Lg lm670 vs Samsung es 8000

stavros goulias

New member
30 October 2012
6
γεια σας παιδια!θα ηθελα τη γνωμη σας για τv 40-42 ιντσες! ειμαι αναμεσα σε lg lm 670 και samsung es 8000.ή αμα έχετε να προτεινετε καμια αλλη.
ευχαριστώ πολύ!

Καμία σχέση η μία με την άλλη τηλεόραση. Η Samsung είναι πολύ ανώτερη σε όλα (δυστυχώς και στην τιμή). Στο λέω από προσωπική πείρα για τα 2 συγκεκριμένα μοντέλα που ανέφερες.

το ξέρω για την τιμή φιλε μου δεν με πειράζει απλός κατέληξα σε αυτές τις δυο λόγο που έχουν k οι δυο 3d είναι smart led full hd k γενικά έχουν τα πάντα! ελπίζω να παίζουν k οι δυο με stickaki ταινίες με srt! k τώρα από κει k πέρα έχουν k οι δυο ωραίο desing !!
εγώ θα ήθελα μια άποψη για ποια έχει καλύτερο 3d? η μια έχει ενεργητικό η άλλη παθητικό! ποια έχει καλύτερο media player, σε 3d ποια αξίζει k βεβαια ποια έχει καλύτερη εικόνα και θα την ευχαριστηθώ ποιο πολλή!!!! με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες k 3d ταινίες βεβαια(άμα τα καταφέρω στο να κατεβάσω k όλα αυτά στο 3d)
εκτος άμα ξέρετε καμια μέχρι αυτές τις τιμές που έχει να προσφέρει k αλλα σε εικόνα k οτιδήποτε για να την checkaro
ευχάριστο πολλή :)

Η samsung es8000 είναι πολύ καλύτερη της lg lm670! Ας πάμε απο την αρχή:
1) πραγματικά hz
Η es8000 είναι 200hz πραγματικά (ξέχνα τα λοιπά νούμερα που γράφουν οι τηλεοράσεις, είναι ψεύτικα και παραπλανητικά), η lg lm670s πιθανότατα (όπως μετρήθηκε πρόσφατα απο αρμόδιους συνφορουμίτες) 50hz! Τεράστια διαφορά και άμεσα αντιληπτή!
2) Εικόνα: η samsung είναι απλά καλύτερη, πιο βαθύ μαύρο (και ας μπλεδίζει), μεγαλύτερη αντίθεση (contrast) κλπ
3) media player: καλύτερη η samsung που παίζει σχεδόν τα πάντα (παρατήρηση: καμία τηλεόραση δεν έχει media player αντίστοιχο των εξωτερικών). H LG είναι και αυτή καλή αλλά υπολείπεται λίγο.
4) 3d: εδώ είναι το μεγάλο θέμα! η LG (και γενικώς οι passive 3d τηλεοράσεις) έχουν πιο ξεκούραστο 3d, πιο εύκολα ανεκτό και χωρίς μπαταρίες - καλώδια ενώ τα γυαλιά είναι επίσης φθηνά ώστε να προμηθευτεί όλη η οικογένεια (και φίλοι κλπ). Απο την άλλη έχει μισή ανάλυση που σημαίνει οτι σε κοντινές αποστάσεις θα βλέπετε λωρίδες στην τηλεόραση. Απο την άλλη η ssmsung έχει active 3d, καλά υλοποιημένο μεν με ελάχιστο crosstalk αλλά πάσχει όπως όλες οι active 3d τηλεοράσεις στο ότι είναι κουραστικό (εν ολίγεις δύσκολο να δει κανείς ολόκληρη ταινία 3d χωρίς -πολλές πιθανότατα- διακοπές). Επίσης έχει ακριβότερα γυαλιά που χρειάζονται φόρτιση κλπ.

Σύνοψη: σε όλα ΠΟΛΥ καλύτερη η samsung εκτός του 3d... Και για εμένα σε 40-42 ίντσες (περισσότερες=καλύτερο 3d) δεν αξίζει να ρίξεις τόσο βάρος στο 3d.
Επίσης κάτι σχετικά, η samsung έχει εξτρά πολλά πράγματα, όπως φωνητική αναγνώριση, ενσωματωμένη κάμερα, και διάφορα ακόμη. η LG δεν έχει τίποτε απο αυτά... Αλλά απο την άλλη όμως όλα αυτά τα πληρώνεις ΧΡΥΣΑ!

Last edited:
γεια σας παιδια!θα ηθελα τη γνωμη σας για τv 40-42 ιντσες! ειμαι αναμεσα σε lg lm 670 και samsung es 8000.ή αμα έχετε να προτεινετε καμια αλλη.
ευχαριστώ πολύ!

Απόσταση θέασης πόσο έχεις? Για γύρω στα 2.5 μέτρα και πάνω είναι μικρές και οι δύο ειδικά εφόσον θέλεις να βλέπεις ταινίες καλύτερα να πας σε μεγαλύτερο μέγεθος.

Σε 40αρα ειναι κριμα να παρεις την es8000 σε 40.Σε 46 παρε την 7000 με πολυ μικρη διαφορα χρηματων.Η lg ειναι πιο κατω αλλα στις 40-42 δεν θα καταλαβεις και πολλα σε μια αποσταση 2,50 μ και ανω

Συμφωνω με τον Πάνο , η διαφορά 40ES8000 με 46ES7000 είναι μικρή έως μηδενική στα περισσότερα καταστήματα. Στον Κωτσόβολο πχ. και οι δυο έχουν 1499 ευρώ.

40" με τις μαύρες μπάρες στις ταινίες θα μείνεις ουσιαστικά με 37" δηλαδή πολύ μικρή οθόνη.

ευχάριστο καταρχήν πολλή για τις απαντήσεις!
η απόσταση θέασης είναι 2.5 το πολλή!
k άσε που μαλώνω για μεγάλη tv αλλα...καταλαβαίνετε(γυναίκες)
οι τιμές βεβαια δεν είναι ίδιες γιατι η 40es8000 έχει 1.180 σε skrountz k η 46es7000 1.475!!! εγώ είπα με το ζόρι τα 1.180!
από τι καταλαβαίνω η πιο πολλή σε αυτήν την διάσταση k αυτά τα λεφτά
θα παίρνατε από όλες τις τηλεοράσεις την 8000.
k εμενα m αρέσει απλός θα ψαχτώ ακόμα λίγο
k μάλλον θα καταλήξω εκεί απλός το 40 με χαλάει λίγο αλλα μετά από συζητήσεις είπαμε μέχρι 42 οποτε μια η άλλη.
θα μετρήσω βεβαια k την απόσταση θέασης λεπτομερώς το απόγευμα

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι γυναίκες ανακατεύονται με το μέγεθος της τηλεόρασης. Φαντάζομαι ότι μάλλον χρειάζεται συνδρομή ψυχολόγου για να μας το εξηγήσει.

Τέλος πάντων δες τι μπορείς να κάνεις αλλά αν πάρεις μικρή τηλεόραση δεν διορθώνεται μετά και είναι κρίμα.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Υπερίωνα. Αν το πάρεις απόφαση να αγοράσεις τηλεόραση, δώσε λίγα παραπάνω και αγόρασε την 46άρα γιατί μετά από λίγο καιρό θα σου φαίνεται μικρή η 40άρα και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.
Η μοναδική διαφορά της ES7000 με την ES8000 είναι το νικελένιο πλαίσιο που έχει η 8000. Δηλαδή τίποτα ουσιαστικό.

συμφωνώ με τα παιδιά, πάρε μια 46 και σε λίγο καιρο θα σου φαίνεται και μικρή...το ίδιο εκανα και εγώ που από 32αρα πήγα σε 46... πραγματική απόλαυση!