LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως πρεπει να τα θαλασσωσαν με αυτο το update.Απο συγχρονισμό εικόνας ήχου πήγαμε πέντε σκάλια κάτω

Εχω disecq 10-1 για δορυφορικη ληψη μηπως γνωριζει κανεις τι ρυθμισεις θα βαλω για να δω ολους τους δορυφορους.
Οτι εχω κανει βλεπω μονο το πρωτο δορυφορο χωρις να μπορω να δω τους αλλους δορυφορους

Δεν υποστηρίζει disecq 10:1! Μόνο 4:1 φαντάζομαι. Τσέκαρε τον οπτικό οδηγό στις επιλογές για την εγκατάσταση δορυφόρου. Εγώ για νατο λύσω αυτό το πρόβλημα τελικά έβαλα moter

Καθόλου χάλια. Σε καμία ταινία δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα. Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο;

Σε μενα μετα την αναβαθμηση δεν παρουσιασε το προβλημα που λετε. (47LM620S)
Εκεινο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης:
Κατεβασα ενα application για να δω πως ειναι..... θελω ομως να το διαγραψω. Ξερει κανεις πως γινετε? Πηρα τηλεφωνο στην LG δεν ηξεραν.... και περιμενω απαντηση τους,οπως μου ειπαν.

στο home εχει κουμπι επεξεργασια πανω δεξια εκει με το που πατησεις κατω δεξια εχει διαγραφη το πατας και αρχιζεις και διαγραφης, γενικα απο τα apps δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος εχω χρησιμοποιησει την smart δυνατοτητα της τηλεορασης ελαχιστα

στο home εχει κουμπι επεξεργασια πανω δεξια εκει με το που πατησεις κατω δεξια εχει διαγραφη το πατας και αρχιζεις και διαγραφης, γενικα απο τα apps δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος εχω χρησιμοποιησει την smart δυνατοτητα της τηλεορασης ελαχιστα

Ευχαριστω.Αυτο ηταν .

Παιδια μια απορια εχω για οσους το εχουν δοκιμασει. Αν βαλετε usb stick απο 32gb και πανω κανει εγραφη προγραμματων η οχι; Εμενα το αναγνωριζει αλλα οχι για εγραφη. Το στικακι ειναι sandisk

Δεν μιλαω για ταινιες ή για αναπαραγωγη απο usb αλλα για σημα απο καναλια ακομα και απο σημα μεσω hdmi και τον δορυφορικο μου δεκτη dm800

Δεν μιλαω για ταινιες ή για αναπαραγωγη απο usb αλλα για σημα απο καναλια ακομα και απο σημα μεσω hdmi και τον δορυφορικο μου δεκτη dm800

Φιλε η ερωτηση μου ειναι ασχετη με την δικη σου. Παρεπιμπτοντως εσενα κανει εγραφη το χεις δοκιμασει;

αναφερομουν σε αναρτηση του koinos123 και οχι σε δικη σου.
Τελος παντων διορθωθηκε το προβλημα με το τελευταιο firmware που βρηκα στην ιταλικη σελιδα της lg (.40.23)

Αρα λαθος μου συγνωμη. Περιμενω απαντηση απο οποιονδηποτε.

winer δεν εχω κανει εγγραφη αλλα οταν βαζω τον σκληρο μου ζηταει διαμορφωση,μηπως εχει να κανει κατι με το FAT32?

4.40.23 βγήκε αλλά τα 2 νεα apps comedy lab κ άλλο ένα για μηχανοκίνητο εξοπλισμό δεν τα βλέπω

4.40.23 βγήκε αλλά τα 2 νεα apps comedy lab κ άλλο ένα για μηχανοκίνητο εξοπλισμό δεν τα βλέπω

απο 22 Μαιου θα ειναι διαθεσιμα!

Ισως ειναι ασχετη η ερωτηση μου αλλα μηπως ξερει κανεις αυτο το χειριστηριο που διαφημιζετε τωρα τελευταια ποτε θα εμφανιστει στην αγορα???

Ισως ειναι ασχετη η ερωτηση μου αλλα μηπως ξερει κανεις αυτο το χειριστηριο που διαφημιζετε τωρα τελευταια ποτε θα εμφανιστει στην αγορα???

Υπάρχει η εφαρμογή LG Remote 2012 για τα μοντέλα του 2012 και κάνεις τα πάντα, δεν χρειάζεσαι το magic remote. Αν έχεις smartphone δοκίμασε!

Απάντηση: Re: LG LM620S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει η εφαρμογή LG Remote 2012 για τα μοντέλα του 2012 και κάνεις τα πάντα, δεν χρειάζεσαι το magic remote. Αν έχεις smartphone δοκίμασε!
Δουλεύει άψογα και στα δυο λειτουργικά!!!

4 iOS
https://itunes.apple.com/au/app/lg-tv-remote/id509979485?mt=8

4 Android
https://play.google.com/store/apps/...1bGwsMSwyLDEsImNvbS5sZ2UudHYucmVtb3RlYXBwcyJd