LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστω για την διευκρινηση.Υπαρχει καμια αποψη για το 3d?

3d δεν είναι μόνο το εφέ του να "βγαίνει" κάτι έξω από την οθόνη, είναι και το βάθος. Το εφέ που θέλεις είναι θέμα σκηνοθέτη, τι έχει επιλέξει αυτός να βγαίνει προς τα έξω και σε τι βαθμό.Αλλού θα το δεις περισσότερο αλλού λιγότερο και σε κάποιες σκηνές φαίνεται ότι το κάνουν εφετζίδικα τελείως, κάτι που φυσικά αρέσει στον περισσότερο κόσμο.

Σου απάντησα και στο άλλο τόπικ που ρώτησες για το 3d, για μένα είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής σε τηλεόραση. Ψάξε youtube "best 3d chainsaw" κάτι τέτοιο και φυσικά μην κάτσεις στα 4 μέτρα..

Αγαπητε φιλε καταρχην ευχαριστω που ασχοληθηκες με το θεμα μου και πραγματη εισαι κατατοπιστικος .Δοκιμασα τις ρυθμισεις που μου προτινες στο αλλο τοπικ αν και δεν ειδα ποτελεσμα αισθητο.Σιγουρα παιζουν ρολο πολλα πραγματα (ιντσες-αποσταση).Αποφασισα να ασχοληθω με την παραμετροποιηση αυτων των ρυθμισεων εως οτου πετυχω το θεμιτο αποτελεσμα.

Δοκιμασα τα demo της lg που ειπες ,τα οποια ηταν αυτα που με επειρεασαν για να αποφασισω οταν εψαχνα 3d tv . Καμια σχεση αυτο που εβλεπα εκει με αυτο που βλεπω τωρα στην δικια μου.

Πραγματι η αποσταση απο την τηλεοραση ειναι στα 4 μετρα ,γι' αυτο ειπα οτι ειναι θεμα ρυθμισεων παραπανω αν και στα 2 μετρα που δοκιμασα να δω σε 47 ιντσες η οποια ρυθμιση παει περιπατο

Συγνωμη αν σε κουρασα ευχαριστω και παλι.

Φιλοι ειμαι αναμεσα σε αυτην και στην la740.Οσον αφορα την lm640 τωρα για να μην ειμαι και off topic.στην παρακολουθηση ελληνικων καναλιων η μεσω δορυφορικου η μεσω επιγειας ληψης αναμεσα στις 47" και στις 55" θα υπαρχει ορατη διαφορα σε θολωματα η ομαλοτητα κινησης σε ταινιες η ποδοσφαιρο π.χ. μιας και καλα ειναι τα hd και τα 3d αλλα θα βλεπουμε και απο αυτα.εαν καποιος ειναι online ας απαντησει μιας και αυριο ειναι η μεγαλη μερα.Και υποψιν φευγω απο samsung plasma 3d 2ετιας.

Πραγματι η αποσταση απο την τηλεοραση ειναι στα 4 μετρα ,γι' αυτο ειπα οτι ειναι θεμα ρυθμισεων παραπανω αν και στα 2 μετρα που δοκιμασα να δω σε 47 ιντσες η οποια ρυθμιση παει περιπατο.

Στα 4 μέτρα για να δεις σωστά 3D μόνο σε προβολέα και πανί 100+ ίντσες.

Γεια σας φιλοι.Εχω την 55lm640s και εχω ενα προβλημα,την εχω συνδεση με το ιντερνετ για να βλεπω ταινιες απο τον υπολογιστη και δεν μου εμφανιζει τους υποτιτλους αλλα οταν βαζω την ταινια απο το στικακι εμφανιζονται κανονικα...υπαρχει καποια λυση??

Καλησπέρα παιδιά! Έχω συνδέσει 500 gb εξωτερικό και αντέγραψα κάποιες σειρές. Όταν συνδέω τον εξωτερικό με το λάπτοπ , αναγνωρίζει πως κάτι ενώθηκε (χαρακτηριστικός ήχος) αλλά δεν υπάρχει στο "ο υπολογιστής μου" το εικονίδιο του. Τον έχω κάνει φορμάτ από την lg. Πως τον επαναφέρω (εξωτερικός για αρχεία υπολογιστή) ή πώς μπορώ να αλλάξω τις ρυθμίσεις του και να βλέπω από το λάπτοπ τις σειρές μου; Ευχαριστώ. Πανίκος Κύπρος.

3d δεν είναι μόνο το εφέ του να "βγαίνει" κάτι έξω από την οθόνη, είναι και το βάθος. Το εφέ που θέλεις είναι θέμα σκηνοθέτη, τι έχει επιλέξει αυτός να βγαίνει προς τα έξω και σε τι βαθμό.Αλλού θα το δεις περισσότερο αλλού λιγότερο και σε κάποιες σκηνές φαίνεται ότι το κάνουν εφετζίδικα τελείως, κάτι που φυσικά αρέσει στον περισσότερο κόσμο.

Σου απάντησα και στο άλλο τόπικ που ρώτησες για το 3d, για μένα είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής σε τηλεόραση. Ψάξε youtube "best 3d chainsaw" κάτι τέτοιο και φυσικά μην κάτσεις στα 4 μέτρα..

Ετσι ακριβώς, όπως τα λέει ο φίλος lun4tic.
Στις πιο πολλές 3D ταινίες που έχω δεί, οι σκηνοθέτες επιλέγουν το βάθος. Βέβαια έχοντας δει το Avatar στο σινεμά και ατην TV είδα πως απο το DVD δεν είχε καμμία σχεδόν σκηνή με pop-out, ενω στο σινεμά είχε αρκετές. Ισως εκεί να έχει λόγο η εταιρεία παραγωγής.
Πάντως σε αρκετές ταινίες υπάρχουν 2-3 σκηνές με έντονο το pop-out. Το πιο εντυπωσιακό εφφέ μέχρι στιγμής το έχω δεί στην ταινία Monsters vs Aliens (ναι, παιδική :) ).
Να προσθέσω και μια προσωπική εμπειρία που ισως ακουστεί βλακεία:
Έχοντας δει μερικές ταινίες με τα πιτσιρίκια μου, αντιλήφθηκα πως σε αρκετές στιγμές τα παιδιά εντυπωσιαζόνταν απο τα 3D εφφέ και έκαναν την χαρακτηριστική κίνηση σαν να ´θελαν να "πιάσουν" τα αντικείμενα της οθόνης μπροστά απο το προσωπο τους. Εγω δεν είχα αντιληφθεί κάτι ιδιαίτερο. Ρωτώντας τους αν τα αντικείμενα "έβγαιναν" απο την οθόνη μου απαντούσαν καταφατικά. Θέλω να καταλήξω πως ίσως παίζει κάποιο ρόλο και η κατάσταση των ματιών ή ίσως αν ο θεατής φοράει γυαλιά με φίλτρα κ.λ.π.

Ακριβώς. Το 20% των ατόμων σύμφωνα με έρευνες δεν αντιλαμβάνεται το 3D καθόλου ή το αντιλαμβάνεται διαφορετικά από κάποιο άλλο άτομο. Μεταξύ αυτών είμαι και εγώ χωρίς να έχω άλλο πρόβλημα όρασης. Ούτε γυαλιά ούτε τίποτε. Το κατάλαβα όταν είχαν πρώτο βγει οι τηλεοράσεις αυτές και οι περισσότεροι «πάθαιναν την πλάκα τους» όταν φορούσαν τα γυαλιά ενώ εμένα με άφηναν αδιάφορο. Εντυπωσιαζόμουν μόνο σε κάτι σκηνές σε ένα περιβάλλον που χιόνιζε και νόμιζα ότι το χιόνι έρχονταν κάτα πάνω μου. Όπως όταν οδηγάς ενα αυτοκίνητο όταν χιονίζει και μερικές φορές νομίζεις ότι το χιόνι θα σπάσει το τζάμι. Λόγω Αθήνας δεν είμαι και συνηθισμένος στο χιόνι. Για μένα φορώντας τα γυαλιά είναι σαν να παρακολουθώ την ταινία κανονικά. Τίποτε άλλο. Πληροφορίες για το πως λειτουργούν τα ανθρώπινα μάτια και το πως αντιλαμβάνεται την τρις διάστατη εικόνα υπήρχε-υπάρχει ένα αρχείο Pdf στο site της Cyberlink που αναφέρεται σε αυτό λεπτομερώς.

Αν διαβάσεις κάπου στις πρώτες σελίδες του manual της τηλεόρασής σου, σου λέει για το 3D. Να προσέχετε τα παιδιά σας άτα την παρακολούθηση 3D γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να «βουτήξουν μέσα» στην τηλεόραση και να υπάρξουν ατυχήματα.

:BDGBDGB53:

πραγματι τα παιδια αντιλαμβανονται το 3d ποιο ρεαλιστικα απο τους ενιληκες,οπως παρατηρησα και γω στο δικο μου που ενω εγω εβλεπα μονο βαθος εκεινο εκανε χειρονομιες για να πιασει τα αντικειμενα που εβγαιναν εκτος οθονης.Μια ερευνα που εκανα στο internet αναφερουν οτι τα παιδια "βλεπουν" το 3d γιατι τα ματια τους ειναι ποιο κοντα το ενα με το αλλο ακομα.

πραγματι τα παιδια αντιλαμβανονται το 3d ποιο ρεαλιστικα απο τους ενιληκες,οπως παρατηρησα και γω στο δικο μου που ενω εγω εβλεπα μονο βαθος εκεινο εκανε χειρονομιες για να πιασει τα αντικειμενα που εβγαιναν εκτος οθονης.Μια ερευνα που εκανα στο internet αναφερουν οτι τα παιδια "βλεπουν" το 3d γιατι τα ματια τους ειναι ποιο κοντα το ενα με το αλλο ακομα.

Δεν βλέπει "πιο 3D" ένα παιδί επειδή η απόσταση μεταξύ των οφθαλμών είναι μικρότερη.

Απλά, πολλά 3D που απευθύνονται σε παιδικές ηλικίες είναι κατασκευασμένα με το παιδικό οπτικό σύστημα κατά νου και βελτιστοποιημένα για αυτό...

Κατ' αναλογία, με μία ταινία 3D που θα είναι βελτιστοποιημένη για το οπτικό σύστημα των ενηλίκων, θα συμβαίνει το ανάποδο... ;)

Να ρωτήσω κάτι, περιμένω κι εγώ την LA640s τη Δευτέρα. διάβασα ότι δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία το magic motion remote της lg. άμα το αγοράσω εξτρά από εδώ πχ που το βρήκα(δυστηχώς υπάρχει μόνο σε 3 καταστήματα) http://www.public.gr/product/sound-...g-magic-motion-remote-an-mr400/prod4970048pp/ θα είμαι οκ ή χρειάζεται να αγοράσω κάτι εξτρά για να πιάνει το remote?

Μήπος υπάρχουν πουθενά settings για την LA640s; να είναι άραγε τα ίδια με την la660s; όποιος την έχει και μπορεί να μου γράψει τα settings του θα το εκτιμούσα, ευχαριστώ

Μόλις μίλησα με το live chat της LG και μου είπαν ν' αναζητήσεις το ΑΝ-ΜR 400 , οπότε νομίζω πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο λινκ που έβαλες! Όσο για τις ρυθμίσεις, κάτσε να σου έρθει με το καλό πρώτα, να την σετάρεις, να την αναβαθμίσεις (firmware) και μετά άρχισε να παίζεις με τις ρυθμίσεις και θα ξαναμιλήσουμε! :-)

Re: Απάντηση: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις μίλησα με το live chat της LG και μου είπαν ν' αναζητήσεις το ΑΝ-ΜR 400 , οπότε νομίζω πως δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο λινκ που έβαλες! Όσο για τις ρυθμίσεις, κάτσε να σου έρθει με το καλό πρώτα, να την σετάρεις, να την αναβαθμίσεις (firmware) και μετά άρχισε να παίζεις με τις ρυθμίσεις και θα ξαναμιλήσουμε! :-)

Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση. είχα δει πόσο βολικό είναι το magic remote οπότε το παρήγγειλα εξτρά πριν καν μου έρθει η tv. η τηλεόραση θα μου έρθει σίγουρα αύριο και το remote αύριο ή μεθαύριο:Banane0: . Για τα settings ρωτάω από τώρα γιατί δεν έχω καθόλου εμπειρία με αυτά και είμαι σίγουρος θα χρειαστώ μια βοήθεια :ears: , έψαξα πάντος διαβάζοντας και αυτό το φόρουμ και βρήκα αυτά
1)http://www.hifi-forum.de/viewthread-145-5517.html
2)http://www.avforums.com/forums/18359597-post669.html

παρεπιτοντος στα 568 ευρώ που πήρα την 42άρα είναι καλή τιμούλα έτσι;

Last edited:
Μου ήρθε η tv πριν από λίγο. πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής στη σχέση απόδοση/τιμή. Στην αρχή που μου δείχνει να επιλέξω χώρα δεν έχει Ελλάδα, έχει αλβανια βουλγαρια κλπ αλλά δε βλέπω Ελλαδα. Επίσης αυτό το 3d που σου παρέχει η lg 3d content που ακριβως είναι και δεν το βρίσκω? όπως επίσης και το store για τα applications? έχω κάνει όλα τα updates.

Απάντηση: Re: LG LM640S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΔΕΝ υπάρχει καμιά περίπτωση να μην έχει Ελλάδα!! Για ξανακοίτα καλύτερα...
(Μήπως στις βγάζει τις χώρες σε καρτέλες/σελίδες και δεν πρόσεξες απλά πως να πας στην επόμενη?)

Δεν μπορεί μήπος κάνω κάτι λάθος? ωρίστε μια φώτο. Αυτές είναι οι χώρες που μου έχει, εκεί στις 2 πάυλες είναι και καλά others ή κάτι τέτοιο
l27r.jpg

Και εδώ είναι όλα τα apps από που κατεβάζω άλλα? βασικά ψάχνω αυτό το 3d content που διάβαζα ότι παρέχει η lg αλλά δεν το βρίσκω
ps γλώσσα english,εγώ το επέλεξα γιατί το προτιμώ, αλλά δοκίμασα να το αλλάξω στα ελληνικά μπας και μου βγάλει greece αλλά τίποτα, τις ίδιες χώρες μου βγάζει.

Attachments

• 2013-09-16 14.57.48.jpg
    2013-09-16 14.57.48.jpg
    91.8 KB · Views: 87
Last edited:
Επίσης στο smart home βλέπω μόνο 2 καρτέλες, την ''premium'' και ''smart share'' ενω κανονικά θα έπρεπε να ε´χς και την ''3d world'' επικοιώνησα με το live chat της lg και μου είπαν να πάρω στο κατάστημα τηλ να δω αν είναι εισαγωγή από άλλη χώρα :/ από το e-shop.gr την αγόρασα