LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν ξέρω να σου πω για την 615.
Στην LM620s εμφανίζει την ταινία (SBS) από το usb σε δύο οθόνες και πατώντας το 3D σου βγάζει ένα μενού που σου δeίχνει τα διαθέσιμα modes με εικονίδια. Επιλέγεις το 2ο και είσαι ΟΚ.

Θα πάω και σε άλλα καταστήματα και αν βρω lm620s χωρίς σκιές, παίρνω την lg και αν μου πουν καμιά χαζομάρα πάλι, έφυγα για το service με φλασάκι και τηλεόραση.
και καλά θα κάνεις,τι επεξεργαστή εχει η σειρά μας(πυρήνες και mhz);

Έκανα χθες δοκιμές σε 32άρες και 42άρες lm620s διαφόρων καταστημάτων και η σκιά εμφανιζόταν σε όλες. Αξίζει να αναφέρω ότι η lm615s και η οποία είναι χειρότερο-φθηνότερο μοντέλο δεν είχε αυτό το πρόβλημα, όπως και καμία άλλη τηλεόραση άλλου κατασκευαστή που δοκίμασα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για απαράδεκτο πρόβλημα, ειδικά όταν μιλάμε για το καλύτερο μοντέλο της lg στις 32 ίντσες.

Πάντως εδώ στο φόρουμ παρατηρώ μια "αδιαφορία" για το πρόβλημα και μόλις ένα άτομο μου ζήτησε το βίντεο για την δοκιμή.

jote για τον επεξεργαστή το μόνο που βρήκα από το παρακάτω site είναι ότι έχει έναν μονοπύρηνο:

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-2012-tv-range-lcd-led-ccfl-plasma-n23337.html

Έκανα χθες δοκιμές σε 32άρες και 42άρες lm620s διαφόρων καταστημάτων και η σκιά εμφανιζόταν σε όλες. Αξίζει να αναφέρω ότι η lm615s και η οποία είναι χειρότερο-φθηνότερο μοντέλο δεν είχε αυτό το πρόβλημα, όπως και καμία άλλη τηλεόραση άλλου κατασκευαστή που δοκίμασα. Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για απαράδεκτο πρόβλημα, ειδικά όταν μιλάμε για το καλύτερο μοντέλο της lg στις 32 ίντσες.

Πάντως εδώ στο φόρουμ παρατηρώ μια "αδιαφορία" για το πρόβλημα και μόλις ένα άτομο μου ζήτησε το βίντεο για την δοκιμή.

jote για τον επεξεργαστή το μόνο που βρήκα από το παρακάτω site είναι ότι έχει έναν μονοπύρηνο:

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-2012-tv-range-lcd-led-ccfl-plasma-n23337.html

η διαφορα της 615 με την 620 ειναι τα ΗΖ, ετσι δεν ειναι? αν εχω αντιληφθει σωστα την λειτουργια των τηλεορασεων,το μονο που μπορω να υποθεσω, ειναι οτι η σκια χανεται στα καρε που λειπουν. επειδη δεν εχω δει το βιντεο που λες, η σκια μενει πισω απο την μπαλα ή βρισκεται συνεχεια στο περιγραμμα της?

η διαφορα της 615 με την 620 ειναι τα ΗΖ, ετσι δεν ειναι? αν εχω αντιληφθει σωστα την λειτουργια των τηλεορασεων,το μονο που μπορω να υποθεσω, ειναι οτι η σκια χανεται στα καρε που λειπουν. επειδη δεν εχω δει το βιντεο που λες, η σκια μενει πισω απο την μπαλα ή βρισκεται συνεχεια στο περιγραμμα της?

Δεν ξέρω αν έχουν διαφορά στα Hz γιατί τα 400 και 200 που λένε δεν είναι πραγματικά! Και η lm760 είναι ακόμα περισσότερα Hz αλλά δεν αφήνει σκιά. Η σκιά ακολουθεί την μπάλα συνήθως όταν η μπαλά κινείται γρήγορα και μετά η σκιά εξαφανίζεται.

Αν πρόκειται για προβληματικό μοντέλο μπορείς να τους ζητήσεις αντικατάσταση έστω και με κάποιο άλλης σειράς;

το βιντεο μπορω καπου να το βρω ή μπορεις καπως να μου το στειλεις?

Last edited:
καλησπερα ηθελα τη βοηθεια σας σε επιλογη tv

inch 42
λεπτο πλαισιο γυρω επιθυμητο με συνολικο πλατος tv 95-98cm (οσο η παλια 37αρα μου που ειχε μπολικο πλαισιο γυρω γυρω)
3d passive αδιαπραγματευτο
smart features δε με νοιαζουν αφου θα ειναι συνδεμενη στο pc, θελω ενα καλο 2d, 3d panel και τιποτα παραπανω
τιμη 500-700 max
φυσικα η βασικη της χρηση ειναι το 2d που θελω να ειναι καλη οσο η παλια μου lg 37lh5000

η προφανης λυση ειναι η LG LM620S
τι αλλο εχετε να προτεινετε, πλεον και αλλες εταιριες παιζουν σε passive? με ενδιαφερει αυστηρα και μονο το πανελ και η ποιοτητα εικονας του σε 2d 3d και το narrow bezel
τα αλλα δε με νοιαζουν τοσο
ααααα ξεχασα ενω ειναι συνδεμενη με dvi or hdmi στο pc kai εχω windows δε θα με χαλουσε να εχω σε παραθυρο digital tv (pip). Η παλια lg μου δε το χε ετσι εχω tvtunner στο pc. ok ζω και χωρις το pip

Last edited:
Καλησπέρα! Είμαι κάτοχος της τηλεόρασης LG 42LM620s (για δεύτερη φορά)… Θα καταλάβετε τι εννοώ αναλύοντας παρακάτω….

Ξεκινάμε….

Αγοράζω την τηλεόραση από τα Public στο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο Αττικής 650 στις 07/07/2012 και την εγκαθιστώ σε επιτοίχια βάση στις 09/07/2012, όπου δούλεψε απροβλημάτιστα.

Την επόμενη μέρα άρχισαν τα προβλήματα… Εκεί που έβλεπα ψηφιακά κανάλια ο ήχος χανόταν από μόνος του, άλλαζα input και έβαζα Nova τα ίδια. Να αναφέρω σε αυτό το σημείο ότι η αλλαγή από κεραία σε HDMI (Nova) καθυστερούσε υπερβολικά πολύ και μερικές φορές κολλούσε όλη η τηλεόραση, με αποτέλεσμα την απενεργοποίηση της με τα χίλια ζόρια.

Το ίδιο συνέβαινε και από Nova (HDMI) → Κεραία , Κεραία → Xbox 360 (HDMI) κ.λ.π… Σε όλους τους συνδυασμούς το ίδιο θέμα, ακόμα και από ένα ψηφιακό κανάλι στο άλλο!

Αφού απενεργοποιούσα την τηλεόραση και την ξανάναβα όλα έπαιζαν ρολόι…. Μέχρι που επαναλαμβανόταν το ίδιο πρόβλημα (όχι συχνά αλλά υπήρχε). Επίσης κάποιες άλλες φορές έβγαινε από τα ηχεία ένας εκκωφαντικός θόρυβος υψηλής συχνότητας.

Την τέσταρα για τις επόμενες δύο μέρες έτσι… Τα ίδια! Επικοινωνώ με LG και μου λένε αποσυνδέστε το Ethernet… Δεν το έκανα γιατί λέω τι παπατζιλίκια μου λένε!!! :argue:

Λέω ας της κάνω Firmware Update στο 03.03.57 από 03.03.16 (νομίζω) που την παρέλαβα… Την τεστάρω τα ίδια!

Επικοινωνώ με Public και αιτούμε αντικατάσταση τηλεόρασης το οποίο γίνεται δεκτό.

Έρχεται η καινούργια LG 42LM620s στις 16/07/2012 με Firmware 03.03.18 και χτες 20/7/2012 διαπιστώνω το ίδιο πρόβλημα.

Σας παρακαλώ πολύ… βοηθήστε με! Κάνω κάτι λάθος; Προφανώς και θα ξαναζητήσω αντικατάσταση τηλεόρασης και αν όχι την ίδια, κάποιο άλλο μοντέλο ή εταιρία… Samsung θα είναι αυτή; Panasonic; Δεν ξέρω…

Για την Samsung UE40ES6100 τι γνώμη έχετε; Προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Θα με ενδιέφερε η τηλεόραση να περιέχει τα 3D γυαλιά και κατά προτίμηση Passive.

Last edited:
Ανεπίτρεπτο για μία εταιρία με τέτοιες τεχνολογίες. Τραγικά απαράδεκτη! Λέω θα αγόρασα ελαττωματικό προϊόν... Αλλά και η δεύτερη το ίδιο πρόβλημα; Μου φαίνεται όλη η παρτίδα είναι ελαττωματική!

Θα επικοινωνήσω σήμερα με LG και Public και θα σας ενημερώσω!

inch 42
λεπτο πλαισιο γυρω επιθυμητο με συνολικο πλατος tv 95-98cm (οσο η παλια 37αρα μου που ειχε μπολικο πλαισιο γυρω γυρω)
3d passive αδιαπραγματευτο
smart features δε με νοιαζουν αφου θα ειναι συνδεμενη στο pc, θελω ενα καλο 2d, 3d panel και τιποτα παραπανω
τιμη 500-700 max
φυσικα η βασικη της χρηση ειναι το 2d που θελω να ειναι καλη οσο η παλια μου lg 37lh4000

τι αλλο εχετε να προτεινετε, πλεον και αλλες εταιριες παιζουν σε passive? με ενδιαφερει αυστηρα και μονο το πανελ και η ποιοτητα εικονας του σε 2d 3d και το narrow bezel
τα αλλα δε με νοιαζουν τοσο
ααααα ξεχασα ενω ειναι συνδεμενη με dvi or hdmi στο pc kai εχω windows δε θα με χαλουσε να εχω σε παραθυρο digital tv (pip). Η παλια lg μου δε το χε ετσι εχω tvtunner στο pc. ok ζω και χωρις το pip

inch 42, 3d passive αδιαπραγματευτο
smart features δε με νοιαζουν, θελω ενα καλο 2d, 3d panel και τιποτα παραπανω
τιμη 700 max
φυσικα η βασικη της χρηση ειναι το 2d που θελω να ειναι καλη οσο η παλια μου lg 42LG6100

τι αλλο εχετε να προτεινετε, πλεον και αλλες εταιριες παιζουν σε passive? με ενδιαφερει αυστηρα και μονο το πανελ και η ποιοτητα εικονας του σε 2d 3d και το narrow bezel, τα αλλα δε με νοιαζουν τοσο

και εμένα θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο. Κάποια γνώμη?

δεν νομιζω να υπαχουν σε παθητικό 3d και με τοσο καλη εικονα σε τετοια τιμη αλλες,για πρόληψη ο κοτσοβολος μπορει να την παει στο καταστημα που θες,να τη δεις και μετα να την αγορασεις

Τσέκαρε τις εντυπώσεις μου από την ET5 Panasonic στα reviews. Για τα ίδια έψαχνα και κατέληξα σε αυτή.

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τσέκαρε τις εντυπώσεις μου από την ET5 Panasonic στα reviews. Για τα ίδια έψαχνα και κατέληξα σε αυτή.

Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει και μια διαφορά 150Ε που δεν την λες και μικρή...

Όσον αφορά τον ήχο μου έκανε και μένα κάτι εντελώς κουλό στην 32LM620s αλλά ευτυχώς βρέθηκε λύση σχετικά εύκολα και την παραθέτω αν τύχει σε κάποιον άλλο...

Σε ταινίες 3D από usb ο ήχος έβγαινε αλλοιωμένος με παράσιτα. Στην αρχή θεώρησα ότι έφταιγε η ταινία αλλά μου έκανε το ίδιο και στην επόμενη 3d. Το επόμενο που δοκίμασα είναι να βάλω το τελευταίο fw αλλά τα ίδια. Μετά σκέφτηκα τα δύσκολα που δεν είναι άλλο από HW πρόβλημα. Πήγα στις ρυθμίσεις και άλλαξα το audio output να βγαίνει στα ηχεία της τηλεόρασης. Ως δια μαγείας έφτιαξε.... λέω κάποιο πρόβλημα με τα ηχεία ή την έξοδο αλλά πως γίνεται να παίζουν σε κάποια και να μην παίζουν σε άλλα. Βάζω την επόμενη 3D ταινία και ξανά το ίδιο πρόβλημα αυτή την φορά με τα ηχεία της TV. Με το που αλλάζω την έξοδο στα εξωτερικά ηχεία ο ήχος επανέρχεται!!!

Για κάποιο λόγο θέλει refresh εναλλαγή στην έξοδο του ήχου και το πρόβλημα διορθώνεται. Προφανώς θεωρώ ότι είναι θέμα λογισμικού. Περιμένω να δω αν διορθωθεί σε κάποιο από τα επόμενα fw.

Βασικα η ΕΤ5 συγκρινεται πιο πολυ με την 670s, οποτε αναλογικα οι τιμες δεν αποκλινουν. Εγω ημουν αναμεσα σε 620 και 670 αλλα τελικα κατεληξα στην ΕΤ5.

αν ειναι ξεκαθαρα καλυτερη της lg 620s χαλαλι τα λεφτα
και το 3d και το 2d της ειναι ορατααααα καλυτερο?
passive και αυτη?
καπου που υστερει η et5 σε σχεση με την 620s ?