Εγώ πήρα την 32άρα(32lm620s) και σε σχέση με την παλιά μου τηλεόραση -Samsung le32b530- δεν νομίζω ότι έχει καλύτερη εικόνα στα τηλεοπτικά προγράμματα....για την δοκιμή τις είχα βάλει δίπλα δίπλα να παίζουν το rolland garros στην ert hd. Επίσης με χαλάει που είναι σαν καθρέφτης και βλέπω τον εαυτό μου ακόμα και με ενεργοποιημένη την τηλεόραση! Τέλος στα αρνητικά, παρατηρούσα το μπαλάκι του τέννις στις πολύ γρήγορες κινήσεις και άφηνε μια μαύριλα πίσω του. Στην samsung φαινόταν-ακολουθούσε λίγο χρώμα από το μπαλάκι. Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια lcd-led τηλεόραση που να μην έχει τέτοιο θέμα. Επίσης θα προτιμούσα πιο έντονο μαύρο αλλά ίσως είναι και θέμα ρυθμίσεων.
Στα συν ο δορυφορικός δέκτης ο οποίος μου βρήκε 1600+ κανάλια με το πιατάκι της nova και το ότι δεν έχω βρει κάτι άλλο αρνητικό μέχρι τώρα στην μία μέρα που την έχω.
Επίσης κάτι που παρατήρησα είναι ότι το αυτοκόλλητο έγραφε ενεργειακή κλάση Α και 41watt, ενώ η τηλεόραση από πίσω καθώς και το βιβλιαράκι της γράφουν 80 Watt! γιατί αυτή η διαφορά;
Πως το εβαλες πανω στην τβ το πιατο της νοβα; Εβγαλες το καλωδιο πισω απο τον hd831 k το εβαλες στην τβ; Αρα αναλογα τι θες να δεις αλλαζεις το καλωδιο;
Αλλος τροπος αμα εχουμε κ νοβα υπαρχει; Σπλιτερ; Ή θελω 2πλο lnb k να κατεβει 2ο καλωδιο απο πανω;Ακριβώς. Απλά έχω διακόψει την nova και έτσι άφησα τον δέκτη στην άκρη.
Καλημερα!
Μολις αγορασα και εγω το συγκεκριμενο μοντελο στις 42 ιντζες με το γνωστον τροπο του κουπονιου. Μου βγηκε στα 640 ευρω!! Νομιζω πολυ καλη τιμη. Τελος παντων, αυτο που θελω να ρωτησω ειναι για το magic remote. Θελω να το αγορασω αλλα βλεπω 2 μοντελα: το ΜR200 και το ΜR300. Η τηλεοραση λεει οτι δεχετε magic remote αλλα ποιο απο τα δυο? Το 200 εχει ανταπτορα/receiever. Τον χρειαζομαστε ή εχει τον δεκτη ηδη ενσωματομενο?
ειναι magic remote ready αρα εχει μεσα δικο του.
Αυτο συμπεραινω κι εγω, αλλα θα ηθελα να το επιβεβαιωση και καποιος που να το εχει δοκιμασει. Manual με τις λειτουργιες της τηλεορασης που βρισκω? Κατεβασα το "επισημο" απο το site της LG αλλα δεν λεει τιποτα μεσα, μονο κατι γενικες οδηγιες. Υπαχει κατι καπου να κατεβασω μεχρι να ερθει η τηλεοραση?
ειναι magic remote ready αρα εχει μεσα δικο του.
Οταν ρωτουσα εγω στα μαγαζια δεν το ειχε μεσα.. Αλλωστε το ready αυτο λεει. Οτι ειναι ετοιμη να το δεχθει.. Δεν λεει included.
Εαν θελεις να παιζουν και τα δυο συγχρονως (σε δυο tv) πρεπει να παρεις διπλο lnb διαφορετικα με ενα απλο διακλαδωτη κανεις τη δουλεια σουΑλλος τροπος αμα εχουμε κ νοβα υπαρχει; Σπλιτερ; Ή θελω 2πλο lnb k να κατεβει 2ο καλωδιο απο πανω;
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την επιστρεψω. Αληθεια, εχω αυτο το δικαιωμα? Η αγορα εγινε μεσω ιντερνετ. Αν ναι μεχρι ποτε μπορω να το κανω?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.