3 γραμμές, η τέταρτη πολύ θολή και γρήγορη (με δυσκολία διαβάζεις κείμενο) - το truemotion κλειστό/ανοιχτό δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα...
Στο πρώτο video που έχει στο link που μου έστειλες...Οι 3 κάτω γραμμές ήταν καθαρές και διαβάζονταν??Χωρίς κολλήματα??
Πιο έκανες?? Το 1080i50 ή το 1080p24.Για το πρώτο αναφέρομαι
Στην αρχή του link γράφει... "Πόσους από τους κυλιόμενους στίχους του pattern μπορείτε να διαβάσετε σχετικά καθαρά; " Σε αυτό απάντησαΤο ζητούμενο στο τεστ δεν είναι πόσοι στίχοι διαβάζονται, αλλά πόσοι απεικονίζονται με καθαρότητα, χωρίς είδωλα, τεχνουργήματα, ουρές ή θολώματα...
Μία LCD τηλεόραση με πραγματικά 100Hz, θα πρέπει να δείξει τους δύο κατώτερους στίχους με καθαρότητα αντίστοιχη με αυτή που έχουν αν πατηθεί pause στο βίντεο...![]()
Γιατρέ, εντάξει είμαι καλά?(με τι ασχολούμαστε βραδυάτικα!
)
Και επειδή πιστεύω πως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τέλεια τηλεόραση, εαν η συνολική εντύπωση που σου δίνει η τηλεόραση μέχρι τώρα είναι καλή, πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεται κανείς και να ψάχνει ντε και καλά να βρεί προβλήματα.
Σε είχα διαβάσει... ;-)Αλλωστε, εαν δεν εύρισκα την 47LW980S στα 1080 euro, και εγώ για αυτήν την TV θα πήγαινα....
Ρίξε μια ματιά ΕΔΩ...
Συμφωνώ απόλυτα. Και να συμπληρώσω ότι ίσως να ΥΠΑΡΧΕΙ η τέλεια αγορά για τις ανάγκες και τις δυνατότητες καθενός πάντα. Οπότε εαν υπολογίσεις το κόστος αγοράς 47" στα 870 (με το extra control), με κατανάλωση 93KWA/Y, με δορυφορικό δέκτη, media player, 3d, smart και κυρίως με εικόνα που είναι σίγουρα άνω του μέσου όρου (για να ικανοποιήσω όλους τους φίλους ;-) ) τότε ίσως και να μπορείς να την θεωρήσεις ως τέτοια περίπτωση αγοράς.
Που την βρήκες την 47-άρα τόσο φίλε; Γιατί εγώ βλέπω κάτι τιμές από 1065 να ξεκινάει...
Λογικα το DVR θα απαιτει πανω απο 32gb φλασακι ή δισκο, οπως στις περισσοτερες tv...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.