματιών LH5000 αλλά έφτασαν πολύ λιγότερα και εξαφανίστηκαν εν ριπή οφθαλμού.

Εξ' ου και η καθυστέρηση της δικής μου η οποία θα είναι μεταξύ 20 και τέλος Μαΐου (προφανώς τότε ολοκληρώνεται η παραλαβή των κομματιών που δεν ήρθαν από την αντιπροσωπεία).
Σύνηθες το φαινόμενο σε εισαγωγές αυτό βέβαια.

Δεν είχα υπ' όψη ότι βγαίνει και σε μεγαλύτερη των 47" αυτή η σειρά.

Τι είναι; Ειδικό μοντέλο για την Κυπριακή αγορά; Πάντως τα specs ίδια είναι.

Σχετικά με το παίξιμο των video, να σημειωθεί ότι δεν παίζει αρχεία με ήχο DTS

Τι είναι; Ειδικό μοντέλο για την Κυπριακή αγορά; Πάντως τα specs ίδια είναι.
οπως ειπα, ολα τα λινκς μου φαινονται ανατολικο-ευρωπαικα (τσεχικα ισως)

οπως ειπα, ολα τα λινκς μου φαινονται ανατολικο-ευρωπαικα (τσεχικα ισως)

overall η εικόνα της δεν ξέρω αν είναι καλύτερη από την b650. Κι εγώ ανάμεσα σε αυτές τις δύο ήμουνα για να είμαι ειλικρινής, αλλά αυτά τα 200Hz με τράβηξαν σαν μαγνήτης και δεν ξεκόλλησα ποτέ.

Σίγουρα μιλάμε για τις δύο καλύτερες αγορές σε αυτά τα χρήματα.

Re: Απάντηση: LG LH5000

Υπαρχει νικητης?

Στο marketing;

Μα φυσικά το δικό μας είναι καλύτερο (SACD-DVDA, HDDVD-BluRay, VHS-BETA-2000 κ.ο.κ).

Θυμίζει λίγο τις δημοσκοπήσεις.
Μάγκεχχχ (Γεωργίου speaking) έχω poll που καίει!
Και ποιο κόμμα βγάζει πρώτο;
Μα το δικό μας φυσικά! :flipout:

Απάντηση: Re: LG LH5000

Παιδιά δοκιμάσατε να παίξετε το video με τα πλακάκια
http://rapidshare.com/files/209420326/philips_DNM_demo.VOB.html
με το true motion στο on για να δείτε αν κάνει σπασίματα....

Αυτό είναι το σωστό:
http://rapidshare.com/files/209614450/philips_DNM_demo.VOB
δοκιμάστε διαφορές παραλλαγές με true motion και real cinema και
πείτε μας εντυπώσεις.

Ίσως να μην ισχύει για την 5000 με τα 200Hz, αλλά το review του "Ήχου" για την LΗ7030 αναφέρει πως "το σύστημα των 100Ηz έδειξε μια διστακτικότητα στο να εμπλακεί στην εξομάλυνση της κίνησης".

Ίσως να μην ισχύει για την 5000 με τα 200Hz, αλλά το review του "Ήχου" για την LΗ7030 αναφέρει πως "το σύστημα των 100Ηz έδειξε μια διστακτικότητα στο να εμπλακεί στην εξομάλυνση της κίνησης".

Αυτό όμως μπορεί και να σημαίνει ότι "αργεί να πάρει" όταν αντιλαμβάνεται κίνηση. Δηλαδή μετά από στατική εικόνα να ακολουθεί κίνηση. Ή π.χ. κυλιόμενοι τίτλοι που στην αρχή φαίνονται να τρεμοπαίζουν και μετά να είναι ΟΚ.

Αυτό που πρέπει να τσεκαριστεί είναι αν κάνει σπασιματάκια όλη η εικόνα κάθε λίγα δευτερόλεπτα, που αν δεν κάνω λάθος είναι το πρόβλημα της προηγούμενης γενιάς.

Αυτό όμως μπορεί και να σημαίνει ότι "αργεί να πάρει" όταν αντιλαμβάνεται κίνηση. Δηλαδή μετά από στατική εικόνα να ακολουθεί κίνηση. Ή π.χ. κυλιόμενοι τίτλοι που στην αρχή φαίνονται να τρεμοπαίζουν και μετά να είναι ΟΚ.

Ακριβώς αυτό. Ο λόγος που το έγραψα είναι γιατί έχει αναφερθεί και για την προηγούμενη γενιά. Εννοείται πως δεν αφορά τα 24p, αλλά γενικά την λειτουργία του Truemotion.

Re: Απάντηση: Re: LG LH5000

Αυτό είναι το σωστό:
http://rapidshare.com/files/209614450/philips_DNM_demo.VOB
δοκιμάστε διαφορές παραλλαγές με true motion και real cinema και
πείτε μας εντυπώσεις.

Πλακα μας κανεις? Που να προσεξουμε σπασιματα, οταν εχουμε την αλλη να τρεχει εκει περα... με σορτς! :D :D :P

Θα δοκιμασω και θα σου πω παντος...