LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορείς να δεις ημερομηνια παραγωγής; Στο www.skroutz.gr/s/449057/LG-42LM620S.html στις αξιολογήσεις των χρηστών για την 620 υπάρχει μια επισήμανση από έναν κάτοχο να "προτιμήσετε μοντέλο παραγωγής Ιουνίου και μετά γιατί η πρώτη σειρά παραγωγής είχε θέματα." Πάντως και εδώ στο avclub έχουν αναφερθεί προβλήματα με σκιές.

Μπορείς να δεις ημερομηνια παραγωγής; Στο www.skroutz.gr/s/449057/LG-42LM620S.html στις αξιολογήσεις των χρηστών για την 620 υπάρχει μια επισήμανση από έναν κάτοχο να "προτιμήσετε μοντέλο παραγωγής Ιουνίου και μετά γιατί η πρώτη σειρά παραγωγής είχε θέματα." Πάντως και εδώ στο avclub έχουν αναφερθεί προβλήματα με σκιές.
Νομιζω οτι απο πισω εγραφε απριλιος απο οτι θυμαμαι παντως ευχαριστω να σαι καλα μια συμβουλη ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ LG ποτε ξανα.

kokosg εγώ προσωπικά -αν θες διάβασε και τα παλαιότερα post μου στο παρόν θέμα- έχω τσακωθεί άπειρες φορές με την lg και με το service που λες, χωρίς ακόμα να έχω βγάλει άκρη. Η τηλεόραση είναι τραγική στην κίνηση και έχω αναφέρει εδώ μέσα πολλές φορές ένα πρόβλημα με μαύρη σκιά που αφήνει στην γρήγορη κίνηση. Και αυτό το κάνει όλη η σειρά lm620s, ακόμα και η νέα lm640s που δοκίμασα χθες σε πολυκατάστημα έχει το ίδιο άθλιο πρόβλημα!

*αν γράψεις στο youtube lg 32lm620s ball ghosting θα δεις το βίντεο που έχω ανεβάσει εγώ.

kokosg εγώ προσωπικά -αν θες διάβασε και τα παλαιότερα post μου στο παρόν θέμα- έχω τσακωθεί άπειρες φορές με την lg και με το service που λες, χωρίς ακόμα να έχω βγάλει άκρη. Η τηλεόραση είναι τραγική στην κίνηση και έχω αναφέρει εδώ μέσα πολλές φορές ένα πρόβλημα με μαύρη σκιά που αφήνει στην γρήγορη κίνηση. Και αυτό το κάνει όλη η σειρά lm620s, ακόμα και η νέα lm640s που δοκίμασα χθες σε πολυκατάστημα έχει το ίδιο άθλιο πρόβλημα!

*αν γράψεις στο youtube lg 32lm620s ball ghosting θα δεις το βίντεο που έχω ανεβάσει εγώ.
Εχεις απολυτο δικιο διοτι αυτο το προβλημα που λες το κανει και ηδικια μου, εγω παντως σκεφτομαι να μην δεχτω την σαβουρα που θελουν να μου πασαρουν για τηλεοραση .Η συσκευη ειναι στο απαραδεκτο σερβις μανωλοπουλος εχω μεινει χωρις τηλεοραση για περιπου 8ημερες, αλλα δεν θα τους περασει εφοσον πληρωσα 960 ευρω για την παλιοτηλεοραση ΑΠΑΙΤΩ την αψογη λειτουργεια της.

Εχεις απολυτο δικιο διοτι αυτο το προβλημα που λες το κανει και ηδικια μου, εγω παντως σκεφτομαι να μην δεχτω την σαβουρα που θελουν να μου πασαρουν για τηλεοραση .Η συσκευη ειναι στο απαραδεκτο σερβις μανωλοπουλος εχω μεινει χωρις τηλεοραση για περιπου 8ημερες, αλλα δεν θα τους περασει εφοσον πληρωσα 960 ευρω για την παλιοτηλεοραση ΑΠΑΙΤΩ την αψογη λειτουργεια της.
Yperion εσύ που είσαι ψαγμενος τι με συμβουλευεις να κάνω.

επιτελους το τελευταιο firmware διορθωνει τα οποια προβληματα που υπηρχαν πχ youtube official videos τα παιζει πλεον και αλλαγες στο 3D απο ταινια σε ταινια πλεον οι ρυθμισης μενουν σταθερες απο τον χρηστη.Φενεται η LG μας ακουσε καλιο αργα παρα ποτε.

Για ποια εκδοση αναφερεσε, γιατι σε εμενα μονο προβληματα εχει δημιουργησει ειδικα στο 3D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κατεβασε το απο το link

την δικτυωμένη ΤιΒί την ήθελα και για να τα φτιάχνει αυτά τα θέματα μόνη της! Αρα όταν βγει ονλάιν, θα (αυτό)περαστεί... Ευχαριστώ πάντως :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά βγήκε επίσημο πόρισμα από την lg ότι η τηλεόραση δεν έχει προβλημα οπότε θα την πάρω πίσω και θα ανεχθώ τα προβλήματα της δεν μπορώ να κάνω τίποτα ,ένα είναι σίγουρο δεν ξανά περνώ ποτέ ξανά στην ζωή μου lg τηλεόραση.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά βγήκε επίσημο πόρισμα από την lg ότι η τηλεόραση δεν έχει προβλημα οπότε θα την πάρω πίσω και θα ανεχθώ τα προβλήματα της δεν μπορώ να κάνω τίποτα ,ένα είναι σίγουρο δεν ξανά περνώ ποτέ ξανά στην ζωή μου lg τηλεόραση.

Never say NEVER AGAIN....:violent-smiley-030:

Εχω την αισθηση οτι υπάρχει σοβαρη βελτιωση στην κινηση με το καινουργιο φιρμ.Δοκιμαστε να δουμε αν ειναι η ιδεα μου

Έκανα την αναβάθμιση και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία βελτίωση στο θέμα της κίνησης.

Παρατηρω βελτιωση σε σχεση με τις 2 προηγουμενες αναβαθμισεις,ακομα και σε περιεχομενο hd απο δορυφορική (όχι νοβα).Παντως απεχει αρκετα απο το να θεωρηθει αριστο

πάρα πολύ μικρή βελτίωση...κυρίως σε κοντινά πλάνα από ποδόσφαιρο, το ghosting είναι μικρότερο..

Καλησπερα και μια απλη ερωτηση..αν και εχω την 640 και οχι την 620 που εχετε κ εσεις,σιγουρα καποιος θα γνωριζει να με βοηθησει μιας και δεν διαφερουν σε πολλα οι 2 τιβι..
Εχουμε μια ματροσκα 3d, την οποια αν την περασεις σε φλασακι,την παιζει η τιβι ενεργοποιωντας το 3d και επιλεγοντας το side by side.Τι γινεται ομως οταν το ιδιο αρχειο θες να το παιξεις απο το pc το οποιο εχει και 5.1 dts και stretching στην εικονα και γενικα πολυ καλυτερα προγραμματα πλοηγησης σε μενου κτλ απο τον αθλιο player της τιβι?

Εχει καποιος απο εσας συνδεσει με pc την 620 και εχει δει κανονικο 3d?Αν ναι,πως?Πχ εγω με kmplayer,κατω δεξια οταν παταω το 3d,οτι συνδιασμο 3d και αν επιλεξω αναμεσα στο kmplayer και το 3d της 640,δεν μου παιζει σωστα το 3d.Φταιει το καλωδιο που δεν ειναι 1.4hdmi?(εικαζω οτι δεν ειναι 1.4 και ειναι παλιοτερο γιατι το εχω 4 χρονια..)

τα mkv 3D τα βλέπω κανονικά στην 620, ή με media player, ή από τον υπολογιστή με media player classic home cinema. Ειδικά τα mkv 3D ανέφερες, είναι "απλά" mkv, π.χ. τα SBS είναι δύο φορες η εικόνα σε μισή-μισή οθόνη (αριστερά - δεξιά), και την "πλέκει" τρισδιάστατα η ίδια η τιβί... Ούτε καν 1.4 καλώδιο χρειάζεται...

τα δύσκολα αρχίζουν όταν μιλάμε για 3D ISO από BR...

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα mkv 3D τα βλέπω κανονικά στην 620, ή με media player, ή από τον υπολογιστή με media player classic home cinema. Ειδικά τα mkv 3D ανέφερες, είναι "απλά" mkv, π.χ. τα SBS είναι δύο φορες η εικόνα σε μισή-μισή οθόνη (αριστερά - δεξιά), και την "πλέκει" τρισδιάστατα η ίδια η τιβί... Ούτε καν 1.4 καλώδιο χρειάζεται...

τα δύσκολα αρχίζουν όταν μιλάμε για 3D ISO από BR...

Ωραια φιλε μου.Ασε τα δυσκολα ας κανω κ εγω τα βασικα :) Κατεβαζω media player classic home cinema?Παιζω το αρχειο με αυτον,και μου παιζει το βιντεο αριστερα δεξια?Και το μονο που εχω να κανω ειναι να ενεργοποιησω το 3d της τιβι στην επιλογη side be side?Αυτα?Παραλειπω κατι?
(Γιατι αυτα τα εκανα με τον km player και σε πολλους συνδιασμους αλλα σωστο 3d δεν επαιξε ποτε...:/ )