LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το πιο βασικό/σημαντικό είναι να είσαι ευχαριστημένος με την TV που έχεις για τη χρήση για την οποία την αγόρασες.
Το πόσα Hz είναι πραγματικά μία TV είναι καλό να το ξέρει ο καταναλωτής από την αρχή μιας & αυτά που αναγράφει ο κατασκευαστής
ή σου λέει ο πωλητής στο κατάστημα, συχνά είναι παραπλανητικά.
Εμένα πάντως αυτό μου έχει μείνει από την όλη συζήτηση για τα Ηz, είναι να κάνω έρευνα πριν την αγορά τηλεόρασης & εδώ έρχεται
να βοηθήσει το avclub.

και ακομα και 50 hz να ειναι μη ξεχνατε οτι ειναι μια τηλεοραση με
στενο bezel, οχι μηδενικο
usb ethernet wifi ready
IPS
smart
3d passive
satelite
γενικα πληρης απο features

οποτε δε πληρωσατε τα 100hz της που τελικα ηταν 50hz
πληρωσατε ολα τα αλλα

και αν πετυχατε και καλη προσφορα τη πηρατε 555 με 12 ατοκες δοσεις οποτε μη γκρινιαζετε οτι πληρωσατε 100hz και πηρατε 50
Πληρωσατε ενα καρο πραγματα

Αν τη πηρατε 900 τοτε γκρινιαξτε οσο θελετε :P

Last edited:
Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για χρήση ως οθόνη PC δεν χρειάζονται παραπάνω.

Στο ποδόσφαιρο που χρειάζονται δεν υπάρχουν όμως. Και μιλάμε για τηλεόραση αρκετά ακριβή (ή 42" έχει 700 ευρώ).

Τέλος πάντων δεν έχει νόημα η συζήτηση. Απλώς να ξέρει ο καθένας τι αγοράζει και να ξέρει ότι αποδίδει 50 άλογα και όχι 400 πόνυ.

710 πήρα την 47άρα...

Επειδη ψαχνω αυτες τις μερες...Μου ειπανε οτι η 620 αντικαθισταται απο την 640 η οποια μολις βγηκε.Ισχυει κατι τετοιο?Η 640 το μονο παραπανω που εχει απο την 620 ειναι το wifi και λεπτοτερο πλαισιο(το γυρω γυρω απο την οθονη ετσι δεν λεγεται?τεσπα..)

Ειστε τοσοι κατοχοι...Ενας καλος χριστιανος( η και αθεος η οτιδηποτε) να με συμβουλευσει?Ενδιαφερομαι για την 55αρα...Η διαφορα στα λεφτα αναμεσα στην 615 και στην 620 απο εκει που θελω να την παρω ειναι κανα 200 ευρω.Και στην πραξη η διαφορα ειναι το smart tv.Κανει κατι ουσιαστικο ή μετα το πρωτο διωρο δεν ξαναασχοληθηκατε ποτε?Και τελος,εχει κανεις αποψη για την διαφορα στην εικονα?Καποιο παλικαρι σε προηγουμενο ποσταρισμα ειπε οτι και η 620 και η 670 αφηνουν ιχνη πχ στην μπαλα ενω η 615 οχι...

Η 640 ειναι νέο μοντέλο. Η διαφορά της με την 620 είναι ότι είναι τεχνολογίας LEDPlus που σημαίνει ότι διαθέτει λειτουργία Local Dimming

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μπορείς να δεις εδώ http://www.3d-zone.ru/2802_lg-55lm640.htm

Επειδή είναι νέο μοντέλο δεν υπάρχουν ακόμα reviews.

Η 42lm640s με wifi & στενο πλαισιο στα 750 ευρω εχει λογικη διαφορα απο τη 620 οποτε ναι γιατι οχι αποτελει ενα ωραιο πληρες ομορφο μοντελο
Αν θα δινα 200 ευρω πανω απο τα λεφτα που εδωσα στην 620s? για να παρω την 640s?
wifi βαζεις στη δικη μας με 30 ευρω
Local Dimming λετε εχει δε ξερω τι κανει
στενο πλαισιο ναι ωραιο ειναι

εμενα το μονο που με ενοχλει στην 620 ειναι το πολυ γιαλιστερο ανακλαστικο πανελ της
ειναι σχεδον καθρευτης και βλεπω τον εαυτο μου οταν η οθονη διχνει κατι μαυρο που ειναι κατι που συμβαινει συχνα οταν την εχεις ως οθονη pc πχ σε αυτο εδω το forum
γιατι τις κανουν τοσο γιαλιστερες? διπλα εχω μια παλια οθονη που ειναι ματ και τη προτιμω

Καλησπερα παιδια.
Εχω ενα προβλημα και μια απορια ταυτοχρονα.
Αγορασα πριν ενα μηνα τελικα την 42LM620S αφου γινοταν χαμος και δεν την εβρισκα πουθενα.
Ολα καλα και ωραια μεχρι που μου ηρθε στο μυαλο μου η ιδεα να τρεξω το skype να δω πως ειναι κλπ.
Πατωντας λοιπον την εφαρμογη ζητησε να κανει αναβαθμιση απο την εκδοση 3 κατι που ειχε στην τελευταια εκδοση η οποια ειναι η 04.01.63.

Εδω ερχετε λοιπον το προβλημα και η απορια.
Μετα την αναβαθμιση λοιπον οσες ταινιες 3D δοκιμασα που εχω κατεβασμενες απο το ιντερνετ μου παρουσιαζουν προβλημα, ενω πριν επαιζαν κανονικα.
Το προβλημα που κανει ειναι να αλλαζει το βαθος ή την γωνια του 3D καθε τρεις και λιγο απο το 0 στο 20 και αναποδα.
Αυτο το κανει σε ολη την διαρκεια τις ταινιας. Δεν εχω καταλαβει τελικα τι απο τα 2 αλλαζει, δηλαδη το βαθος ή την γωνια.
Μιλησα με την LG και ηρθαν και την πηραν για ελεγχο. Την εφεραν μετα απο 2 μερες και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα και ισως φταινε οι ταινιες που δοκιμαζω.
Να σημειωσω και να κλεισω οτι οι ταινιες αυτες (παλιες και ποιο νεες προ 3 ημερων) επαιζαν κανονικα πριν την αναβαθμιση. Αυτο το ειπα και στους τεχνικους και μου ειπαν οτι επειδη ειναι παρανομο υλικο μπορει να κλειδωσαν τα codecs και κατι τετοιες βλακειες.
Ποσο σχετικο μπορει να ειναι κατι τετοιο και τι μπορει να φταιει?
Εχει αντιμετοπισει καποιος αλλος αυτο το προβλημα και αν ναι ή οχι, υπαρχει λύση?

Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα με το τοσο μεγαλο μηνυμα.

Last edited:
Εχεις την δυνατότητα να κάνεις Factory Default τα settings και να αρχίσεις το Setup από την αρχή ?
Καμμιά φορά μετά από αναβάθμιση λογισμικού και είδικά Firmware που αναβαθμίζει και τον Boot Loader, καλό είναι να γυρίζουμε σε Default Settings...

Εχω την δυνατοτητα και το εκανα 2 φορες.
Οπως αναφερω και ποιο πριν στο σχολιο μου την τηλεοραση την πηρε και η LG στο service και δεν βρηκε τιποτα. Εκανε και αυτη παλι default settings εννοειται αλλα εγω αξακολουθω να εχω το ιδιο προβλημα.
Σε ευχαριστω παντως για την απαντηση.
Καποιος αλλος βρε παιδια που να ξερει ή να εχει ακουσει κατι ή να το εχει αντιμετοπισει και να το ελυσε???
Μηπως ειναι προβλημα του τελευταιου Firmware?

μονο προβληματα φερνουν τα firmware και τιποτα αλλο.

στα τελευταια 3 firmware αν το καταλαβατε στην εφαρμογη youtube δεν παιζει τα official video και παει στο επομενο.

Last edited by a moderator:
γεια σας.. γραφτηκα σημερα κ σας ευχαριστω προκαταβολικα για ολες τις πληροφοριες που θα μου δωσετε κ θα με βοηθησουν στο παρακατω διλλημα: σκεφτομαι να αγορασω μια τηλεοραση κ ειμαι αναμεσα σε δυο μοντελα την samsung UE6710ES ή την LG 42LM640S ο χωρος ειναι περιορισμενος γι αυτο ψαχνω 40'' η το πολυ 42'' ποια λοιπον κατα την γνωμη σας υπερτερει? κ γενικα αναμεσα σε SAMSUNG Η LG ποια ειναι καλυτερη? εχω δει LG 3d και δεν ξετρελαθηκα.. SAMSUNG δεν εχω δει.. βρισκομαι απο επαρχια κ ειναι δυσκολο να τισ δω απο κοντα αυτες της Τv συγνωμη αν σας κουρασα κ αναμενω την απαντηση σας..

καλησπερα παιδια! ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω την τηλεοραση με τοον υπολογιστη ωστε να εκμεταλλευτω οσο πιο πολυ μπορω τις δυνατοτητες smartshare της τηλεορασης? προφανως εχω το απαραιτητο στικακι αλλα θελω να μπορω να ελεγχω τα αρχεια του υπολογιστη μεσω της τηλεορασης! ευχαριστω πολυ!

καλησπερα παιδια! ξερει κανεις πως μπορω να συνδεσω την τηλεοραση με τοον υπολογιστη ωστε να εκμεταλλευτω οσο πιο πολυ μπορω τις δυνατοτητες smartshare της τηλεορασης? προφανως εχω το απαραιτητο στικακι αλλα θελω να μπορω να ελεγχω τα αρχεια του υπολογιστη μεσω της τηλεορασης! ευχαριστω πολυ!

να τα βλεπεις γινετε.να τα ελεγχεις δεν γινετε.

δεκτο.....αλλα και παλι πως κανω τον "συγχρονισμο"?

Ανοιγεις την tv και αφου συνδεθεις στο δικτυο σου πας στον υπολογιστη σου πατας Κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης πας στο modem η το σπιτακι που εμφανιζει στα win 7 και βλεπεις την tv.Δεξι κλικ εγκατασταση και εισαι ετοιμος.Στον υπολογιστη πρεπει να ειναι ολα στo/α Κοινόχρηστες εικονες η κοινοχρηστα video.

Για το προβλημα μου δεν εχεις κανεις γνωμη και ιδεα ή λυση τι μπορει να φταιει και τι μπορω να δοκιμασω?

Καλησπερα παιδια.
Εχω ενα προβλημα και μια απορια ταυτοχρονα.
Αγορασα πριν ενα μηνα τελικα την 42LM620S αφου γινοταν χαμος και δεν την εβρισκα πουθενα.
Ολα καλα και ωραια μεχρι που μου ηρθε στο μυαλο μου η ιδεα να τρεξω το skype να δω πως ειναι κλπ.
Πατωντας λοιπον την εφαρμογη ζητησε να κανει αναβαθμιση απο την εκδοση 3 κατι που ειχε στην τελευταια εκδοση η οποια ειναι η 04.01.63.

Εδω ερχετε λοιπον το προβλημα και η απορια.
Μετα την αναβαθμιση λοιπον οσες ταινιες 3D δοκιμασα που εχω κατεβασμενες απο το ιντερνετ μου παρουσιαζουν προβλημα, ενω πριν επαιζαν κανονικα.
Το προβλημα που κανει ειναι να αλλαζει το βαθος ή την γωνια του 3D καθε τρεις και λιγο απο το 0 στο 20 και αναποδα.
Αυτο το κανει σε ολη την διαρκεια τις ταινιας. Δεν εχω καταλαβει τελικα τι απο τα 2 αλλαζει, δηλαδη το βαθος ή την γωνια.
Μιλησα με την LG και ηρθαν και την πηραν για ελεγχο. Την εφεραν μετα απο 2 μερες και μου ειπαν οτι δεν εχει κανενα προβλημα και ισως φταινε οι ταινιες που δοκιμαζω.
Να σημειωσω και να κλεισω οτι οι ταινιες αυτες (παλιες και ποιο νεες προ 3 ημερων) επαιζαν κανονικα πριν την αναβαθμιση. Αυτο το ειπα και στους τεχνικους και μου ειπαν οτι επειδη ειναι παρανομο υλικο μπορει να κλειδωσαν τα codecs και κατι τετοιες βλακειες.
Ποσο σχετικο μπορει να ειναι κατι τετοιο και τι μπορει να φταιει?
Εχει αντιμετοπισει καποιος αλλος αυτο το προβλημα και αν ναι ή οχι, υπαρχει λύση?

Ευχαριστω και συγνωμη αν κουρασα με το τοσο μεγαλο μηνυμα.

εχεις pm..................

Γειας σας είμαι καινούργιος στο forum θα ήθελα να αναφέρω την ιστορία μου με την απαράδεκτη lg .Αγορασα στις 23-8-2012 το μοντέλο lm 620s την 47 αφού διαγνωστηκε πρόβλημα με λέκε στην οθόνη μου την αλλάξαν .Αφου λοιπόν μου έφεραν την καινούργια παρατηρώ το λεγόμενο dse banding αυτό ήταν έντονο στο mission impossible 4 ghost protocol στην σκηνή με την άμμο θύελλα ,αφού λοιπόν τους καλώ έρχονται από το. Απαράδεκτο σέρβις μανωλοπουλος και περνούν την τηλεόραση ,αφού την έλεγαν δεν διαπιστώνουν πρόβλημα,την φέρνουν πίσω όμως εγώ δεν την δέχομαι ,πηγαίνω στο σέρβις βάζω το βίντεο κι στο YouTube με την σκηνή με την άμμο θύελλα και βλέπουν το πρόβλημα,μου λένε τα τρέλα τους ξέρετε ,δεν είναι πρόβλημα φτάσει το βίντεο κι και τέτοια τέλος πάντων για να μην πολύ λόγω η τηλεόραση είναι ακόμα στο απαράδεκτο σέρβις και η περιμένω την Δευτέρα επίσημη απάντηση από την lg η οποία από ότι μου άφησαν να εννοησω θα είναι αρνητική τι μπορώ να κάνω η τηλεόραση έχει το πρόβλημα και αυτοί κάνουν το κορόιδο,να πω επίσης ότι αν βάλλεται στο YouTube lm620s dse banding θα δείτε το βίντεο από Γερμανό χρήστη που έχει το ίδιο πρόβλημα με την δικιά μου τηλεόραση.