LG LH5000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG LH5000

Τι γίνετε ρε παιδιά με την 5000? Έκανα παραγγελία πριν 15 μέρες περίπου και μου την ακύρωσαν μετα απο 10 μέρες γιατι δεν ήξεραν πότε ακριβώς θα έχουν και εγω τους πίεζα... Τώρα έκανα απο αλλο κατάστημα και μου είπαν οτι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει.Τοσο ζήτηση έχει πια?

απο πιο καταστημα εκανες την παραγγελια?

Την πρώτη φορά απο το megamarket (παράδοση σε 5-6 μέρες έγραφε!ΧΑΧΑ!) και τώρα απο το perfectshop

φαινεται οτι εχει μεγαλη ζητηση η συγκεκριμενη τηλεοραση γιατι και εγω που τη παραγγειλα απο av outlet που ειπαν οτι περιμενουν νεες παραγγελιες και θα την εχω σε 10-15 μερες...
δεν πειραζει ομως... πιστευω οτι αξιζει την αναμονη !

Relax.
Σύμφωνα με "ιαματικές" πηγές, αυτές τις μέρες παραλαμβάνουν και τροφοδοτούν κατόπιν τα καταστήματα. :BDGBGDB55:

Relax.
Σύμφωνα με "ιαματικές" πηγές, αυτές τις μέρες παραλαμβάνουν και τροφοδοτούν κατόπιν τα καταστήματα. :BDGBGDB55:

και μόνο που το διάβασα έφυγαν τα ρευματικά μου!:a0210:

Δεν φταιει η ζητηση... η παραδοση φταει.
Και εγω οταν πηγα να την παρω... ειχαν αλλες 4 (απ'οτι ειδα) +1 την δικια μου.

Just wait... ;p

Relax.

:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

telika na tin parw tin tv. me exete fovisei m auta ta kolimata.k thelw na tin xrisimopoio kai gia ps3. kapoios pou tin exei na mou pei entupwseis. skeftomai kai gia tin samsung b650 an k ekei me fovizei to input lag alla ap oti diavazw den exei provlima i sugkekrimeni logo game mode. sas parakalo voithiste me giati den antexw allo psaximo.to budget einai ews 1000 euro.

telika na tin parw tin tv. me exete fovisei m auta ta kolimata.k thelw na tin xrisimopoio kai gia ps3. kapoios pou tin exei na mou pei entupwseis. skeftomai kai gia tin samsung b650 an k ekei me fovizei to input lag alla ap oti diavazw den exei provlima i sugkekrimeni logo game mode. sas parakalo voithiste me giati den antexw allo psaximo.to budget einai ews 1000 euro.

Εξαρτάται από το τι θέλεις εσύ. Δεν ξέρω αν έχει τα ίδια προβλήματα στο truemotion όπως οι LG7000 (αν και από τα reviews έτσι φαίνεται), αλλά αν όντως τα έχει, τότε θα βλέπεις σπασίματα με το truemotion ενεργοποιημένο και σε blueray, αλλά και σε dvd και σε τηλεοπτικό σήμα. Βέβαια μην φανταστείς ότι φαίνεται όλη την ώρα. Τα σπασίματα γίνονται σε γρήγορες σκηνές και κυρίως όταν υπάρχει γρήγορη οριζόντια μετακίνηση της κάμερας. Άλλους τους ενοχλεί, άλλους όχι. Άλλος θεωρεί ότι με τόσα λίγα λεφτά δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή (γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ καλή τηλεόραση) και άλλος θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από την LG που υπόσχεται κάποια πράγματα και δεν τα κάνει σωστά. Εμείς που παλεύουμε τόσο καιρό να επιστρέψουμε τις LG7000 είμαστε από τους "περίεργους" ασυμβίβαστους. Άλλοι τόσοι (ίσως και περισσότεροι) δεν έχουν κανένα πρόβλημα και δεν έκαναν κίνηση επιστροφής, ενώ υπάρχουν και αρκετοί που δεν μπορούν να δουν το πρόβλημα.
Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή σε μπέρδεψα περισσότερο, αλλά να ξέρεις πως η πρόθεσή μου ήταν το πρώτο.

Πάντως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις το PS3 σου, να πας σε κάποιο κατάστημα και να την δοκιμάσεις μόνος σου. Αν σ' σρέσει την χτυπάς, αν όχι ψάχνεις για κάτι άλλο

Παιδια σκέφτομαι σοβαρά να την παραγγείλω.
Με 2 λόγια, αξίζει η TV ή όχι;
Επίσης, ανεβάζει μεγάλη θερμοκρασία;
Έχω μία 42'' plasma Panasonic και είναι σα να έχω τζάκι στο σαλόνι...

Αν ειναι να παρεις ετσι TV με ενα ναι ή οχι, καηκες...

Θα σου ελεγα Ναι μονο αν σκοπευεις να πας για τηλεοραση με τιμη γυρω στα 1000 ευρω.

Οχι δεν αναπτυσει μεγαλη θερμοκρασια. Η δικια σου ειναι Plasma και καιει τα κερατα της, εξου και οι υψηλες θερμοκρασιες.

Σίγουρα το μαύρο της δεν θα είναι όπως της Panasonic (εκτός αν μιλάμε για κανένα πολύ παλιό μοντέλο).

Όμως στα χρήματά της είναι πολύ καλή για αυτά που προσφέρει.

Εάν το αποφασίσεις βιάσου μόνο γιατί από τη Δευτέρα-Τρίτη ολοκληρώνονται οι παραδόσεις στα καταστήματα και προβλέπεται να γίνει πάλι ανάρπαστη.

Εμένα μου είπαν για Δευτέρα ή Τρίτη ότι θα την έχουν.

Φίλε soil, δεν γίνεται να αναλύσω το θέμα του αν αξίζει ή όχι, περισσότερο απ'ότι έκανε το thread.
Εν τέλει όμως, μετράει να ακούσεις αν αξίζει ή όχι η αγορά της από κάποιον κάτοχο της.
Απλώς με ένα "ναι" ή "όχι".

Το ερώτημα είναι:
Θα έχω πρόβλημα με απλά ελληνικά κανάλια, ταινίες σχεδόν αποκλειστικά divx και σχεδόν ποτέ αθλητικά και games;
Το μαύρο είναι ικανοποιητικό;
Εάν ναι, όλα οκ!

Μου την αφήνουν 850 euros εδώ στην επαρχία.

Οκ...

Πιανω καμπανα ΟΛΑ τα ελληνικα καναλια+ τα 4 ψηφιακα της ΕΡΤ+ΡΙΚ. Ταινιες και ιδιος HD θα'λεγα πως ειναι το ατου της + το gaming. Το μαυρο ειναι σε γενικες γραμμες καλο αλλα κατα πασα πιθανοτητα δεν θα φτασει το μαυρο που βγαζει η Plasma σου.

Χελοου απο μενα.Ειχα καταληξει στην LH4000 (37") αλλα βλεπω οτι παιζει πολυ και η 5000 και μαλιστα με μικρη σχετικα διαφορα τιμης.
Οι ερωτησεις μου εστιαζονται κυριως στις 2 διαφορες τους.
-Τα 200ΗΖ αξιζουν και εχουν τοση διαφορα απο τα 100 ή ειμαι καλυμενος και απο τα 100?Παντως απο οτι καταλαβα και τα 100 και τα 200 παιζουν με ψιλοπροβληματακια,σωστα?
-Απο οτι καταλαβα παιζει απ'ευθειας ματροσκες, ραητ?Αυτο πως γινεται,εχει ενσωματωμενο player μεσα της?Συνδεω δλδ το σκληρο μου και καθαρισα?Ελλ.υποτιτλους υποστηριζει?
Αν ισχυει αυτο ειναι καλη φαση παντως αφου δεν θα χρειαζεται η ενωση με το λαπτοπ/πισι με ολα τα καλα επακολουθα αυτου!
Μου φαινεται η καθυστερηση της 4000 σε καλο θα μου βγει...

Προβληματακια με τα 200hz σε Blue Ray προσωπικα δεν εχω δει...
Διαφορα απο τα 100hz δεν νομιζω να ειναι μεγαλη.

Ναι παιζει κατευθειαν mkv αρχεια. Βαζεις τον σκληρο, επιλεγεις το αρχειο>αναπαραγωγη και αυτο ηταν.

Tips:
1) Ο υποτιτλος να ειναι στα ελληνικα οπως και ο τιτλος της ταινιες. Φυσικα να εχουν ακριβως το ιδιο ονομα. Δηλαδη: ΤζειμςΜποντ.mkv και ΤζειμςΜποντ.srt
2)Τα 24p και τα 200hz (και μερικα αλλα options της εικονας) ειναι ανενεργα οταν παιζεις ταινιες απο usb stick/σκληρο δισκο.
3) Το αρχειο mkv να μη ξεπερνα τα 30gb και τα 20mpbs σε ρυθμο μεταδοσης δεδομενων εικονας/ηχου συνολικα.
4) Ο ηχος του mkv και γενικα του αρχειου βιντεο να ειναι οτιδηποτε αλλο εκτος απο DTS, γιατι δεν εχει τον αναλογο DTS αποκωδικοποιητη η τηλεοραση...

Αυτα...

Σ'ευχαριστω πολυ Soil.
Οσον αφορα το 2) αν τα ιδια αρχεια δλδ τα παιξεις απο το λαπτοπ θα μπορεις να τα παιζεις με τα εφε(24p,100hz) ενεργα?
Και για τον ηχο που ειπες, αν ειναι δλδ dts τον χανεις εντελως?Δεν μπορεις να τον βγαλεις με καποιο τροπο στον ενισχυτη ή εστω στην τηλεοραση δικαναλο?
Α και λογικα αρχεια divx τα παιζει κανονικα ε?
Και παλι θενξ αλλα ολο και απομακρυνομαι απο το μπατζετ μου..Ατιμη τεχνολογια!:frusty:

Last edited:

Ολα αυτα που σου ειπα απο πανω ισχυουν μονο για αναπαραγωγη μεσα απο usb stick ή εξωτερικο σκληρο. Το ιδιο και για τον ηχο DTS. Αν το κανει decoding αλλη συσκευη δεν υπαρχει προβλημα. Πχ μπορεις να παιζεις την ταινιες μεσα απο το laptop και να περνας τον ηχο μεσω RCA (το καρφι δηλαδη) στην TV. Και απο την TV μετα μπορεις μεσα Optical να το περασεις στον ενισχυτη. Αν και προτειμοτερο να το πας κατευθειαν απο pc στον ενισχυτη...

Μια αλλη λυση ειναι να μετατρεψεις τον DTS ηχο του mkv σε πχ: AC3.

Ριξε ενα googling DTS to AC3 και θα βρεις πολλα προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια.

Μεσα απο το laptop και με συνδεση HDMI ναι μπορεις να παιξεις με αυτες τις ρυθμισεις.

EDIT: Ναι παιζει κανονικα DivX και DivXHD

Εάν όλα γίνουν όπως μου υποσχέθηκαν από το κατάστημα, αύριο θα μπορέσω να κάνω εκτεταμένες δοκιμές στα 24, στα 50 και στα 60 Hz μέσω HDMI με το blu-ray και το trumotion και real cinema και ότι άλλο επιτρέπει.

Επίσης και με το βιντεάκι με τα πλακάκια σε stick και από δίσκο.

Ελπίζω μόνο να μη με προλάβει ο τελικός το βράδυ. :slapface:

Πολύ δυσεύρετη λέμε... μόνο τάμα δεν έχω κάνει ακόμα. :flipout: