LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περασα απο πλαισιο.Ειχαν σε 47'' και την 615 και την 620.Η 620 ηταν τοσο μουντα ρυθμισμενη που και να στην χαριζαν δεν την επαιρνες,την 615 την ειχαν τερμα αψογα ρυθμισμενη και λυσαξαν με καθε τροπο να μου πουλησουν αυτη αντι για την 620,την οποια δεν ειχαν στις 55'' που θελω(μονο εκθεσιακο κομματι),ενω την 615 την ειχαν.

Ειναι τοσο σημαντικο η smart tv,απο την στιγμη που ετσι κ αλλιως την τιβι θα την συνδεσω με htpc?Το smart tv αντικαθιστα επαξια εναν browser,skype?Messenger εχει(πχ windows live)?
Διοτι αν εχω browser,skype,messenger,δεν θα χρειαζεται να ανοιγω το pc για αυτη την χρηση.Πεταω πανω και ενα ασυρματο ποντικι/πληκτρολογιο και καθαρισα?

Αν καποιος χρηστης μπορει να μου απαντησει για το smart tv καθως και αν υπαρχει ουσιαστικη διαφορα στην πραξη αναμεσα στα 200hz της 615 και στα 400hz της 620,θα του ημουν ευγνωμων,θελω να την αγορασω αμεσα..

Στα 50 Hz πραγματικά ειναι και η 615 και η 620 και η 660...

The LM615T (LM615S in some countries) is an LG Cinema 3D series TV with passive 3D support, Edge LED backlighting and a relatively modest price tag. It has a 200 Hz mode (actual screen refresh rate 50 Hz), as well as DLNA and USB connectivity for access to multimedia files.

http://www.digitalversus.com/tv-television/lg-42lm615t-p14128/test.html

To ίδιο αναφέρεται και στα τέστ εδώ...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42lm620t-47lm620t-201207091900.htm
http://www.hdtvtest.co.uk/news/lg-42lm660t-47lm660t-201209092182.htm

Έχει ειπωθεί τόσες φορές που νομίζα ότι το γνωρίζατε όλοι.

Και η 670 στα 50 Hz είναι πραγματικά. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ http://reviews.cnet.com/flat-panel-tvs/lg-47lm6700/4505-6482_7-35118096.html για τα πραγματικά Hz. Αφορά τα αντίστοιχα μοντέλα που κυκλοφορούν στην Αμερική

"The main difference between this LG LM6700 and the step-up LM7600 series is refresh rate: 120Hz on the 6700 and 240Hz on the 7600 (the latter also gets a dual-core processor). According to LG, the LM6700 uses a 60Hz panel with a scanning backlight for what the company calls "Black Dimension Insertion" and claims is a 120Hz effect. The LM7600 has a 120Hz panel, which combined with a scanning backlight equals, per LG, 240Hz."

Επομένως τα 400 Hz MCI που ανακοινώνει η LG αντιστοιχούν σε 50 Hz πάνελ και τα 800 Hz MCI σε 100 Hz πάνελ

ε τι λυσατε τοτε αν ολες εως 1000 ευρω (670) ειναι 50 πραγματικα Hz?
στις 42αρες αναφερομαι

εγω παντως στη 42lm620s που χρησιμοποιω ως οθονη pc και τη πηρα παμφθηνα δε με ενοχλησε στο παραμικρο τα 50Hz, αν δεχτουμε οτι ειναι 50
γιατι κανετε τετοιο θεμα? ρωταω γιατι δε ξερω και θελω να μαθω τι χανω επιτελους που εχω μια mci 400, και συμφωνα με τα λεγομενα σας 50hz πραγματικα
πηρα τη 42lm620s 555 ευρω και θα πρεπε να δωσω για τη 42lm760s 1300 ευρω για να ξεκολησω απο τα 50Hz και να παω στα 100Hz?

Last edited:
Για χρήση ως οθόνη PC και gaming δεν παίζει κανένα λόγο που είναι 50 Hz. Τα προβλήματα φαίνονται στην γρήγορη κίνηση πχ. ποδόσφαιρο.

Και στο κάτω κάτω ας γνωρίζει ο κάθε αγοράστης ότι τα 400/600/800/2000 Hz σε όλες τις τηλεοράσεις είναι "μαϊμού" (το μέγιστο ειναι 200 Hz) και ας κάνει τις επιλογές του.

γιατι τα εχετε θεοποιησει τοσο? απο την αρχη που ειχα πει με αρχισατε με τα 50Hz και πως θα ζησω με τα 50hz

καλυτερη επιλογη δεν εχω κανει
και σιγουρα δε θα δινα 750ευρω παραπανω για να μεταπηδησω στα 100hz και οποιος πει οτι αξιζει να το κανα θα ναι παραλογος

yperion λες 2 αντικρουωμενα πραγματα, για gaming δε παιζει κανενα λογο vs τα προβληματα φαινονται στη γρηγορη κινηση
τι θες να πεις οτι το gaming δεν εχει γρηγορη κινηση?

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/27385-100Hz-Motion-Blur-Response-Time

Επιγραμματικά τα συστήματα παρεμβολής (motion interpolation) αυξάνουν το display (γνωστό και ως input/output) lag και κάνουν την τηλεόραση λιγότερο "αντιδραστική". Επίσης εισάγουν λάθη στους υπολογισμούς νέων καρέ (γνωστά ως τεχνουργήματα/artifacts).

Σε ποδόσφαιρο όμως μειώνουν την θολούρα (motion blur) που εμφανίζεται σε κινούμενα αντικείμενα.

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συμφωνο απόλυτα με τον yperion η διαφορα ανάμεσα στις 2 55αρες lg lm670s και Samsung 55d8000 που έχω είναι τεράστια όσον αφορά την κίνηση και ειδικά στο ποδόσφαιρο υπέρ της Samsung.

η 670 δεν ειναι 50 ελεος ,,, το βλεπεις αν εχεις ματια γιατι η διαφορα απο 50 σε 100 και σε 200 ειναι απολυτα εμφανης...
οποτε τι να πω ...

εχω και την 670 και την 620 και ειναι και οι δυο 50hz.Μουφα τα mci παιδια ειναι ενα τρικ τις LG για να προσελκιση πελατες.Καταρχην αν μπειτε στην σελιδα της lg στο συγκεκριμενο site της 670 και 620 θα δειτε οτι λεει MCI HZ αν παρεις τηλ στην lg θα σου πουν πως εχουν καταργηθει τα HZ και οτι λεγονται mci πλεον.Προς τι τοτε τα HZ στης κεντρικες σελιδες τον συγκεκριμενων μοντελων.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ .Σου λεει οποιος παρει ας προσεχε.
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-47LM670S.jsp
http://www.lg.com/gr/tv-audio-video/television/LG-3d-tv-47LM620S.jsp

μα πως το βγαζετε 50 πειτε μου???
εχω μια σονυ που ειναι 100 και η 670 εχει πιο ομαλη κινηση...αρα πως στο καλο το βγαζετε 50???
εξηγηστε μου γιατι θα τρελαθω...

Πάντως τα παιδιά με τα μπλουζάκια της lg που είναι στα διάφορα καταστήματα λένε ότι η τηλεόραση είναι 100hz πραγματικά(ένας από τους λόγους που την αγόρασα ήταν και αυτός). Λέτε να λένε τόσο μεγάλα ψέματα; γιατί αν είναι έτσι τότε να την πάω πίσω και να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου για παραπληροφόρηση και πώληση προιόντος με χειρότερες προδιαγραφές! χώρια το πρόβλημα με την σκιά που ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη με την lg.

μα φιλε η διαφορα απο 100 σε 50 ειναι εμφανης και επιμενω οτι τουλαχιστον η 670 ειναι 100, τουλαχιστον.

Kαι η 670s αν δεν κάνω λάθος το ίδιο πάνελ με την 620s έχει. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω γιατί και οι δύο έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την μαύρη σκιά ενώ και οι δύο έχουν μονοπύρηνο επεξεργαστή. Πάντως η 615s που είναι κατώτερο μοντέλο και 50hz δεν αφήνει σκιές!

Last edited:
παιδια για να το κλεισουμε το θεμα τον 100 η 50 hz.Ειμαι 1000% σιγουρος οτι ειναι 50 hz και τα 2 μοντελα 620 και 670 οπου στην 670 αλλαζει μονο ο τοπικος ελεγχος και ο σχεδιασμος εξωτερικα τα πανελ ειναι τα ιδια σε ολοι την σειρα 6.Ισως τεχνολογικα να ειναι καλυτερο το πανελ σε σχεση μα παλαιοτερα μοντελα για αυτο παιζει και καλυτερα αλλα....... ΤΑ MCI ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΗΣ LG KAI ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ ................

Last edited:
Εγώ χωρίς να είμαι τεχνικόςή ειδήμων νομίζω ότι η 670 είναι 100 hz. Ειδάλλως δεν θα είχε νόημα η παρουσία του trumotion για παρεμβολή καρέ. Ότι τα MCI hz είναι μαϊμού και παραπλανητικά πάντως είναι γεγονός!
Αυτά, νομίζω ξέφυγε το θέμα που αφορά την lm620s (που είναι σίγουρα 50hz) και όχι την 670!

Εγώ χωρίς να είμαι τεχνικόςή ειδήμων νομίζω ότι η 670 είναι 100 hz. Ειδάλλως δεν θα είχε νόημα η παρουσία του trumotion για παρεμβολή καρέ. Ότι τα MCI hz είναι μαϊμού και παραπλανητικά πάντως είναι γεγονός!
Αυτά, νομίζω ξέφυγε το θέμα που αφορά την lm620s (που είναι σίγουρα 50hz) και όχι την 670!

Αφού λένε ότι η 670 έχει το ίδιο πάνελ με την 620 πως τις διαχωρίζεις; τα mci είναι γνωστό σε όλους ότι είναι μούφα όπως και τα mcr της samsung.

Πάντως διαφωνώ με τον jonakisss ότι όλη η σειρά 6 είναι η ίδια για τον λόγο που περιγράφω παραπάνω με το πρόβλημα της σκιάς που δεν το έχει η 615.

παρτε το λογικα.υπαρχει περιπτωση για καθε κωδικο πχ 611,615,620,660,670,και δεν ξερω και γω ποσους ακομα και σε ποιες χωρες με μικρο αλλαγες τυπου s,se,v,t, να εχει διαφορετικο πανελ??????????? εεεεε μην τρελαθουμε κιολας.

βρηκατε ασχολια, αντε γεμιστε σελιδες επι σελιδων μαλωνοντας και γραφοντας ποσα hz νομιζετε οτι ειναι η καθεμια...
τα τεστ αν ειναι εγγυρα, λενε 50, ο καθενας λεει το μακρυ του και το κοντο του
εγω λεω οτι δε με ενδιαφερει και οτι η 42lm620s καλυπτει τις αναγκες και ας ειναι και 5hz :)

ισως αυτο ακριβως να εκφραζουν τα mci, το οτι ενω ειναι 50 δεν αποδιδει για 50 αλλα για παραπανω, αυτο που λετε οτι ααα ορικιζομαι ειναι παραπανω κτλ κτλ
εγω τα εχω ολα disabled (ως οθονη pc) και ναι ζω και με 50hz, πειτε με τρελο αλλα η τιβι μου με τα 50Hz της μου αρεσει

Για χρήση ως οθόνη PC δεν χρειάζονται παραπάνω.

Στο ποδόσφαιρο που χρειάζονται δεν υπάρχουν όμως. Και μιλάμε για τηλεόραση αρκετά ακριβή (ή 42" έχει 700 ευρώ).

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα η συζήτηση. Απλώς να ξέρει ο καθένας τι αγοράζει και να ξέρει ότι αποδίδει 50 άλογα και όχι 400 πόνυ.