LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ευχαριστω φιλε πιο πριν για την απάντηση...και η ld750 που λέει 200Hz πάντως σίγουρα δε δέχεται σήμα πάνω από 60..και δεν ξέρω αν υπάρχει και τέτοια τιβι...ειναι ορατό το interpolation και η ομαλή κίνηση μόνο σε 24 άντε 30fps ταινίες και games όπως είπες...στην τιβι ποδόσφαιρο πχ καμία βελτιωση δε προσφέρει το τρουμοτιον...μόνο σε ταινιες ειναι πάλι ορατό...δηλαδή τα 60 δε γίνονται 120...απλά ρώτησα άν κάτι αντίστοιχο το έχει και η Lm640 γιατι προσωπικά μου αρέσει αυτη η ομαλή κίνηση...
το real cinema της lg πάλι δεν έχω καταλάβει που βοηθάει...αμα ειναι η τιβι στα 23,976 και αντίστοιχα και η ταινία, 1:1 θα είναι τα καρέ το έχεις δε το έχεις ενεργοποιημένο...απλά δεν έχω καταλάβει αν βγάζει ανάλυση 1080p 23-24hz

Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε 3 τουλάχιστον τηλ. επικοινωνίες με την εξυπηρέτηση πελατών με διαβεβαίωσαν ότι δεν είναι έτσι και θα προκληθεί πρόβλημα στην τηλεόραση αν χρησιμοποιήσω την αναβάθμιση της 640. Επίσης είπανε ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση διότι το μοντέλο δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα ως τώρα.
Όλο αυτό βέβαια μου φαίνεται κάπως διότι ΟΛΑ τα μοντέλα έχουν αναβαθμίσεις στο site της LG εκτός από την συγκεκριμένη.
Εάν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει κάτι για το παραπάνω ας μας το πεί γιατί το σενάριο να κατεβαίνει η αναβάθμιση μόνο μέσω της τηλεόρασης που μου είπε κάποιος το βλέπω πολύ χλωμό.

καλησπέρα!
επειδή πήρα τελικά την λευκή 42LM649S στα 629 ευρώ με άτοκες δόσεις από το electroworld.gr τις ημέρες της προσφοράς...όταν την έστησα και σύνδεσα στο internet μου κατέβασε αυτόματα την αναβάθμιση που είχε. Οπότε, μην ανησυχείς γενικά, η LG "φροντίζει τα παιδιά της"...

Έχω να πω ότι η τηλεόρση είναι τζαμάτη κούκλα και στα λεφτά της με κάνει να νοιώθω υπέροχα! Έχω και ένα ακριβότερο μοντέλο της SONY στις 46 ίντσες αλλά αυτή εδώ για όσα προσφέρει είναι cost-effective και την προτείνω αν και όταν την βρείτε σε προσφορά γύρω στα 6 κατοστάρικα....τέλεια!:2thumb22sup:

Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου Ιωάννη για την απάντηση σου.
Επειδή βιαζόμουν όμως και δεν έβλεπα φώς απ'την εξυπηρέτηση πελατών της LG πήρα τελικά την 640.
Σίγουρα η λευκή είναι κούκλα αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω διότι οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικές.
Καλορίζικη και καλές θεάσεις.

Αγόρασα την τηλεόραση πριν 4 μήνες και απο χτες πρόεκυψε ένα πρόβλημα.Όταν πάτάω τα κουμπιά input και home στο τηλεκοντρόλ δεν μου εμφανίζει τα ανάλογα μενού.Εμφανιζει κάτω δεξιά την ένδειξη φόρτωση άλλα δεν ανοίγει ποτέ.Μήπως έχεις κανένα ιδέα τι συμβαίνει?

Πας settings απο το τηλεκοντρολ μετα ? (ερωτηματικο) -αρχικοποιηση συνδρομητικου προγραμματος και μετα πατας OK .Αυτο εγινε μετα την αναβαθμιση σε 04.40.19

Μπορεί να μου πει κάποιος πως είναι σαν media player η tv? επίσης ασύρματα από τον υπολογιστή μπορείς να δεις όλα τα περιεχόμενα του και να δεις ταινίες?ή σε δεσμεύει το dlna σε έναν φάκελο?(π.χ my videos?)

Γεια σε ολους..απο νεο μελος. Εχω και εγω την lg lm 640s (μολις χθες) και θελω να ρωτησω σχετικα με downlodimg
ποιες η δυνατοτητες της??

μονο application κανει download???? ευχαριστω..

Να ρωτήσω κι εγώ, ποδοσφαιράκι τύπου fifa/pes έχει παίξει κανείς στην συγκεκριμένη να μας πει εντυπώσεις;

Επίσης, έχει ή δεν έχει local dimming; Στο site της LG αναφέρει πως έχει, αριστερά δεξιά λένε δεν έχει και έχει η LM670 ας πούμε, το επόμενο της σειράς. Τι παίζει;

Last edited:
Re: Απάντηση: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί να μου πει κάποιος πως είναι σαν media player η tv? επίσης ασύρματα από τον υπολογιστή μπορείς να δεις όλα τα περιεχόμενα του και να δεις ταινίες?ή σε δεσμεύει το dlna σε έναν φάκελο?(π.χ my videos?)

Σχετικα καλός και γρήγορος ο media player. Δεν τον έχω ζορισει, αλλα μέχρι στιγμής ότι έχω παίξει (avi, mkv, 3D) δέν είχε πρόβλημα.

Το DLΝΑ mόλις συνδέεται, βρίσκει στην ουσία τους φακέλους στο My Documents. Με άλλες εφαρμογές όμως, όπως π.χ. Nero Media Home, Μπορείς να κανεις share όποιο directory θέλεις.

Προσθέστε με ως ευτυχή κάτοχο της 55LM640S.

Αγορά από media markt στα 1089 + 5ετή εγγύηση, την είχανε στημένη δίπλα στην LM615S και ακριβώς δίπλα μια panasonic vt50. Εξυπηρετικότατος ο πωλητής που ασχολήθηκε μαζί μου και έβαλε υλικό hd για να συγκρίνω με την samsung f400 που έπαιζε λίγο πιο πίσω και μου άρεσε αρκετά. Μου πήρε λιγότερο από 2 λεπτά για να πάω ταμείο, για τα δεδομένα τα δικά μου με υπερκάλυψε η ποιότητα που είδα.

Επειδή γύρισα αργά και την έστησα (πανεύκολα) ίσα ίσα για να δω τα βασικά δεν μπορώ να σας πω κάτι ιδιαίτερο πέραν του ότι έχω ενθουσιαστεί. Με τις ρυθμίσεις που είχε κονσέρβα παρατήρησα λίγο clouding σε πολύ ανεκτά επίπεδα και εκεί έπεσε το πρώτο χαμόγελο, ενώ είχα και λίγο bleeding στην κάτω αριστερά γωνία...Άρχισα να πειράζω τις ρυθμίσεις και με την βοήθεια του wizard για την παραμετροποίηση εικόνας μπορώ να πω ότι πλέον clouding δεν βλέπω και το bleeding επίσης παίζει και να μειώθηκε 80%, τι να πω, θα τραβήξω φωτογραφίες. Προσωπικά είμαι οκ ενώ έχω και 15 μέρες DOA αλλά νομίζω δεν θα χρειαστεί :)

Θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις με την πρώτη ευκαιρία!

Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ LG 42LM640 ΤΟ WIFI ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SMART TV ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ WIFI? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ CAPS.ΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ROUTER.

Re: Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ LG 42LM640 ΤΟ WIFI ΠΩΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ?ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ SMART TV ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ WIFI? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΑ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ CAPS.ΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΣΤΟ ROUTER.

Το έχω ψάξει και εγώ και δυστυχώς δεν δείχνει να κλείνει απο κάπου.

Τελικά ο ενθουσιασμός πρέπει να έφταιγε και το περασμένο της ώρας :P Έχω bleeding στην κάτω αριστερά γωνία που φυσικά μου χτυπάει στα σκοτεινά πλάνα. Κατά τα άλλα μια χαρά. Φοβάμαι μήπως μπλέξω άδικα αν την γυρίσω ποιος μου λέει ότι δεν θα ναι έτσι και η επόμενη ή χειρότερα, χαρά στο κουράγιο σας όσοι το κάνετε πραγματικά. Δεν θυμάμαι τι μου είπε κιόλας ο πωλητής, την πάω εγώ πίσω ή έρχονται και την παίρνουν; φοβάμαι αν θα την πακετάρω σωστά!

Το έχω ψάξει και εγώ και δυστυχώς δεν δείχνει να κλείνει απο κάπου.

...και επεδή μπήκα (ξανα) στην πρίζα για το συγκεκριμένο θέμα του wireless, μίλησα με το επίσημο service της LG και μου επιβεβαίωσαν πως το wireless δεν επενεργοποιείται.

Τελικά ο ενθουσιασμός πρέπει να έφταιγε και το περασμένο της ώρας :P Έχω bleeding στην κάτω αριστερά γωνία που φυσικά μου χτυπάει στα σκοτεινά πλάνα. Κατά τα άλλα μια χαρά. Φοβάμαι μήπως μπλέξω άδικα αν την γυρίσω ποιος μου λέει ότι δεν θα ναι έτσι και η επόμενη ή χειρότερα, χαρά στο κουράγιο σας όσοι το κάνετε πραγματικά. Δεν θυμάμαι τι μου είπε κιόλας ο πωλητής, την πάω εγώ πίσω ή έρχονται και την παίρνουν; φοβάμαι αν θα την πακετάρω σωστά!

Σε 42άρα που αγοράσαμε πριν ένα μήνα με τον αδερφό μου από το Πλαίσιο δεν παρατηρήθηκαν τέτοια προβλήματα. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να μπεις στην διαδικασία αντικατάστασης.

...και επεδή μπήκα (ξανα) στην πρίζα για το συγκεκριμένο θέμα του wireless, μίλησα με το επίσημο service της LG και μου επιβεβαίωσαν πως το wireless δεν επενεργοποιείται.

Αν βάλεις καλώδιο δικτύου στην υποδοχή για το ethernet το WiFi θα συνεχίσει να είναι ανοικτό?

Καλη ιδέα. Το δοκίμασα χωρίς να έχω το καλώδιο συνδεμένο απο την άλλη άκρη και πάλι το wifi δούλευε. Δεν ξέρω αν το συνδέσω σε κάποιο router ή switch αν θα κόβει το wireless.
Θα το δοκιμάσω και έτσι.

καλησπερα σε ολους μολις σημερα την πηρα τεταρτη θα μου την φερουν μπορει καποιος να μου πει τι κανουμε απο ρυθμισεις? ευχαριστω