LG LH9000 : Reviews - Eντυπώσεις - Σχόλια

Τις προηγούμενες μέρες είχα πάρει από ένα φίλο μου ένα σκληρό δίσκο με 70 ταινίες HD οι περισσότερες όμως στα 720p. Περίπου οι μισές δεν μπόρεσαν να παίξουν είτε γιατί δεν υποστήριζε το format του ήχου ή είχε μεν ήχο αλλά δεν είχα υπότιτλους αλλά αυτό προφανώς δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης. Συνεχίζω στο ζουμί και με τις ταινίες που είδα και είναι περίπου 10 και από όλες τις κατηγορίες κοινωνικά μέχρι περιπέτειας και από στατικές εικόνες μέχρι γρήγορες σκηνές και ειδικά εφέ (π.χ. Slumdog Milionaire, Ιντιανα τζόουνς, Πειρατές της καραβαικής, Spiderman, The Code). Ακόμα και των άρχοντα των δαχτυλιδιών στο οποίο δεν είχα υπότιτλους αλλά την έβαλα γιατι την θεωρώ δύσκολη περίπτωση για μία τηλεόραση μπορώ να πω ότι με καθήλωσε. Μαύρα ξεκάθαρα και όχι ξεπλυμένα, λεπτομέρειες ευδιάκριτες ακόμα και στο σκοτάδι και κίνηση αληθοφανής χωρίς τις αναμενόμενες "χονδράδες". Η απόσταση θέασης περί τα 3,2μ. Γενικά οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αλλά δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης αν αυτά που είδα θα ήταν ενδεχομένως καλύτερα σε μία άλλη τηλεόραση όπως (46Β6000 ή 46Β8000). Απλά αυτά που είδα με ικανοποίησαν και μάλιστα όχι σαν ένα απλό θεατή αλλά σαν ένα απαιτητικό παρατηρητή που θα διυλίσει και το κώνωπα και θα ξενίσει με τεχνουργήματα και άλλα ψηφιακά προβλήματα. Η τελική αίσθηση που έχω είναι ότι αν είχα την δυνατότητα να αγοράσω πάλι τηλεόραση την ίδια θα ξαναγόραζα όχι γιατί (το λέω και πάλι) ξέρω ότι είναι καλύτερη από τις άλλες (αυτό κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο αυτός που έχει και τις άλλες τηλεοράσεις) αλλά αυτά που βλέπω με ικανοποιούν. Επίσης η τηλεόραση δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα από καμμένα πίξελς μέχρι συννεφάκια και διαφορετικές φωτεινότητες.

Τις προηγούμενες μέρες είχα πάρει από ένα φίλο μου ένα σκληρό δίσκο με 70 ταινίες HD οι περισσότερες όμως στα 720p. Περίπου οι μισές δεν μπόρεσαν να παίξουν είτε γιατί δεν υποστήριζε το format του ήχου ή είχε μεν ήχο αλλά δεν είχα υπότιτλους αλλά αυτό προφανώς δεν είναι πρόβλημα της τηλεόρασης. Συνεχίζω στο ζουμί και με τις ταινίες που είδα και είναι περίπου 10 και από όλες τις κατηγορίες κοινωνικά μέχρι περιπέτειας και από στατικές εικόνες μέχρι γρήγορες σκηνές και ειδικά εφέ (π.χ. Slumdog Milionaire, Ιντιανα τζόουνς, Πειρατές της καραβαικής, Spiderman, The Code). Ακόμα και των άρχοντα των δαχτυλιδιών στο οποίο δεν είχα υπότιτλους αλλά την έβαλα γιατι την θεωρώ δύσκολη περίπτωση για μία τηλεόραση μπορώ να πω ότι με καθήλωσε. Μαύρα ξεκάθαρα και όχι ξεπλυμένα, λεπτομέρειες ευδιάκριτες ακόμα και στο σκοτάδι και κίνηση αληθοφανής χωρίς τις αναμενόμενες "χονδράδες". Η απόσταση θέασης περί τα 3,2μ. Γενικά οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές αλλά δυστυχώς δεν έχω μέτρο σύγκρισης αν αυτά που είδα θα ήταν ενδεχομένως καλύτερα σε μία άλλη τηλεόραση όπως (46Β6000 ή 46Β8000). Απλά αυτά που είδα με ικανοποίησαν και μάλιστα όχι σαν ένα απλό θεατή αλλά σαν ένα απαιτητικό παρατηρητή που θα διυλίσει και το κώνωπα και θα ξενίσει με τεχνουργήματα και άλλα ψηφιακά προβλήματα. Η τελική αίσθηση που έχω είναι ότι αν είχα την δυνατότητα να αγοράσω πάλι τηλεόραση την ίδια θα ξαναγόραζα όχι γιατί (το λέω και πάλι) ξέρω ότι είναι καλύτερη από τις άλλες (αυτό κανείς δεν το ξέρει παρά μόνο αυτός που έχει και τις άλλες τηλεοράσεις) αλλά αυτά που βλέπω με ικανοποιούν. Επίσης η τηλεόραση δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα από καμμένα πίξελς μέχρι συννεφάκια και διαφορετικές φωτεινότητες.

Έχει και την εγγύηση οπότε είσαι καλυμμένος ακόμα και να είχε η αν βγάλει...-bye-

Έχει και την εγγύηση οπότε είσαι καλυμμένος ακόμα και να είχε η αν βγάλει...-bye-

Σωστά σε καλύπτει, απλώς είναι μία διαδικασία που είναι καλό να την αποφύγεις. Εδω και στο κινητό μου τηλέφωνο που είναι HD (Samsung) και σε καλύπτει για πάνω από 3 καμμένα πίξελς ενώ έχω με το καλημέρα 8 δεν μπορώ να σκεφτώ να μείνω για κανά μήνα off. Βέβαια εδώ φαντάζομαι ότι θα γίνεται άμεση (!!!) αντικατάσταση.

Αναφερατε ποιο πανω για σπασιμο της οθονης ,το Truemotion ηταν high θελω να πω εχει τα ιδια προβληματα με την σειρα 6000-7000 ?

Καλησπέρα σε όλους...

Προσθέστε άλλον ένα στο club της 47 LH9000 σημερινή παραγγελία 1200 ευρώπουλα, άγνωστο πότε θα παραλάβω (ελπίζω την άλλη εβδομάδα)...

Την tv την είδα στημένη στα MediaMarkt Ρέντη...

Με εντυπωσίασε πολύ η εικόνα της ειδικά στο ΗD σήμα, πολύ καλή λεπτομέρεια, ωραία κίνηση (χωρίς σπασίματα), φοβερά χρώματα...

Στο αναλογικό τώρα δεν με ικανοποίησε ιδιαίτερα... Παρόλα αυτά αν συμπεριλάβουμε τα λόγια του aptaliko (demo καταστήματος, μια κεραία για 1000) θα τη δω από κοντά στο σπίτι... Πάντως όντως όποτε άλλαζα κανάλι έγραφε την ένδειξη (demo κατ)

Ήμουν ανάμεσα σε αυτήν και την 8000 samsung αλλά μετά από όσα διάβασα από τους χρήστες απογοητεύτηκα...

Τελικά δεν ήταν και τόσο άσχημο το design... (σίγουρα με διαφορά καλύτερη σχεδαστικά η sams και όχι μόνο)... Φαντάζομαι όμως ότι σε τοίχο θα φαίνεται μια χαρά...

Και κάτι τελευταίο, τι γίνεται με αυτό το bluetooth ρε παιδιά, η συγκεκριμένη που είδα, στο μενού είχε κανονική ένδειξη, στην αντιπροσωπεία δεν γράφει τίποτα...

Sorry για το μακροσκελές...

Ευχαριστώ για τις ευχές σου czoun νάσαι καλά...

Λοιπόν μετά από μια επικοινωνία που είχα με το service της LG παραδέχτηκαν ότι έχουν κάνει λάθος στις προδιαγραφές της TV στο site τους...

Η τηλεόραση έχει κανονικά BLUETOOTH, σύνδεση οπτικής ίνας, και RS232...

Το μπέρδεμα είχε γίνει από το αμερικάνικο μοντέλο το οποίο προφανώς δεν διέθετε τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά...

Από ότι μου είπε το site θα διορθωθεί εντός ολίγων ημερών, είδωμεν....

LG 42LH9000

PAIDIA EXTHES PHRA AYTHN THN TV LG LH9000 STHN TIMH TON 980 EURO APO TO MEDIA MARKT THESSALONIKHS THN EIXE KANONIKA 999 ALLA TON EIPA NA THN KATEBASEI KAI ALLO.TWRA THELW NA KANW KAPOIES ERWTHSEIS 1)PWS KATALABENW TA XALASMENA PIXEL 2)TIN ENOOUN OTAN LENE GIA KAPOIA SUNEFAKIA 3)EIDA KAPOU OTI EXEI PISTOPOIHSH THX AN KAI DEN TO PISTEYW PHRA STHN LG KAI MOU EIPE NAI EXEI 4)GENIKOS EKANA KALA POU THN PHRA?? 5)TI RITHIMISEIS NA BALW GIA NA DEIXNEI KALUTERA!AKOMA PANTWS DEN EXW DEI BD MONO NOVA KAI MOU FENETE SUPER OUTE SPASIMATA POU LENE KALO MAURO KAI GENIKOS PISTEYW OTI EINAI KALH STHN TIMH THS NA PW THN ALITHEIA ITHELA MIA PANASONIC V10 ALLA 1500 EURO EINAI POLLA KAI AKOMA MIA PHILIPS KOITOUSA ALLA KAI PALI AKRIBH OSO GIA SAMSUNG MAKRIA EINAI AISXOS EIDA KAI THN 8000 DEN MOU ARESE POIO WRAIA MOU FANHKE H 7000 AN MPOREITE APANTHSTE EUXARISTW.YG A EIDA FUSIKA KAI THS SL8000 KAI SL9000 KAI PALI DEN TRELATHIKA KAI HTAN KAI KATA 500 EURO POIO AKRIBH H SL9000 KAI KATA 120 EURO POIO AKRIBH H SL8000

Last edited:
Το θέμα του φίλου lostamangr, μεταφέρθηκε στο νήμα της LH9000...

...όπως είπε και ο Γιάννης, εκτός του ότι δεν επιτρέπονται greeklish και κεφαλαία, δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να διαβάσει το μήνυμα....

..καλώς ήρθες στην παρέα μας...:operator:

Re: LG 42LH9000

PAIDIA EXTHES PHRA AYTHN THN TV LG LH9000 STHN TIMH TON 980 EURO APO TO MEDIA MARKT THESSALONIKHS THN EIXE KANONIKA 999 ALLA TON EIPA NA THN KATEBASEI KAI ALLO.TWRA THELW NA KANW KAPOIES ERWTHSEIS 1)PWS KATALABENW TA XALASMENA PIXEL 2)TIN ENOOUN OTAN LENE GIA KAPOIA SUNEFAKIA 3)EIDA KAPOU OTI EXEI PISTOPOIHSH THX AN KAI DEN TO PISTEYW PHRA STHN LG KAI MOU EIPE NAI EXEI 4)GENIKOS EKANA KALA POU THN PHRA?? 5)TI RITHIMISEIS NA BALW GIA NA DEIXNEI KALUTERA!AKOMA PANTWS DEN EXW DEI BD MONO NOVA KAI MOU FENETE SUPER...

Καλως ήρθες φίλε lostamangr καλές θεάσεις με την καινούρια σου tv...

Μάλλον θα εννοείς τα καμμένα pixel... Είναι κάποια μόνιμα ασπραδάκια στο panel της οθόνης...

Αλλά μην ανησυχείς έχει εγγύηση... Αν βρεις έστω και ένα στην αλλάζουν επιτόπου (λέμε τώρα)...

Όσον αφορά τα συνεφάκια και τις ρυθμίσεις, διάβασε αυτό το review και θα σου λύσει πολλές απορίες...

http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-37-34/lcd-tvs/2475-lg-47lh9000-review.html

Μια χαρά έκανες και την πήρες, καλορίζικη...

Καλά ρε γμτο τόση διαφορά έχουμε με Θεσσαλονίκη; Εδώ Aθήνα τα MMarkt την έχουνε 1600, (ακόμα να καταλάβουν τη μείωση τιμών της LG) άσε που είναι και δυσεύρετη...

Καλά ρε γμτο τόση διαφορά έχουμε με Θεσσαλονίκη; Εδώ Aθήνα τα MMarkt την έχουνε 1600, (ακόμα να καταλάβουν τη μείωση τιμών της LG) άσε που είναι και δυσεύρετη...

Δεν ειναι δυσευρετη απλως καταργηθηκε οποτε υπαρχει μονο σε οσα καταστηματα εχουν μεινει κομματια...

Το ιδιο ισχυει για SL8000 και SL9000...

Δεν ειναι δυσευρετη απλως καταργηθηκε οποτε υπαρχει μονο σε οσα καταστηματα εχουν μεινει κομματια...

Το ιδιο ισχυει για SL8000 και SL9000...

Χμμ... αυτό που λες μου το είπε και ο πωλητής στο ΜΜαρκτ...
Πως είναι δυνατόν όμως να καταργήθηκε και από Δευτέρα να γεμίζουν οι αποθήκες των μαγαζιών;

Και απ την άλλη πως καταργεί ένα μοντέλο που απόσο γνωρίζω κυκλοφόρισε Σεπτέβρη/Οκτώβρη του 2009...

Last edited:

Kαλα καθησε να "γεμισουν" πρωτα και τα ξαναλεμε...

Απο το Αγγλικο site της LG και οι τρεις που αναφερω εχουν ηδη αποσυρθεί...

Kαλα καθησε να "γεμισουν" πρωτα και τα ξαναλεμε...

Απο το Αγγλικο site της LG και οι τρεις που αναφερω εχουν ηδη αποσυρθεί...

Από ένα σύντομο search που έκανα στο αγγλικό site όντως δεν υπάρχει το μοντέλο, αλλά μάλλον δεν υπήρχε ποτέ γιατί έκανα search για drivers/manual και πάλι δεν το βρήκε...

Εάν το είχαν καταργήσει τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να είχαν αφήσει drivers/manual?

Από ένα σύντομο search που έκανα στο αγγλικό site όντως δεν υπάρχει το μοντέλο, αλλά μάλλον δεν υπήρχε ποτέ γιατί έκανα search για drivers/manual και πάλι δεν το βρήκε...

Πριν κανα διμηνο που ειχα κοιταξει υπηρχε κανονικα οπως και οι SL8000/9000 που επισης πλεον καταργηθηκαν...

Μαλλον αυτα τα μοντελα τα εβγαλε η LG για να ανεβασει τα μεριδια πωλησεων την περιοδο των γιορτων και μετα τα καταργησε λογω των νεων μοντελων του 2010 που αναμενονται...

Πριν κανα διμηνο που ειχα κοιταξει υπηρχε κανονικα οπως και οι SL8000/9000 που επισης πλεον καταργηθηκαν...

Μαλλον αυτα τα μοντελα τα εβγαλε η LG για να ανεβασει τα μεριδια πωλησεων την περιοδο των γιορτων και μετα τα καταργησε λογω των νεων μοντελων του 2010 που αναμενονται...

Τι να σου πω φίλε μου μακάρι να βγεις ψεύτης (με την καλή έννοια) θα δείξει μέχρι την Τεταρτη υπομονή και βλέπουμε...

Τι να σου πω φίλε μου μακάρι να βγεις ψεύτης (με την καλή έννοια) θα δείξει μέχρι την Τεταρτη υπομονή και βλέπουμε...

Αν σε καποιο καταστημα η σε καποια αποθηκη εχουν μεινει κομματια θα βρεις...

Αλλιως τελος...