LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αριστερά - δεξιά, αν είναι SBS (Side by Side). Το λέω γιατί υπάρχουν και άλλα, τα μισό μισό πάνω κάτω, ίσως και άλλα. Τα πιο συνήθη (από ότι έχω δει) πάντως είναι τα SBS.

Εγώ δεν κάνω πάντως κάτι άλλο... ξεκινάει, το κάνω full screen, και πατάω το κουμπάκι "3D" στην ένδειξη για τα SBS...

Re: Απάντηση: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδία καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω τηλεο. 32" που κατά κύριο λόγο θα την χρησιμόποιω για monitor
και θέλω να μου πείτε την lm611s η samsung. Γιατί της lg σε σχέσει με samsung της βλέπω μουντές στα χρώματα,εκτός αν αυτό με
αλλαγή ρυθμίσεων αλλάζει.

Παιδία καλησπέρα σε όλους, θέλω να αγοράσω τηλεο. 32" που κατά κύριο λόγο θα την χρησιμόποιω για monitor
και θέλω να μου πείτε την lm611s η samsung. Γιατί της lg σε σχέσει με samsung της βλέπω μουντές στα χρώματα,εκτός αν αυτό με
αλλαγή ρυθμίσεων αλλάζει.

Θες 3d?Αν οχι πηγαινε παρε την 40αρα που διαφημιζουν στα 400 ευρω νομιζω samsung(mediamarkt?kotsobolos?den eimai sigouros) και μια χαρα θα κανεις την δουλεια σου..

Ναι θέλω να είναι 3d. Απλά επειδή διάβασα τα post Lm620s
Και για αυτό σας είπα για την 611s. Επίσης θέλω μέχρι 32 γιατί δεν θα έχω μεγάλη απόσταση στο γραφείο...(ευχαριστώ spermnator για την απάντηση)

Ναι θέλω να είναι 3d. Απλά επειδή διάβασα τα post Lm620s
Και για αυτό σας είπα για την 611s. Επίσης θέλω μέχρι 32 γιατί δεν θα έχω μεγάλη απόσταση στο γραφείο...(ευχαριστώ spermnator για την απάντηση)

Παρε οποια απο τις 620 615 611 βρεις πιο φτηνη ή την σαμσουνγκ που λες εσυ...ολες μια χαρα ρυθμιζονται και εχουν μηδαμινες διαφορες...οσο για το σμαρτ τιβι μη σε προβληματιζει σαν χαρακτηριστικο...μια μ@λ@κι@ και μιση ειναι,απο την στιγμη κιολας που τα εχεις την οθονη πανω σε πισι..

ξερει καποιος αν παρω ενα πακετο δορυφορικο με μοντουλα π.χ. το αλζαζιρα σπορτς.θα παιξει στο ci slot της τηλεορασης;

ξερει καποιος αν παρω ενα πακετο δορυφορικο με μοντουλα π.χ. το αλζαζιρα σπορτς.θα παιξει στο ci slot της τηλεορασης;

Εϊχε ρωτήσει ένα παιδί στην LG και η απάντηση ήταν ότι θα πρέπει να τσεκάρεις την συμβατότητα του κατασκευαστή της κάρτας με την τηλεόραση... Με άλλα λόγια, δοκιμάζεις και βλέπεις (εαν θα δεις :-) ). Και φυσικά ενημερώνεις και τον υπόλοιπο κόσμο... ;-)

Εβγαλε προβλήματα το νέο firmware. Για παράδειγμα δεν μπορείς να επιλέξεις άλλη γλώσσα στην αναπαραγωγή μέσου.
Η εταιρία ετοιμάζει διόρθωση.

το προηγουμενο firmware ηταν το ποιο καλο μακραν απο ολλα τα αλλα.Το θεμα ειναι πως οταν κανεις update δεν υπαρχει επιστροφη.Καλο θα ηταν λοιπον πριν το update να ενημερωνεστε για οποιες αλλαγες φερνει το νεο.Μας εχει κανει η LG πειραματοζωα να καθομαστε να ψαχνουμε τι δεν δουλευει στο καινουργιο και να παιρνουμε τηλ για διορθωσης και τυχον προβληματα αντι να το κανουν αυτοι........

Εννοείς ότι η βελτίωση που είχε αναφερθεί στο θέμα της κίνησης της εικόνας, επέστρεψε στα παλιά χάλια; γιατί απόψε ήμουν έτοιμος να κάνω το update!

Και εγω ήμουν έτοιμος να το κάνω αλλα οι συμφορουμιτες με απέτρεψαν την στιγμή που κατέβαινε η αναβάθμιση

απο την στιγμη που με το προηγουμενο firmware δεν ειχαμε προβλημα (τουλαχιστον εγω αν και δεν νομιζω να ειχε κανενας) δεν ξανακανω πειραματα γιατι οπως ειπα δεν υπαρχει επιστροφη στο παλιο.αφηστε την LG να τα βγαζει μονη της και να τα δοκιμαζει η ιδια πειραματα τελος.Και στην τελικη μηπως ειδαμε τιποτα με τοσα update π@π@ρι@ να μας ενημερωναν και τι διορθωνουν να ξερουμε και εμεις οτι αλλαζει κατι ρε παιδι μου.